Şimdi Ara

Erkek kot pantolonlarının dar olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş slim, skinny, straight vs vs diye yazar üstlerinde. slim pantolon denersen tabi dar gelir. denemeden bak üstüne ne yazıyo
  • ulan 2 aydır dar pantolon arıyorum forumun çıkardığı yaygaraya baksak sanırsın dar pantolon dışında pantolon üretmiyorlar. boyner'e gittim en darı bu diye levis 501 verdiler. siz nerden alışveriş yapıyorsunuz her elinizi attığınız dar çıkıyor allah aşkına bana da söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Günümüz moda sektörü dayatma üzerine zorla giydircekler.

Popo yanağını göstericek kadar kısa shortları kadınlara moda ayağına dayattılar kadınlar kabullendi ama erkeklere dar pantolonları dayatamadılar.

Kadınlar doğası gereği gördüğünden reklamlardan çabuk etkilenir kabullenir fakat erkek böyle değildir sorgular düşünür zor kabul eder.

P.rno filmlerde 100 dolar uzatılıp iş tutan kadınların giydiği şortları sokakta giymek normal karşılanır olmuş.

Moda sektörü denilen şey kadınları iyi kullanır erkek sabit fikirlidir her önüne dayatılanı yemez

Allahına kurban öyle doğru demişsinki + lamak yetmedi bi de burdan destekliyim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin giydiklerin dar paça pantolon.Boru paça olarak araştırırsan istedigini bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 14 Temmuz 2015; 19:48:00 >
  • @İmam Ayıldı biliyorum slim fitlerin içine giremiyorum zaten, normal kesimler ise dar geliyor

@Requiestcat in Pace keten de giyiyorum onları bile dar yapıyorlar

@Buck* derdimi anlatamadım galiba. slim fitlerin içine giremiyorum zaten ben. normal kesimler ise dar geliyor, rahat değil.

@Ryko TR milletin düşüncesi pek umrumda değil açıkçası, ha diyeceksiniz o zaman eşofman giy diye. yüksek ihtimalle bir süre sonra öyle yapacağım.

@leidenfrost slim fit giyecek kadar zayıf değilim hocam. kemiklerim iri zaten. sırf kemik olsam anca girerim herhalde. ben normal kesimde rahat edemiyorum, slim fitte nasıl rahat ediyorsunuz bilmiyorum. ergenlik çağım da geçti, omuzlarımı göstermeye niyetim yok.

@.HBO. boyner'de yoktu, kendi mağazasına bakacağım. sağol.

@halemo_96 isterlerse tır motoru desinler. ona da bakacağım, sağol.

@Saxton Hale ilki iyi de 2.si dar.

@Rajeesh skinny, slim tarzı şeyleri biliyorum. normal kesim dar geliyor zaten. slim fite giremiyorum zaten.

• @MovieScout inan bana mağazada 20'ye yakın pantolon denedim, görevli kafayı yedi. bunlar dar değil diyor. "dar"lık algımız farklı bence.

@Kazmapolitan sorun paçada değil, uyluk kısmı dar oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiaylong Sani Hie

@MovieScout inan bana mağazada 20'ye yakın pantolon denedim, görevli kafayı yedi. bunlar dar değil diyor. "dar"lık algımız farklı bence.

@Kazmapolitan sorun paçada değil, uyluk kısmı dar oluyor genelde.

aynen haklısın büyük ihtimalle algıdan dolayı. ama doğru diyorsun benimde giydiğim bazı pantolanların üst kısmı dar oluyordu, o konuya bende sinir oluyorum. paça kısmı dar olunca sorun değil ama üst kısım dar olunca cidden bunları kim giyiyor diye düşünüyorum. isteyen giyebilir tabii ama beni rahatsız ediyor canım yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

yıl 2015 hala kot giyenler var

senin isteğine özel ne giyelim mesela?
  • Skinny gayet güzel
    İş adamlarının yanında giymesen sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slim fite bile giremiyorum, kemikler biraz enli.
  • Slim fit ile skinny kesimi karıştırmayın beyler. Slim fit içine giren arkadaşlar için gayet rahattır. Alt kesimi belden üstüne göre daha dar görünürse omuzlar ortaya çıkar. Tutup da kezbanların göz zevkini tatmin etmiyorsunuz, kendiniz için giyin. Ben slime alıştığımdan beri boru paçayı bıraktım. 45 yaş üstü amca pantolonu gibi la, o ne öyle.
  • Hocam boynerde çok gördüm onları. Kaliteli mi onlar? 2-3 giyimden sonra şalvara dönen, diz izi yapan pantolon istemiyorum artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 15 Temmuz 2015; 11:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kotu sevdiren adam

Erkek kot pantolonlarının dar olması Erkek kot pantolonlarının dar olması

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Hocam boynerde çok gördüm onları. Kaliteli mi onlar? 2-3 giyimden sonra şalvara dönen, diz izi yapan pantolon istemiyorum artık :D

o pantolonlara kalitesiz diyen çarpılır , kalite fışkırıyor ,3-4 senedir başka pantolon giyemiyorum

• Üstünüzde 2 foto paylaştım. O tarz bir pantolon arıyorum. O markada bir pantolonun ömrü ne kadar oluyor? 4-5 sene kullandığınıza göre tecrübelisinizdir. Ayrıca hayatımda hiç kot giymedim. İlk defa alıcm :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

Artık giyim firmaları bile escinsellere yönelik üretiyor. Bir de biz çok azınlığız derler. Halbuki heterolar azınlıkta kaldı

abi ben intahar edicem ülke nereye gidiyor sana sarılıp ağlarsam bana hetero demezler dimi .. neşterimsi depresyona giriyorum
  • Hocam little bigde geçen iki tane buldum ben senin istediğin tarzda. Kaçırmadım aldım

• Saxton Hale kullanıcısına yanıt
    Nerde buluyon gözünü seveyim bi bulamadım gitti hangi mağazada var bu tipler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Little big te hepsi dar pantolondu. Adeta tayt gibiydi bir farkı yoktu tayttan. En sonunda boyu uzun 2 tane aldım paçalarını kestirince bol gibi oldu. Gerçekten hepsi dar nasıl olabiliyor nasıl giyebiliyor erkekler şaşkınım. Nesi yakışıyor yani?

• vücut hatlarını gösteren tayt ve pantolon bazı kadınlar tarafından tercih ediliyor çünkü ilgi çekiyorlar böyle, tabi ilgilerini çektikleri kesim kimlerden oluşuyor,nasıl tiplerden oluşuyor bunu düşünüyorlar mı bilmiyorum ayrıca sıkı yani dar pantolon giymek çok sağlıksız bir eylem ve insanın rahat hareket edememesine ve sıkılmasına neden oluyor.Zaten dar pantolonun veya taytın güzl gözükmediği gibi bence gayet de itici,şıklıkla da alakası yok .Çok şükür ki erkekler olarak bu saçmalığı kabul etmedik .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.