Şimdi Ara

erkek için aşk nedir?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ^^cicci^^

15 ama yaşıma göre değerlendirme yapmayın lütfenn

bence sen hiç bu aşk meşk konularına girme işin içinden çıkamazsın.
    okulunu oku eger hakediyosan aşk seni gelir bulur zaten meraketme
  • valla ben aşka her zaman inanmışımdır şuana kadar ilk kez 5.sınıfta aşık oldum ve gerçekden onun için yapmadıgım hiç birşey kalmadı burda anlatmam gerçekden uzun sürer ben 5.sınıfta aşık oldugum kızı kaybettim şuan aklımda bir ismi var bir fotografı tek istegim 1 kez görmek onu

not:(kaybettim derken istanbula döndük ve 6. sınıfa orda başladım 5. sınıfı gaziantep memleketimde okumuşdum ve şuan görsem kesinlikle tanırım onun için gerçekden kimsenin yapmadıklarını yaptıgıma inanıyorum anlatmak uzun sürer.

aşk nedir? sorusuna gelince aşk insana delice şeyler yaptıran her dakkasının sevgi dolu geçmesini saglayan sevgilinin yüzünü görünce ondaki gülümsemeyi görmekdir bence aşk

not:kimseyle çıkmadım ... yaş 17

• Gerçek aşk Allah'a(c.c.) duyulan aşkıdır.Gerisi yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

la cücük la bu
    deminden beri boşuna pusuya yatmış bekliyom
    hadi eyvallah

• ALIN İŞTE BİZ ÖYLE DEĞİLİF BİZ FARKLIYIZ FELAN DEDİNİZ YAŞI DUYDUNUZ DEĞİŞTİNİZ kişiliğiinizi saklamaya çalışsanızda gerçek kişlik ortaya çıktı işte istediğiniz kadar yaşınız 15 25 35 olsun iş kafada biter bunu unutmayın bu cücük da ademişiniz ama ondan daha büyük cocukluğu siz yapmışınız yazık çok yazı işte sizin gibiler yüzünden tüm erkek ler kız avcısı konumunda aynı statüde görülüyor kınıyorummmmmmmm

quote:

quote:

la cücük la bu
    hadi eyvallah

• quote:

Orjinalden alıntı: KEREMBAKAL

ALIN İŞTE BİZ ÖYLE DEĞİLİF BİZ FARKLIYIZ FELAN DEDİNİZ YAŞI DUYDUNUZ DEĞİŞTİNİZ kişiliğiinizi saklamaya çalışsanızda gerçek kişlik ortaya çıktı işte istediğiniz kadar yaşınız 15 25 35 olsun iş kafada biter bunu unutmayın bu cücük da ademişiniz ama ondan daha büyük cocukluğu siz yapmışınız yazık çok yazı işte sizin gibiler yüzünden tüm erkek ler kız avcısı konumunda aynı statüde görülüyor kınıyorummmmmmmm

quote:

quote:

la cücük la bu
    hadi eyvallah

oglum izdivaç izdivaç yavv

av avcı gibi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 29 Mayıs 2007; 20:47:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KEREMBAKAL

ALIN İŞTE BİZ ÖYLE DEĞİLİF BİZ FARKLIYIZ FELAN DEDİNİZ YAŞI DUYDUNUZ DEĞİŞTİNİZ kişiliğiinizi saklamaya çalışsanızda gerçek kişlik ortaya çıktı işte istediğiniz kadar yaşınız 15 25 35 olsun iş kafada biter bunu unutmayın bu cücük da ademişiniz ama ondan daha büyük cocukluğu siz yapmışınız yazık çok yazı işte sizin gibiler yüzünden tüm erkek ler kız avcısı konumunda aynı statüde görülüyor kınıyorummmmmmmm

quote:

quote:

la cücük la bu
    hadi eyvallah

çok sagol hislerime tercüman oldunnn

• yaş 15 ama burdaki çoğu kişiden daha olgun düşündüğü kesin iş beyindedir bunu sakın unutmayınn esefle kınıyorum tabbi bu arada CİCCİ yede büyük teşekkür ediyorum içimizde yatan o aşk kavramının tekrar canlanmasına vesile olduğu için yaş felan bunlar boş boş boşşşşşşşşşş........
  • konuşmak istersen msn altta yazıyor imzada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

konuşmak istersen msn altta yazıyor imzada...

• quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

quote:

Orjinalden alıntı: posetr

konuşmak istersen msn altta yazıyor imzada...

• forumu kirletmeyelim lütfen burda duygular yazıldı çizildi dalga geçilcek bişiy yok lütfennnnnnnnnn
  • Ne kadar çok yaralı varmış.. Düşündüm de AŞK OLMASAYDI
  • aşk erkekler için kızları mutlu etme kızlar için erkekleri nasıl süründürürüm emrim altına alırım kısaca dominatlıktan ibaret (herkes öyle olmayabilir) Lise 2 bu arada
  • yine çoluk çocuk forumda ...

bebelere balonnnnn ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

bu aslında gercek deil yanılgıdır. aslına bakacak olursak erkekler asklarını çok derın yaşar
    kızların kisi ise yuzeysel denebilcek duzeydedir. ama erkek bunu itiraf ederse kucuk duşmekten korkar
    ve duygusallık onemli deilmiş gibi davranır.
    kızları ele alalım duygusallık diyerek bi suru saçmalıkla ugraşmak zorunda bırakırlar erkekleri.
    sonra suçlu yine erkekler olur. sen niye hiç romantık deilsin v.b dırdırdır......... erkeklerin başının etini yerler
    bi ilişki bittigi zaman kızlar 3 gun 5 gun 1 hafta ne gerekiyosa aglarlar sızlarlar onlara gore artık o aşkın acısı çekilmiştir ve hayatlarını yaşamaya dewam ederler
    erkekler ise kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları için bu huznu kendi içinde yaşarlar dışarı belli etmezler ama bu huzun yaşanan aşkın şiddetine gore bir hayat boyu surdugu gorulmuştur.
    erkeklerin istedigi şey bellidir deniyo peki bizi insan yapan ozelliklerimizi reddetmek olmuyomu bu. yeri ve zamanı geldiginde her aşkta cinsellikte yaşanmalı işte bu konuda da erkeklerin kızlardan tek farkı neyi nekadar istediklerini direkt olarak gostermeleridir. ve bu yuzden bu damgayı yemişlerdir .......

süper açıklamışsın...

• edit: Aşk diye Bişey yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_haluk -- 15 Haziran 2007; 10:39:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Gerçek aşk Allah'a(c.c.) duyulan aşkıdır.Gerisi yalan

Yalansa Allah bize bu duyguyu neden verdi o zmn...??
  • arastırmalara gore erkekler kızlardan aslında daha duygusalmıs...

Fakat Turk kızları erkekleri duygusal yapmasını bilmiyormus.
    Kızlar kasarcana davranınca erkeklerde sapıtıyormus.
    Fakat kızlar cok baglı kalınca erkeklerde "canım bebisim" gibi sozler baslıyormus...

Bu soru soyle olsa daha iyi olurdu ?

Insan icin ask nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Gerçek aşk Allah'a(c.c.) duyulan aşkıdır.Gerisi yalan

Yalansa Allah bize bu duyguyu neden verdi o zmn...??

Eger insanlar gerçek askin Allah'i bilmek ve O'na secde etmek, ebedi bir alemde beraber olmak oldugunu anlasalar, dünya askina hiç tenezzül etmezlerdi anlaminda söylemek istedi arkadasimiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.