Bildirim
Erkek kot pantolonlarının dar olması (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boru paça iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slim fit iyidir şişmanlar giyemediği için laf yaparlar. -
Bacaklara yapışacak kadar dar olanları ben de sevmiyorum. Biraz bol olması iyi olur.
Ayrıca bugünlere şükredecek duruma gelebiliriz.
http://onedio.com/haber/yaklasan-tehlike-erkekte-tayt-modasinin-habercisi-21-fotograf-286928 -
teşekkürler. yakın zamanda inceleyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Bacaklara yapışacak kadar dar olanları ben de sevmiyorum. Biraz bol olması iyi olur.
http://onedio.com/haber/yaklasan-tehlike-erkekte-tayt-modasinin-habercisi-21-fotograf-286928
Hocam bunlar ne Allah aşkına bırak erkekliği insanlıktan soğudum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hiaylong Sani Hie
Bugün kot almaya gittim. Bedenime göre bir tanesini seçtim, giydim, daracık geldi, tayt gibi. Sordum adama litex miymiş neymiş. Neyse normal kesim yok mu dedim, onlardan bir tane gösterdi. O da dar. Kilolu birisi de değilim. Kilolu olsam da zaten dar olan kısım bel değil, bacak kısımları dar. İnsanlar hiç eğilmesinler diye yapmışlar herhalde. Veya tam tersi eğilince her şey ortaya çıksın diye.
Kotu geçtim ketenler de böyle. 10 yıl önce hiç böyle değildi hatırlarsanız. Geniş geniş giyiyorduk. En sonunda tüm pantolonları atacağım, eşofman giyeceğim herhalde.
Geniş pantolon üreten bir marka var mı merak ediyorum. Boyner'de o kadar markanın içinde tek bir tane geniş pantolon bulamadım. XL alıp belini mi inceltsem ne yapsam?
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım Hocam, en sonunda biraz tuzlu oldu ama maviden buldum, defacto lcw felan hep dar geliyor bacak kısımları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
vücut sırıtmıyorswa dar giymek daha hoş diye düşünüyorum,şahsen dar paça giymek daha güzel..ne o öyle geniş antolon ihtiyar gibi.. -
Zayıf uzun boyluysa bildiğin totoş gibi duruyor -
Kilolu biri olarak anliyorum cok can skci bir durum malesef, butun malafati gosteren giysiler tercih ediliyor. Yazik
Slim fit ile skinny arasındaki farkı öğrendiğinizde olacak moda fakiri, estetiksiz dh ahalisi ha gayret. -
Skinny guzel degilde slim fit gercekten cok iyi bir kesimdir bence
Onlar baya dar olanlar aga boynerde kot bak bol dediginde salvar gibi duruyor erkekte hosuma gitmiyor dar giymem ama tam bedenime gore alirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CODY
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
http://onedio.com/haber/yaklasan-tehlike-erkekte-tayt-modasinin-habercisi-21-fotograf-286928
Hocam bunlar ne Allah aşkına bırak erkekliği insanlıktan soğudum
Fotodakilerin hic birinde kil tuy yok bir de killi vucudlarda dusunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz şalvar arıyosunuz sanırım, bende kendime dar pantolon bulamıyorum, nereye baksam soba borusu gibi paçaları var pantolonların tabi bu türk markalarında geçerli mavi falan yani.Üstelik beni slimde kesmiyor, diz kısmında bolluk olunca rahatsız oluyorum skinny-super skinny giyiyorum genelde, tabi laf eden oluyor tayt gibi diyen olsun bu ne biçim pantolon falanda diyenler oluyor ama genelde çok beğeniliyor valla.
Birde benim dikkat ettiğim bi olay var son günlerde, bu dh ahalisinin aşırı eleştirdiği şeyler nedense dışardaki insanlar tarafından beğeniliyor, dar pantolonda aynı şekilde asosyallerin çoğu alışkın heralde rahat diye dede kotları giymeye.
Bence gayet şık görünüyor ama şişman olupta giyemeyenler laf atmış pantolona. Boru paça pantolonlat dede pantolonu gibi hiç güzel durmuyor.
en güzeli kargo pantolon, temiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: leidenfrost
Slim fit ile skinny arasındaki farkı öğrendiğinizde olacak moda fakiri, estetiksiz dh ahalisi ha gayret.
Hocam slimfit bile düdük gibi son 8-9 aydır eski pantolonlarımla idare ediyorum
LCW artık normal kot satmıyor.Geçen gittim hangi pantolona baksam biri straight fit biri slim fit biri bilmem ne fit ama hepsi fit.Kendi bedenimi deniyorum dizlerden yukarı zor çıkıyor pantolon.Kendi bedenimden büyüğü deniyorum bu sefer de beli çuval gibi oluyor.Kilolu değilim ama bacaklarım spor yaptığımdan dolayı normal insanlara göre çok az kalın olabilir.LCW güya fakirin gülen yüzü hep hippi işi yapmış.Gittim maviye 3 katı fiyat vererek normal bir kot alabildim sonunda.Mavi,levis bile bu kadar abartmıyorken LCW ye ne oluyor anlamadım. -
Hiç sevmiyom berbat bişey
Ben zaten daha cok kapri seven biriyim. Alıyom şekil kaprileri zaten boy da kısa. Şort gibi durmuyo pantolon gibi duruyo haha sadece ayakkabı tarafı biraz acık oluyo
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X