Şimdi Ara

Erkek arkadaşımın benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

4s kuralı geldi aklıma.

seven sevdiğine sevdiğini söylemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Niye sana bağlansın ki. Dünya'da milyarlarca kız var.

hocam sana katılıyorum zorla güzellik olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Niye sana bağlansın ki. Dünya'da milyarlarca kız var.

bak sen ..
  • SS olmadan cevap veremem hem senin hemde karşı tarafın
  • quote:

Orijinalden alıntı: labio

quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Kıskandırma taktiği her zaman işe yarar. Başka erkeklerden bahset. Mesela mert diye bi çocuk bu haftasonu sinemaya davet etti beni gibi

ama ya geri teperse bu taktik. yani bana yakınlaşacağına daha da kopup gitmesin naparsan yap diyip

Ciddi olduğunu ve bayan(!) olduğunu düşünerek cevap vereyim.

Erkek arkadaşını iyi tanımalısın.Mesela ben sürekli mesajlaşan tiplerden değilim.Arkadaşım veya sevgilim olsun bu tip mesajlaşmalar,yok faceden dürtmeler,yok rt atmalar falan bana çok boş işlermiş gibi geliyor.Eğer birine birşey söylemek istersem genelde yanına gitmeye çalışırım.Olmazsa telefon açarım ama mesaj attığım çok nadirdir.

Özet : Belki de erkek arkadaşın mesaj atmaktan hoşlanmıyordur?
  • bacım benim git çocuğa söyle benimle biraz daha ilgilenmeni istiyorum diye. öyle kıskandırma yöntemlerine falan girişme vallahi ben nefret ederim öyle şeylerden. çoğu erkek de aynı şekilde hisseder. güzel olaylar değil bunlar. twitter a oraya buraya bununla ilgili şeyler yazma, milletle muhabbete girme sıkıntıdan.

yüzüne söyle açıkça, gerisi kendiliğinden gelir. ilgi gösterirse değer veriyordur, aynıysa önemsemiyordur. kocaman insanlarsınız bunlar çözülmeyecek şeyler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

bu forumda dişi varmıymış ya

Dişi olduğunu kim soyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu Şaka maka olduğu gibi kabul edemiyorsan çocuğu git başkasını bul... Hem ona hem kendine yazık etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: labio

quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Kıskandırma taktiği her zaman işe yarar. Başka erkeklerden bahset. Mesela mert diye bi çocuk bu haftasonu sinemaya davet etti beni gibi

ama ya geri teperse bu taktik. yani bana yakınlaşacağına daha da kopup gitmesin naparsan yap diyip

geri tepmek mi adam seni gözden çıkarır.

onun nelere ilgi gösterdiğine bir bak bakalım adamın gününü dolduran şeyler nedir biraz o konulara eğil belki bir faydası olur. Normal şartlarda erkeğin ilgisi için karşıdan ilgi görmesi gerek.. Karşılığında oda ilgili olur ama sen ilgili olduğun halde o ilgi göstermiyorsa aklına başkası düşmüş olabilir.
  • Kiskandircaksin seviyosa deli olur zaten. Sevmiyosa yapcak bişey yok triplere girme ayril seviyosan 1 hafta canın sıkılır 2. Haftadan sonra alisirsin tek acitan şey onla güzel anıların varsa onlar aklına gelir ah ulan dersin kız olsanda. Ah ulan aahh aahh :D ben diyom simdi 3 yıl geçti

Not: yanlış anlaşılmasın kız değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 20 Ocak 2013; 9:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Erkek arkadaşımın benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım
  • Kalktı.
  • belediye ilgilensin seninle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.