Şimdi Ara

Erkek çocuk için7-8 bin liraya bisiklet tavsiyesi, hangisini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğlum 11 yaşında 150 boyunda, kendisinin rahatça inip binebileceği bir bisiklet istiyor. Amacımız dağ bisikleti değil ama bu bütçeye hep dağ bisikleti önerildi.Baktıklarımız arasında en ideali 26 jant olanlar oldu ama onlar da pek tutulmuyormuş. Küçük bir ilde bulunuyorum, neredeyse sıfır satan her yeri gezdim bazılar bayi değilmiş onlardan alınca garanti dışı kalıyormuş bugün gezdiğim bir bayi böyle dedi.

Aslında ben en ucuzunu alalayım diyorum çünkü bisiklete ayda yılda bir biniyor, sonra da ucuz olunca da elimde kalır, tamirciden çıkmaz diye düşündüm, iyi bisiklet için çok az olsa da 7-8 bin liradan fazla bütçe ayıramıyorum.

2. el NG650 baktım, aşırı derecede yıpranmış 5 bin lira istedi ve de 27.5 janttı almadım, mecburen sıfır alacağım.

Hepsi de 26 jant olacak şekilde gezdiğim yerlerde satıcıların tavsiyeleri ve fiyatları şu şekilde;

Salcano lion 6800 lira

Kron Vortex 4 7300 lira  ya 26 jantın

Bisan MTX 7050 7500 lira (üstteki 2 taneden üstün olduğunu söyleyerek başka bir bayi önerdi.)

Bir de Kron xc 75 gördüm nette ama burada bulamadım ne fiyat derler bilmiyorum.

Bisan'ı öneren bayi NG 750 ye de en son 9 bin lira , NG 650 10500 nakitse olur dedi.

Araba işi gibi " az daha üste koy " diye diye fiyat uçup gidiyor.

Bana bunlar arasından ya da bu fiyata başka model önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 12 Ağustos 2024; 18:5:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.