Şimdi Ara

Erkek adam küpe takarmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek adam küpe takarmı?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2016)
Giriş
  • Ben takıyorum şahsen.. Küpe takınca gidiyo mu erkeklik?

Ha takacaksan yakışan küpe takıcan.. Yakışmazsa çok absürd duruyo gerçekten..
  • Takar.
  • of aynı muhabbetler sizene bizene
    sen takma erkek adam! ol
  • Ben Adanalıyım Küpe takıpda artistlik yapan delikanlı ayaklarına yatan erkekleri adam yerine koyup dinlemiyoruz bile... Benim doğduğum ve büyüdüğüm şehir olan adanada yörenin kendine ait örf ve adetleri vardır. Bir erkeğin küpe takmasına ailesi kesinlikle karşıdır burda........ Sezarın hakkı sezara Tanrının hakkı Tanrıya hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalisT* -- 28 Ağustos 2008; 22:10:22 >
  • Ben asla takmam.Takanada karışmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Ben asla takmam.Takanada karışmam.

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: KemalisT*

Yani bir bayanın eline tesbih alıp sallaması ile bir erkeğin küpe takması bence aynı şeyler..
    Delikanlı adam küpe takarmı allah aşkına ya?
    Bu konuyu burda gündeme getirmemin sebebi 11 yıllık arkadaşım küpe taktı çok şaşırdım

Zihniyete Bakar mısın ya..

Arkadaşım Küpeyi Dünya'da iLk TakanLardan Biri Kanuni Sultan Süleyman dır . !

Bir Sefer'de , Sefer Yaptığı üLkede köLeLerin Aristokrat Kesimden Ayrımı oLsun Diye köLeLere Küpe TakarLarmış .. Kanuni Sultan Süleyman ise Bunun Üzerine " Dünyada köLeLik diye bir Kavram Yoktur Herkes Eşittir " MantığıyLa Kendine Bir Küpe Takmıştır ..

Yani Küpe Takınca " O " Takmayınca Taşfırın oLmuyoruz Ok.. Bazı ŞeyLeri Araştırında Konuşun Haybeye Konu Açmayın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphabet Killer. -- 28 Ağustos 2008; 22:13:30 >

• ben takmam takanada karismam ve farkli gozle bakmam. Takmasinin hicbir sakincasi yok benim icin. Kendisini oyle daha iyi hissediyorsa takablilir tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

quote:

Yani bir bayanın eline tesbih alıp sallaması ile bir erkeğin küpe takması bence aynı şeyler..
    Bu konuyu burda gündeme getirmemin sebebi 11 yıllık arkadaşım küpe taktı çok şaşırdım

Arkadaşım Küpeyi Dünya'da iLk TakanLardan Biri Kanuni Sultan Süleyman dır . !

Bir Sefer'de , Sefer Yaptığı üLkede köLeLerin Aristokrat Kesimden Ayrımı oLsun Diye köLeLere Küpe TakarLarmış .. Kanuni Sultan Süleyman ise Bunun Üzerine " Dünyada köLeLik diye bir Kavram Yoktur Herkes Eşittir " MantığıyLa Kendine Bir Küpe Takmıştır ..

Yani Küpe Takınca " O " Takmayınca Taşfırın oLmuyoruz Ok.. Bazı ŞeyLeri Araştırında Konuşun Haybeye Konu Açmayın ..

yavuz sultan selim olmasın o

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Takabilir buna karışmam. Ama kendim asla takmam

dotacı kardeşim Earth' de bile küpe war ya hiç yakışıyormu delikanlı adama :D

Doodlezz ; bence yapma

Ben de tauren olsam emin ol ben de burnuma küpe takardım çok şekil duruyor

• Zamanında briyantin ve jöleye de aynı şeyi demişlerdi. Hatta daha öncesinde bıyığını kesene ibiş muamelesi yapıyolardı (16. yüzyıl ve öncesi) Kravat, kot pantolon, İspanyol paça pantolon için "Gavur icadı", "Bir Türk bunu giyemez" gibi kelamlarda bulunmuşlardı. Bir de "Erkek adamın erkek çocuğu olur" gibi saçma bir tez ileri sürerlerdi. Sanki bütün kız çocukları biseksüel bir ilişkinin ürünüymüş gibi. Zamanla tabular yıkılıyo, bu da yıkılacak. Geçen ay bizim köye gittim, komşunun biri "Erkek adam gömlek giyer, hemide ne öyle kısa pantol, bi de makyaj yapsaydın." diye eleştirilmiştim. Üstümde çok sade kırmızı bir t-shirt, altımda kapri vardı.
  • quote:

Bir de KemalisT olacan....Zihniyete bak...
  • Takabilir ama ben takmıyorum
  • Takaaaarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

quote:

Bir de KemalisT olacan....Zihniyete bak...

kemalist olmamla ne ilgisi var ya:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

quote:

Arkadaşım Küpeyi Dünya'da iLk TakanLardan Biri Yavuz Sultan Selim dir . !

Bir Sefer'de , Sefer Yaptığı üLkede köLeLerin Aristokrat Kesimden Ayrımı oLsun Diye köLeLere Küpe TakarLarmış .. Yavuz Sultan Selim ise Bunun Üzerine " Dünyada köLeLik diye bir Kavram Yoktur Herkes Eşittir " MantığıyLa Kendine Bir Küpe Takmıştır ..

DüzeLttim
    .. YanLış HatırLamışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphabet Killer. -- 28 Ağustos 2008; 22:56:02 >

• Yakışıyorsa Takmalısın Bence.
    Kadın-Erkek Meselesi Olmaktan Çıkmalı Artık Bu Mesele.
  • Erkek de güzel duruyor ama ben takmam ,güzellik sevdalısı bir erkek değlim ben , pantolon t-shirt

Bu arada konuyu açan zırvalamış . Erkek adam küpe takmaz falan . Erkekliği kıyafetde değil de karakterde arasak keşke (arkadan konuşmamak , sözde durmak vs. )
  • Yavuz Sultan Selim(uzun saçlı ve küpeli) homo olmayacağına göre takar. Ama ben takmıyorum ve kısa saçlıyım. Erkek adam küpe takmaz saçı kısa olur diyeninde aklından şüphe ederim
  • Arkadaşlar osmanlı döneminden örnekler veriyorsunuzda hatırlatayım biz şuan Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz başkenti Ankara kurucusu Mustafa Kemal Atatürk... Yani Yavuz Sultan Selim Taktı takmasına Atatürkde takmadı ona bakarsanız? Çok yanlış anlamışsınız soruyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.