Şimdi Ara

erkek için aşk nedir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşk nedir mi??
    erkekleri taştan sanıyosun galibaçok acımasızca olmuş..
    yha odama resimlerini poster haline getirip asıyosam masaüstüne onun resmini koyuyorsam onun yanında olmayı yine hiçbişeye değişmiyosam sanırım onu seviyorumdur..

@LsT +1
  • aşkkkkkkkkkkkkkkkk bu dündaya yaşa bağlı olmayan tek şeydir...yaş kaç olursa olsun aşk duyulur hisedilir..şuna inanın bazı arkadaşlar demişki aşk bazılarına göre cinsel istifadedir demiş çok doru......yanlız eğer gerçekten aşık olursanız seversenizz o zaman bırakın cinselliği evlenene kadar öpmeye bile kıyamassınız eğer bir erkek için cinsellik ön planda ise o erkeğin lukatındaki kelimeler belden aşağı ile sınırlıdır demektir...ama gerçekten aşk erkeğ ise işte o zaman bir bakış bile dünyalara bedeldir bunu unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEREMBAKAL

aşkkkkkkkkkkkkkkkk bu dündaya yaşa bağlı olmayan tek şeydir...yaş kaç olursa olsun aşk duyulur hisedilir..şuna inanın bazı arkadaşlar demişki aşk bazılarına göre cinsel istifadedir demiş çok doru......yanlız eğer gerçekten aşık olursanız seversenizz o zaman bırakın cinselliği evlenene kadar öpmeye bile kıyamassınız eğer bir erkek için cinsellik ön planda ise o erkeğin lukatındaki kelimeler belden aşağı ile sınırlıdır demektir...ama gerçekten aşk erkeğ ise işte o zaman bir bakış bile dünyalara bedeldir bunu unutmayın

çok güzel söylemişsindir de gerçekten öyle bir erkek var mı acaba?????(kimseyi kırmak istemiom)

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^cicci^^

quote:

aşkkkkkkkkkkkkkkkk bu dündaya yaşa bağlı olmayan tek şeydir...yaş kaç olursa olsun aşk duyulur hisedilir..şuna inanın bazı arkadaşlar demişki aşk bazılarına göre cinsel istifadedir demiş çok doru......yanlız eğer gerçekten aşık olursanız seversenizz o zaman bırakın cinselliği evlenene kadar öpmeye bile kıyamassınız eğer bir erkek için cinsellik ön planda ise o erkeğin lukatındaki kelimeler belden aşağı ile sınırlıdır demektir...ama gerçekten aşk erkeğ ise işte o zaman bir bakış bile dünyalara bedeldir bunu unutmayın

çok güzel söylemişsindir de gerçekten öyle bir erkek var mı acaba?????(kimseyi kırmak istemiom)

çok mu karmsarım ben ya..... neyse bu hale getirenler utansın

• quote:

quote:

quote:

yok sen de değil sorun emin ol..biri baska bişe ister biri baska bişe der sen arada kalırsın ama çoğunun istediği tek sey vardır..yapılanlar söylenenler de onun içindr..çoğunun yni hepsinin değil..

• ben varım yetmezmi

ama bana göre kız yok o ayrı mevzu aşk yaşanılcak kızda kalmadı ortada insanlar özellikle kızlar kalbten önce cüzdana altındaki arabaya bakar olmuşlar...üniye arabayla gidince hiç tanımadğım kızlar konuşuyor..tabanwayla gidince kimse dönüp bakmıyo lanet olsun böyle hayata

quote:

quote:

quote:

• hep genellemeler kızlar cüzdana bakar erkekler tek birşey ister................... bütün istisnalar buraya mı toplandk??
  • siz hep dengesiz kişilerle karşılaşmıssınız.
    2,5 yıl + 1,5 yılda ayrı , toplam 4 sene oldu; ama hala aldatmadım onu.

umudum falan da yok. geri dönmeyeceği çok açık.

yaramı deştiniz ondan size

forum silinebilir.
  • evet istisna grubu kuralım
  • quote:

quote:

Ben

• çevremde güvendiğim onca kız sözlüsünü nişanlısını aldattı..adam askere gidiyo aldatıyo..kız üniw gidiyo aldayıyo geldiğimiz bu noktada aşktan bahsetmek doğru olmaz..erkeklere hiç girmiyorum
  • aşk herşeye değer bunu sakın unutmayın ama gerçek aşkkkkkkkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

siz hep dengesiz kişilerle karşılaşmıssınız.
    2,5 yıl + 1,5 yılda ayrı , toplam 4 sene oldu; ama hala aldatmadım onu.

umudum falan da yok. geri dönmeyeceği çok açık.

yaramı deştiniz ondan size

forum silinebilir.

alnından öperim seni
  • aşk yok meşk de
  • quote:

Orjinalden alıntı: emevi

çevremde güvendiğim onca kız sözlüsünü nişanlısını aldattı..adam askere gidiyo aldatıyo..kız üniw gidiyo aldayıyo geldiğimiz bu noktada aşktan bahsetmek doğru olmaz..erkeklere hiç girmiyorum

kızma ama saçma önemli olan ortamın nasıl olduğu değil senin ne hissetiğin........................BENCE
  • quote:

quote:

Siz bayanlar böyle bir erkek bulamadığınızdan yakınırsınız. Halbuki etrafta çok vardır. Göremezsiniz...

Biz erkekler de çıktığı erkek sayısı yaşı kadar olan kızlardan dolayı yakınırız. Düzgün olan kızlar vardır. Ama biz de göremeyiz. Görünenler bizde düşünce oluşturur.

Sonuçta erkekler de bayanlar da karşı cinsi gördükleriyle aynı kefeye koyar.

• bu aslında gercek deil yanılgıdır. aslına bakacak olursak erkekler asklarını çok derın yaşar
    kızların kisi ise yuzeysel denebilcek duzeydedir. ama erkek bunu itiraf ederse kucuk duşmekten korkar
    ve duygusallık onemli deilmiş gibi davranır.
    kızları ele alalım duygusallık diyerek bi suru saçmalıkla ugraşmak zorunda bırakırlar erkekleri.
    sonra suçlu yine erkekler olur. sen niye hiç romantık deilsin v.b dırdırdır......... erkeklerin başının etini yerler
    bi ilişki bittigi zaman kızlar 3 gun 5 gun 1 hafta ne gerekiyosa aglarlar sızlarlar onlara gore artık o aşkın acısı çekilmiştir ve hayatlarını yaşamaya dewam ederler
    erkekler ise kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları için bu huznu kendi içinde yaşarlar dışarı belli etmezler ama bu huzun yaşanan aşkın şiddetine gore bir hayat boyu surdugu gorulmuştur.
    erkeklerin istedigi şey bellidir deniyo peki bizi insan yapan ozelliklerimizi reddetmek olmuyomu bu. yeri ve zamanı geldiginde her aşkta cinsellikte yaşanmalı işte bu konuda da erkeklerin kızlardan tek farkı neyi nekadar istediklerini direkt olarak gostermeleridir. ve bu yuzden bu damgayı yemişlerdir .......

• ortamdan çok kalbinin ne düşündüğü önemlidir....ya aşk o kıadar güzelki insan aşkını görünce kalbi fırlıcak gibi olur ya benim kalbim sıkışırdı bile bazen :( bi kere doktora gittim kalbim sıkışıyo diye "sen aşıksın arkadaş" demişti tabi eskidendi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

bu aslında gercek deil yanılgıdır. aslına bakacak olursak erkekler asklarını çok derın yaşar
    kızların kisi ise yuzeysel denebilcek duzeydedir. ama erkek bunu itiraf ederse kucuk duşmekten korkar
    ve duygusallık onemli deilmiş gibi davranır.
    kızları ele alalım duygusallık diyerek bi suru saçmalıkla ugraşmak zorunda bırakırlar erkekleri.
    sonra suçlu yine erkekler olur. sen niye hiç romantık deilsin v.b dırdırdır......... erkeklerin başının etini yerler
    bi ilişki bittigi zaman kızlar 3 gun 5 gun 1 hafta ne gerekiyosa aglarlar sızlarlar onlara gore artık o aşkın acısı çekilmiştir ve hayatlarını yaşamaya dewam ederler
    erkekler ise kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları için bu huznu kendi içinde yaşarlar dışarı belli etmezler ama bu huzun yaşanan aşkın şiddetine gore bir hayat boyu surdugu gorulmuştur.
    erkeklerin istedigi şey bellidir deniyo peki bizi insan yapan ozelliklerimizi reddetmek olmuyomu bu. yeri ve zamanı geldiginde her aşkta cinsellikte yaşanmalı işte bu konuda da erkeklerin kızlardan tek farkı neyi nekadar istediklerini direkt olarak gostermeleridir. ve bu yuzden bu damgayı yemişlerdir .......

NEDEN BİLMİYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.