Şimdi Ara

Erkek için bakım ürünleri (yüz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim yüzüm çok tahriş olmaya başladı.. Sivilce, leke, nokta vs. Yüze bakım için kullandığınız bir şeyler var mı ? Canlı diri tutmak için vs.

• Bende siyah bi tane jel görüyorum yüze sürüyorlar sonra çekip çıkarıyorlar çok merak ediyorum ama bulamadım
  • Her mastürbasyondan sonra menimi yüzüme sürüyordum ve inanın 1 ayda yüzüm bayağı düzeldi.

İğrenç gelebilir ama pipimden adeta bir mucize fışkırıyor. Haftada 4 kez bu işlemi uygulamıştım. Kokusu falan berbat ama acayip iyi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

Bende siyah bi tane jel görüyorum yüze sürüyorlar sonra çekip çıkarıyorlar çok merak ediyorum ama bulamadım

Jel değil o koli bandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Her mastürbasyondan sonra menimi yüzüme sürüyordum ve inanın 1 ayda yüzüm bayağı düzeldi.

İğrenç gelebilir ama pipimden adeta bir mucize fışkırıyor. Haftada 4 kez bu işlemi uygulamıştım. Kokusu falan berbat ama acayip iyi geliyor.

Ciddi değilim de lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Her mastürbasyondan sonra menimi yüzüme sürüyordum ve inanın 1 ayda yüzüm bayağı düzeldi.

Ciddi değilim de lütfen

Ciddiyim.

• quote:

quote:

Ciddi değilim de lütfen

Çok faydalı bende yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

quote:

quote:

Ciddi değilim de lütfen

Çok faydalı bende yapıyorum.

Meni takası yapabiliriz

• bir tane adam akıllı cevap yok mu yav.
  • Kömür maskesi deniyor ona ama Türkiye'de satılan yer bulamadım.
  • Bende merak ediyorum onu yav, bilen uplatsın
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Himalaya badem-salatalık özlü cilt maskesi gratislerde satılıyor.

• Hocam amazon falan hikaye ben gidecem bi dükkandan alıcam öyle aylarca bekleyemiyorum
  • yağlı cilde sahip olanlar için Garnier 3ü1 arada,sivilce varken kullanmayın.

Sivilce çok,kurutmak isterim derseniz ımex krem eczaneden alın
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Tamam ben sana başka ürün söyledim. Zaten siyah maske canlandırmak için değil.

http://www.gratis.com/Product.aspx?ProductID=780
    http://www.gratis.com/Product.aspx?ProductID=781
    Şu iki üründen birini alabilirsin. Gratiste satılıyor.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ne işe yarar bu maskeler tam olarak? birde fiyatı nedir?

Edit: benim yüzde hem sivilceler var hemde gözenekler bir hayli arttı yaşta 20 varsa kendi kullandığı güzel ürünler olanlar paylaşsın sevinirim. Her ürünüde kullanmak istemiyorum yüze sürüyoruz sakata gelmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takeshi Kovacs -- 29 Aralık 2016; 20:46:43 >
  • Amaçları gözenekleri sıkılaştırmak, ciltteki lekeleri soymak, ölü hücreleri gidermek, ciltteki renk tonu eşitsizliklerini gidermek, cildi beslemek-yumuşatmak, cildin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamak, cildi canlandırmak, zararlı serbest radikalleri önlemek, toksinleri azaltmak, cilde esneklik kazandırmak.

Farklı şeylere hitap eden ürünler var. Kişilerin cilt tipine göre de değişiyor.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bu haftalık maske gibi bir şey sanırım? bir de günlük yıkamaya yönelik sabun, nemlendirici krem gibi bir şeyler önerir misin?
  • Sivilceler için önce ciltteki yağı dengeleyici yüz temizleme jeli kullanmalısın.

Şu ürünü önerebilirim.
    http://www.bioderma.com.tr/urunlerimiz/sebium/foaming-gel

Yüzünü temizledikten sonra yağ içermeyen nemlendirici kullanabilirsin. Bioderma Sebium serisi gençlere yönelik yağlı ciltler için iyidir

Fiyatı biraz yüksek. Kaliteli istiyorsan paraya kıyman gerekiyor. Veyahut daha ucuz alternatifler önerebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.