Şimdi Ara

Erkek arkadaşımın benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek arkadaşım var ve o bana msj atıp konuşmuyor fazla. ben onu sıkmadan kaçırmadan nasıl kendime çekebilirim ? yani bana yakın olmasını ilgilenmesini nasıl sağlarım ?
  • tek bir yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

tek bir yolla

o yol olmaz başka yol lazım

• Siz erkekler..
  • 4s kuralı geldi aklıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz hep erkek sorunlarıyla ilgilendiğimizden o konuyla ilgili bi bilgimiz yok sen az ilerde sor bacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

4s kuralı geldi aklıma.

• Kıskandırma taktiği her zaman işe yarar. Başka erkeklerden bahset. Mesela mert diye bi çocuk bu haftasonu sinemaya davet etti beni gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Kıskandırma taktiği her zaman işe yarar. Başka erkeklerden bahset. Mesela mert diye bi çocuk bu haftasonu sinemaya davet etti beni gibi

ama ya geri teperse bu taktik. yani bana yakınlaşacağına daha da kopup gitmesin naparsan yap diyip
  • Biraz daha üzerine düşmen faydalı olabilir.İçine kapanık ve utangaç biriyse böyle şeyler olabilir.
  • bu eleman senden ya bıktı yada sevmiyor.İkisinden biri(yukarıdaki mesajda yazılmış içine kapanık değilse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 19 Ocak 2013; 0:17:39 >
  • bu forumda dişi varmıymış ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labio

quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

Kıskandırma taktiği her zaman işe yarar. Başka erkeklerden bahset. Mesela mert diye bi çocuk bu haftasonu sinemaya davet etti beni gibi

ama ya geri teperse bu taktik. yani bana yakınlaşacağına daha da kopup gitmesin naparsan yap diyip

Gitmez. Seni elinde görürse gider asıl.
  • Yavyum de senindir bağyan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 19 Ocak 2013; 0:21:08 >
  • ona seninle ilgilenmesini ve mesaj atmasını söyle ?
  • ona küçük süprizler yap (yukarıda bolca belirtilmiş) maalesef nadir çözüm yollarından
  • Cok yanlis geldiniz.
  • Niye sana bağlansın ki. Dünya'da milyarlarca kız var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.