Şimdi Ara

Erkek kot pantolonlarının dar olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kot almaya gittim. Bedenime göre bir tanesini seçtim, giydim, daracık geldi, tayt gibi. Sordum adama litex miymiş neymiş. Neyse normal kesim yok mu dedim, onlardan bir tane gösterdi. O da dar. Kilolu birisi de değilim. Kilolu olsam da zaten dar olan kısım bel değil, bacak kısımları dar. İnsanlar hiç eğilmesinler diye yapmışlar herhalde. Veya tam tersi eğilince her şey ortaya çıksın diye.
    Kotu geçtim ketenler de böyle. 10 yıl önce hiç böyle değildi hatırlarsanız. Geniş geniş giyiyorduk. En sonunda tüm pantolonları atacağım, eşofman giyeceğim herhalde.
    Geniş pantolon üreten bir marka var mı merak ediyorum. Boyner'de o kadar markanın içinde tek bir tane geniş pantolon bulamadım. XL alıp belini mi inceltsem ne yapsam?

• Bunlar hep gâvur özentiliğinden.
  • Artık giyim firmaları bile escinsellere yönelik üretiyor. Bir de biz çok azınlığız derler. Halbuki heterolar azınlıkta kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dockers alpha khaki pantolon giyiyorum.tavsiye ederim.biraz pahalıdır ama
  • speedman kullanıcısına yanıt
    uyluk kemiğinin olduğu bölüm geniş mi yeterince?
  • Dün benimde kot siparişim geldi ulan normal kesim diye aldık dediğin gibi bacaklarımı sardı ama tahmin ettiğimden daha hoş durdu.Şişman veya çok zayıf değilseniz hoş duruyor bence.
  • Slimfit oluyor onlar. Slimfit yazmayanı dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dar kot pantolon hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2015 hala kot giyenler var
  • Aynisi gecen bana da oldu s veya m giyen biriyi en buyuk pantolunu denedim o da dar

• Oha abartmayın çoğu yerde 5 kottan 1 i slimfit.
  • dar daha güzel arkadaşlar tabi öyle tayt gibi olmayanlar artık bol giyenlede öyle potur gibi dalga geçerler
  • Günümüz moda sektörü dayatma üzerine zorla giydircekler.

Popo yanağını göstericek kadar kısa shortları kadınlara moda ayağına dayattılar kadınlar kabullendi ama erkeklere dar pantolonları dayatamadılar.

Kadınlar doğası gereği gördüğünden reklamlardan çabuk etkilenir kabullenir fakat erkek böyle değildir sorgular düşünür zor kabul eder.

P.rno filmlerde 100 dolar uzatılıp iş tutan kadınların giydiği şortları sokakta giymek normal karşılanır olmuş.

Moda sektörü denilen şey kadınları iyi kullanır erkek sabit fikirlidir her önüne dayatılanı yemez
  • Dostum gidip de rapçiler gibi geniş mi arıyorsun bilemem ama slim fit kotlar gayet güzel ve göze hoş geliyor. Skinny demiyorum. Tayt gibi olanlar çok iğrenç ama slim fit kesimler iyidir.

Bir diğer durum da alt tarafı ne kadar ince ve zayıf gösterirsen omuzlar ve belden üstü daha belirgin olur ve bu da tahmin edersin ki istenen bir durumdur. Geniş omuzlu olmasan bile giydiğin pantolonun seni kısmen o şekilde göstermesi hoşuna gitmiyorsa bilemem tabi. Tarz meselesi. Ama bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Oha abartmayın çoğu yerde 5 kottan 1 i slimfit.

Daha 2 ay once kotona girdim 4 tane pantolon denedim 1 tanesini aldim. Geri kalan 3 pantolon slimfit cikti. Ustunde slimfit yazmiyordu. Arkadas hakli artik pantolonlar tayt gibi. Kalibina tukureyim su dar pantolon giyenlerin moda diye giyecek duzgun bir sey birakmadi firmalar.

• wrangler bol kesim rahat 10 numara başka pantolon giyemiyorum seninle aynı sorun var

• ERKEK ADAM DAR KOT GIYMEZ! ORASINI BURASINI NIYE BELLI ETSIN BIR ERKEK!

• Bence erkeğe bu tarz pantolon hiç yakışmıyor. Boru paça neyse de dapdar pantolon nedir abi kadınla erkeğin bir farkı olmalı.

• Mavinin ketenlerini dene. Gayet bollar

• Cetinkaya gibi magazalarda benim gibi kici buyuk olan kisiler icin rahatlikla kot pantolon bulunabiliyor. Bacaklari pantolondan ziyade soba borusuna benzese de rahat oldugu icin alinir.

• benim bugüne kadar aldığım pantolonlar hep böyle , dar pantolon giyenlerin kendi tercihi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxton Hale -- 14 Temmuz 2015; 19:22:44 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.