evet arkadaşlar ben hemşirelik bölümü okuyorum kafamda olan birkaç tane soru var bunlardan biri siz hastanede falan erkek hemşire görünce nasıl bir tavır takınırsınız öbürüde bir yakınınıza (bayan) bir erkek hemşirenin müdahale etmesine izin verirmisiniz? bu kadar cevaplarınızı bekliyorum.
Ben hemşirelik mezunuyum hiç sıkıntı çıkmadı 2 yıldır
quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stifler
Sen karını erkek doktora doğurtturmaz mısın? heheehheehhe BIRAKIN YA KAÇ SAATİR UĞRAŞIYONUZ BİZ BİLE BU KADAR KURCALAMIYOZ HAHAHAHAHAAH
quote:
Orijinalden alıntı: Prochnow
Sen karını erkek doktora doğurtturmaz mısın? heheehheehhe BIRAKIN YA KAÇ SAATİR UĞRAŞIYONUZ BİZ BİLE BU KADAR KURCALAMIYOZ HAHAHAHAHAAH
daha lisedeyim ya polatlı anadolu sağlik meslek lisesi
Bakmiyorum ki direk gözlerimi kapatiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)
şuan calışıyomusun
quote:
Orijinalden alıntı: Nyler
quote:
şuan calışıyomusun
Alıntıları Göster
beni orda çalışan insanın cinsiyeti ilgilendirmiyor ben oraya tedavi olmak için gidiyorum ama yanlış bi şi yaparsan kadına daha yumuşak olabilir hasta veya yakını erkeksen biraz sıkıntı bkz:müşteri hizmetlerinde çalışan kadın yoğunluğu gibi
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
beni orda çalışan insanın cinsiyeti ilgilendirmiyor ben oraya tedavi olmak için gidiyorum ama yanlış bi şi yaparsan kadına daha yumuşak olabilir hasta veya yakını erkeksen biraz sıkıntı bkz:müşteri hizmetlerinde çalışan kadın yoğunluğu gibi
Alıntıları Göster
erkek hemşire kadın hemşire fark etmez işinin ehli olsun yeter geçen bi serum bağlamak için sağ koluma 3 iğne takdılar sonra doktor geldi sol koluma taktı sağ kolum 3 gün ağrıdı.
quote:
quote:
şuan calışıyomusun
Evet
quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stifler
quote:
quote:
şuan calışıyomusun
Evet
Alıntıları Göster
Öncelikle bu meslekteki beylere "hemşir" diye hitap ediliyor.
Ve gelmişiz 2013 yılına, ne gibi bir sorun olsun ki. Hastane burası, doktorların ve hemşirelerin cinsiyetinin bir önemi olduğunu sanmıyorum. Önemli olan işini ne kadar yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: noctis in dies
Öncelikle bu meslekteki beylere "hemşir" diye hitap ediliyor.
Ve gelmişiz 2013 yılına, ne gibi bir sorun olsun ki. Hastane burası, doktorların ve hemşirelerin cinsiyetinin bir önemi olduğunu sanmıyorum. Önemli olan işini ne kadar yapıyor.
Alıntıları Göster
Erkek hemşire olmaz hemşir olur üye kilit konu ban.
Kan aldiklarinda feci acitiyolar
#mosoko
kullanıcısına yanıt
Demeyin öyle en güzel damar yolunu ben açıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı
Demeyin öyle en güzel damar yolunu ben açıyorum
ben önyargılıyım erkek hemşirelere,doğru düzgün hiçbir işi yapamıyorlar,üstelik civardaki en lüks hastanede bile böyleyse diğer yerlerde kim bilir nasıl erkek hemşireler vardır.kimsenin yolu hastaneye düşmesin ama olurda gidilirse bayan hemşire var mı diye soruyorum.hemen erkek hemşire ve resepsiyondaki kız artık erkek hemşirelerde var onlarda aynı işi yapıyor diyerek geçiştirmeye çalışıyorlar erkek hemşire istemiyorum bana anlatma diyorum,zaten bayanlarla özdeşleşmiş bir mesleğin sözde erkekler tarafından tercih edilmeside ayrı bir olay.