Şimdi Ara

erkek çelik bileklik nerden alacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar, erkek çelik bileklik almay düşünüyorum acaba güvenilir bir yer onerebilir misiniz avm lerde satılır mı ki bildiginiz mekanlar nereler var yer ankara

• hmm saol da oyle elden gidip alacağım avmlerde hangi mağazada olur bunlar bilginiz var mı gidip de kadın aksesuaralrın satıldıgı magazaya girmek istemiorum:)
  • gümüş takı&aksesuar satan yerlerde bulabilirsin.. aslında bir ara kuyumcularda da vardı atasay,Goldaş vs. gibi ama hala var mıdır bilmiyorum.. istanbul'da olsan birkaç yer söylerdim ama ankara bana yabancı..
  • kadın & erkek takı aksesuar satılan yerler var oralara bakabilirsin.Gümüşçü diye tabir ettiğiniz satış yerleri yokmu Ankara'da kuyumcu tarzı.İllaki vardır.Oralara bak elden almak istiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

http://arama.gittigidiyor.com/?aramafiyat1=&aramafiyat2=&aramabolge=&aramayeni=&aramabitecek=&aramabitmis=&aramasatici=&search_type=detail&ara.x=0&ara.y=0&ara=Tekrar+ara&search_type=detail&aramakelime=%E7elik&aramakategori=mec&aramasira=&sra=eda

avm'lerde pahalıya bulursun, internetten almayı düşünürsen verdiğim linke bir bak ,)

tuhaf geldi :)

• kadıköy de bulamadım henüz..hala arıyorum :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı bileklik için yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

Orijinalden alıntı: buzin

http://arama.gittigidiyor.com/?aramafiyat1=&aramafiyat2=&aramabolge=&aramayeni=&aramabitecek=&aramabitmis=&aramasatici=&search_type=detail&ara.x=0&ara.y=0&ara=Tekrar+ara&search_type=detail&aramakelime=%E7elik&aramakategori=mec&aramasira=&sra=eda

avm'lerde pahalıya bulursun, internetten almayı düşünürsen verdiğim linke bir bak ,)

tuhaf geldi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.