Şimdi Ara

erkek için aşk nedir?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer aşktan sevgiden bahsediyorsak cinselliğin c si bile girmemeli bu konuya

aşk; karşındakine onun hiç bi kusurunu görmeden ona baktığında onun kalbini görmek aşk sevgiye kıyasla daha tutkulu ama zamanla aşk ın yerini sevgi alır ve bu daha kalıcıdır daha güzeldir.

çok delice aşık oldum 6 yıl boyunca uğraştım kendimi yedim, yıprattım ve sonunda mantıklı olmaya başladım. Aslında bu sürec herkezde olur kimi 15 yaşında kimi 25 yaşında bu allhın bize verdiği bir sınav ben bu sınavdan iyi bişe kaptığımı anladım ve daha tecrübelendim ve olgunlaştım. Geçirdiğim herşeyden hep (aşk iş para herşey) ders aldım ve kendimi insan ilişkileri konusunda geliştirdim,okudum ve öğrendim. Şimdi karşımda ki kiş bir tavır koyduğu zman veya tepkiye karşı verdiği etkiyi daha iyi anlıyorum.

önemli olan anlaşabilmek sevgi aşk sonrasında gelir merak etmeyin. (Yaş 18)
  • ben hayatta ne kızlar tanıdırım biriyle çıkıyo ayrılıyo 2 gün sonra ayrıldğının erkek arkadaşıyla çıkıyo kız hemen unutuyor ama erkek asla unutamıyo bak ben orta sondaki aşkımı unutabildimmi hala unutamadım ama benim üstümden kaç tane erkele çıkmıştır oo ah bu kızlar yokmu bu kızlar ne zaman kıymet bilcekler bilinmeezzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_€_R_€_M -- 29 Mayıs 2007; 20:19:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

bu aslında gercek deil yanılgıdır. aslına bakacak olursak erkekler asklarını çok derın yaşar
    kızların kisi ise yuzeysel denebilcek duzeydedir. ama erkek bunu itiraf ederse kucuk duşmekten korkar
    ve duygusallık onemli deilmiş gibi davranır.
    kızları ele alalım duygusallık diyerek bi suru saçmalıkla ugraşmak zorunda bırakırlar erkekleri.
    sonra suçlu yine erkekler olur. sen niye hiç romantık deilsin v.b dırdırdır......... erkeklerin başının etini yerler
    bi ilişki bittigi zaman kızlar 3 gun 5 gun 1 hafta ne gerekiyosa aglarlar sızlarlar onlara gore artık o aşkın acısı çekilmiştir ve hayatlarını yaşamaya dewam ederler
    erkekler ise kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları için bu huznu kendi içinde yaşarlar dışarı belli etmezler ama bu huzun yaşanan aşkın şiddetine gore bir hayat boyu surdugu gorulmuştur.
    erkeklerin istedigi şey bellidir deniyo peki bizi insan yapan ozelliklerimizi reddetmek olmuyomu bu. yeri ve zamanı geldiginde her aşkta cinsellikte yaşanmalı işte bu konuda da erkeklerin kızlardan tek farkı neyi nekadar istediklerini direkt olarak gostermeleridir. ve bu yuzden bu damgayı yemişlerdir .......

+1912

Bundan daha güzel anlatılmaz heralde..

• quote:

Orjinalden alıntı: KEREMBAKAL

ortamdan çok kalbinin ne düşündüğü önemlidir....ya aşk o kıadar güzelki insan aşkını görünce kalbi fırlıcak gibi olur ya benim kalbim sıkışırdı bile bazen :( bi kere doktora gittim kalbim sıkışıyo diye "sen aşıksın arkadaş" demişti tabi eskidendi :(

bende de oluyor o kalp sıkışması.
    ağrıyor. acıyor.

bu arada bende karşıyakalıyım.

• quote:

ortamdan çok kalbinin ne düşündüğü önemlidir....ya aşk o kıadar güzelki insan aşkını görünce kalbi fırlıcak gibi olur ya benim kalbim sıkışırdı bile bazen :( bi kere doktora gittim kalbim sıkışıyo diye "sen aşıksın arkadaş" demişti tabi eskidendi :(

doktor konusunda ciddi misin sen??

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^cicci^^

NEDEN BİLMİYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM

neden? sende 3 gun aglayıp hayatına dewam edenlerdenmisin yoksa?
  • karşıyakalının aşkıda bir başka olur bunu bilir bunu sölerim izmirin kızlarıda güzel olur bunu bilir bunu sölerim...gerçekten seven kalbinsevgiside farklı olur bunu bilir bunu sölerim...gel aşkım gellll zaman mekan fark etmez yeterki gel bana yaşat o güzel yüce duyguyu
    quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

quote:

bende de oluyor o kalp sıkışması.
    ağrıyor. acıyor.

bu arada bende karşıyakalıyım.

• bir erkek için aşk sadece sevişmek ise ben erkek değilim !
  • quote:

quote:

beni tanısaydın bunu sorduğun için çok utanırdın

• quote:

bu aslında gercek deil yanılgıdır. aslına bakacak olursak erkekler asklarını çok derın yaşar
    kızların kisi ise yuzeysel denebilcek duzeydedir. ama erkek bunu itiraf ederse kucuk duşmekten korkar
    ve duygusallık onemli deilmiş gibi davranır.
    kızları ele alalım duygusallık diyerek bi suru saçmalıkla ugraşmak zorunda bırakırlar erkekleri.
    sonra suçlu yine erkekler olur. sen niye hiç romantık deilsin v.b dırdırdır......... erkeklerin başının etini yerler
    bi ilişki bittigi zaman kızlar 3 gun 5 gun 1 hafta ne gerekiyosa aglarlar sızlarlar onlara gore artık o aşkın acısı çekilmiştir ve hayatlarını yaşamaya dewam ederler
    erkekler ise kendilerine bile itiraf etmekte zorlandıkları için bu huznu kendi içinde yaşarlar dışarı belli etmezler ama bu huzun yaşanan aşkın şiddetine gore bir hayat boyu surdugu gorulmuştur.
    erkeklerin istedigi şey bellidir deniyo peki bizi insan yapan ozelliklerimizi reddetmek olmuyomu bu. yeri ve zamanı geldiginde her aşkta cinsellikte yaşanmalı işte bu konuda da erkeklerin kızlardan tek farkı neyi nekadar istediklerini direkt olarak gostermeleridir. ve bu yuzden bu damgayı yemişlerdir .......

Çok Güzel Anlatmışsın Hocam
    ßen Bazen Kendi Kendime Soruyorum Ben mi Çok Duygusalım yoksa Kız Arkadaşımmı çok Katı Kalpli.
    Bence Kızlara Göre Aşk erkeklere oranla Daha Basit

• quote:

sende oyle bi yazmışsın ki ne bileyim aklıma ilk gelen o oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emevi

çevremde güvendiğim onca kız sözlüsünü nişanlısını aldattı..adam askere gidiyo aldatıyo..kız üniw gidiyo aldayıyo geldiğimiz bu noktada aşktan bahsetmek doğru olmaz..erkeklere hiç girmiyorum

kızma ama saçma önemli olan ortamın nasıl olduğu değil senin ne hissetiğin........................BENCE

böle bi ortamda aşktan söz etmek istemiyorum anlamadınız galiba..benim de 3 yıllık bi ilişkim var bende aşık oldum ve geçti.çevremde gördüklerim etkiledi ister istemez..aşk gelip geçici bi duygudur sadece.gerçek olan yaşantılar.

• quote:

quote:

sende oyle bi yazmışsın ki ne bileyim aklıma ilk gelen o oldu

sorun değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Çok Güzel Anlatmışsın Hocam
    ßen Bazen Kendi Kendime Soruyorum Ben mi Çok Duygusalım yoksa Kız Arkadaşımmı çok Katı Kalpli.
    Bence Kızlara Göre Aşk erkeklere oranla Daha Basit

eyvallah hocam saol.
    senin sıkıntını anlıyom bende 3 sene çektım o sıkıntıyı bazen kafayı yıcek gibi oluyo insan.
  • quote:

quote:

quote:

çevremde güvendiğim onca kız sözlüsünü nişanlısını aldattı..adam askere gidiyo aldatıyo..kız üniw gidiyo aldayıyo geldiğimiz bu noktada aşktan bahsetmek doğru olmaz..erkeklere hiç girmiyorum

kızma ama saçma önemli olan ortamın nasıl olduğu değil senin ne hissetiğin........................BENCE

böle bi ortamda aşktan söz etmek istemiyorum anlamadınız galiba..benim de 3 yıllık bi ilişkim var bende aşık oldum ve geçti.çevremde gördüklerim etkiledi ister istemez..aşk gelip geçici bi duygudur sadece.gerçek olan yaşantılar.

burda aşkın kalıcılığını ve mükemmeliğini tartışmıyoruz zaten...aşk zamanla yerini sevgiye bırakır....gerçekten seversen birini kimse umrunda olmaz ve kolay kolay kimseden etkilenmezsin....(sert olduysa pardon biraz doluyumda
    )

• quote:

quote:

quote:

:) peki sen kaç yaşındasın ona göre yorumlar yazalım.

• Kaybetme korkusu, kazanma sevincinden ağır basıyosa sen aşıksındır..

Gözlerine bakınca, Seni Seviyorum derken kalbin yerinden çıkarcasına atıyosa sen aşıksındır..

Onsuz geçmeyen zaman, onun yanında yetmiyorsa sen aşıksındır..

Hergün nedenini bilmediğin tatlı bir acı yaşıyorsan sen aşıksındır..

Hayallerinin temeline onu koyuyorsan, sen aşıksındır..

Çıkarsızca seviyosan, sen aşıksındır..

bugün 180. günümüz.. ve bunların hepsini yaşıyorum, hala ilk günkü heycanı yaşıyorum, her adım atışımda karşıma çıkacakmış gibi yürüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

quote:

quote:

:) peki sen kaç yaşındasın ona göre yorumlar yazalım.

15 ama yaşıma göre değerlendirme yapmayın lütfenn

• la cücük la bu
    deminden beri boşuna pusuya yatmış bekliyom
    hadi eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

la cücük la bu
    deminden beri boşuna pusuya yatmış bekliyom
    hadi eyvallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.