Şimdi Ara

Erkek Giyim Sorularınız, Merak Ettikleriniz , Firmaların Bilinmeyenleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
17
Favori
12.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suhakopan

Şöyle bir efsane vardır ya belli yerlerse ürünleri çok ucuza satıyorlar , yukarda bi arkadaş da bahsetmiş salomon mont aldım demiş , gerçekten böyle çok ucuza satılan depolar var mı ?

Outlet ler harici herkese denk gelmez malesef arkadaş şanslıymış.

Sosyete pazarları oluyor ama hiç gitmedim gidenler çok övüyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Peki depodan biraz bahseder misiniz

Kalabalık mağaza ise herşeyi görebiliyorsunuz diyeyim kısaca ne yazayım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    oha. depoda iş mi dönüyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

oha. depoda iş mi dönüyor hocam?

Dönen yerler var

Peki bildiğin yer var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: suhakopan

Peki bildiğin yer var mı

Gördüğüm yer var ama tabii ki söylemeyeceğim

• Hocam Mango Man hakkında bilginiz var mı, sitelerinde güzel indirimler oluyor mağaza da gidip bedeni deneyip siteden alıyorum, iade vs uğraşmıyorum hem de daha oyguna geliyor.

İstanbulda ogrenci olmak zor hocam , bi öm ye bakar dualarımız

• quote:

Orijinalden alıntı: cemmkosse

Hocam Mango Man hakkında bilginiz var mı, sitelerinde güzel indirimler oluyor mağaza da gidip bedeni deneyip siteden alıyorum, iade vs uğraşmıyorum hem de daha oyguna geliyor.

Birkaç kez sitesinden ürünlerine baktım ama bana pek hitap etmiyor o yüzden pek üstünde durmadim. Farklı bir tarzı var hoşuna gidiyorsa iyidir.

• Decathlon hakkında ne düşünüyorsun?

Bence uygun fiyatlı kaliteli ürünleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Decathlon hakkında ne düşünüyorsun?

Bence uygun fiyatlı kaliteli ürünleri var.

Fiyat olarak uygun evet ama kalite olarak çok iyi görmüyorum.

• Mavi Türk malı ama neden bu kadar pahalı o fiyata o kaliteyi hak etmiyor. Fiyatı yüksek tutup bi statü mü yakalamayı hedefliyorlar? Bir denternetten alışverişte ürünlerde inanılmaz indirimler oluyor. Atıyorum lacoste 30liraya tshirt alıyorsun. Uygun fiyata Beymen palto bile bulabiliyorsun. Bunun sebebi nedir böyle olunca hiç mağazaya gidip alışvereriş yapası gelmiyor insanın ama ihtiyaç olunca da el mecbur gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 27 Kasım 2017; 21:36:40 >
  • Levis nasildir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaturco

Mavi Türk malı ama neden bu kadar pahalı o fiyata o kaliteyi hak etmiyor. Fiyatı yüksek tutup bi statü mü yakalamayı hedefliyorlar? Bir denternetten alışverişte ürünlerde inanılmaz indirimler oluyor. Atıyorum lacoste 30liraya tshirt alıyorsun. Uygun fiyata Beymen palto bile bulabiliyorsun. Bunun sebebi nedir böyle olunca hiç mağazaya gidip alışvereriş yapası gelmiyor insanın ama ihtiyaç olunca da el mecbur gidiyor

Mavi şişirilmiş bir balon gözümde, iyi reklam yapıyorlar ama bunu da kabul etmek lazım. Bunun da karşılığını garip şekilde görüyorlar. Ben beklemezdim bu kadar.

İnternet alışverişlerinde maliyet ve stok eritme önemli etkenler. Ürünlerin büyük kısmı elde kalmış fazla stok serisi bitmiş ürünler bu yüzden uygun fiyatlar. Bu konu baya detaylı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Levis nasildir sizce

Jean olarak çok beğenirim ama kalite konusunda düşüş olduğunu yakın çalışanlarından duydum.

Edit : Fiyat olarakta biraz pahalı buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 27 Kasım 2017; 21:52:43 >
  • Ah o depoların dili olsaNe maceralar yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Ah o depoların dili olsaNe maceralar yaşadım

Hocam levis tarzini cok seviyorum ozellikle vintage urunlerinin ve pahali varmi otarz baska bir marka

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Hocam levis tarzini cok seviyorum ozellikle vintage urunlerinin ve pahali varmi otarz baska bir marka

Lee olabilir alternatif aklıma o geldi ilk
    Galiba mavi dediğiniz gibi kendi kendini şişiren öyle bir politika uyguluyor. Bir de hocam ben giyinmeyi bilmiyorum. Gerçekten çok kötü giyiyorum bi tarzım yok. Şimdiye kadar tek beğendiğim bak bu sefer iyi aldım dediğim ürünü geçen ay indirmde lufiandan aldım. Ama indirim olmazsa pahalı orası da. Erkek iyi ve şık giyimde Önerilerin nedir. İsteğim spor ve casual olaun pahalı ve lüks olmasın yakışsın yeter. İş hayatına başlıyorum artık bi ağırlık da şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 27 Kasım 2017; 22:16:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.