< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 28 Kasım 2017; 23:16:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 28 Kasım 2017; 23:16:48 > |
hocam adı üstünde sır, biz ne bilek
|
Kafana cuval gecirip mi dolasiyosun?
|
Kıyafete pılı pırtıya para harcamak enayiliktir. Kızlar hoşlanacak diye şekil şukul kıyafetler giymek gavur geleneğidir. Temiz kızlar kıyafete bakmaz. Ortalık kızları ise ayakkabının markasına kıyafetinin güzelliğine bakar. Kıyafet alışverişini pazardan yapıp yahudi lobisine para kazandırmamak gerekir. Bu konuda devletin üst mercileri gereken önlemi almalıdır.
Sevgi ve Saygı İle Yiğit K. |
Bombos adamsin pardon ya adam da dedim ama...
Oncelikle yazidigin mesaja sonrasinda pp ne bakmak yeterli zavalli oldugunu anlamak icin |
Parayı neden ödemesin onu anlayamadım.
|
Tabii ki kumaş kaliteleri farklı çoğu modelde. 1. sınıf kaliteden başlıyor düştükçe devam ediyor. Ama şöyle bir durumda var 150 TL ye aldığınız bir kazak kumaşı ile farklı firmanın 50 TL lik kumasida aynı kalitede oluyor bazen bu da marka farkı.
Ürünlerin çoğu kısmı fason üretim farklı yerlerde üretiliyor. Aynı pantolondan 2 tane deneyin %80 bir fark görürsünüz Aynı sektörde farklı firmaların birebir aynı ürünleri sattığını da görebilirsiniz ama işin içinde olmayan için biraz zor anlaması. Tek fark marka ve etiket. + Olarak firmaya ait olmayan ürünlere firmanın etiketinin basıldığı da bilinsin. Etiketsiz 20 TL etiketli 100 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |