Şimdi Ara

ERKEKLER NEDEN ALDATIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ERKEKLER NEDEN ALDATIR

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2006)
Giriş

• burdaki hiç bi cvp doğru değil eğer ben aradığım huzuru mutluluğu vs vs vs şeyleri bulamazsam yani beni TAMAMLAYAMAZSA ben ozaman aldatırım OLAY BUDUR
  • İYİDE ABİ ALDATMA DEDİĞİM OLAYIN CİNSELLİK BOYUTU
  • quote:

Orjinalden alıntı: michaelll

İYİDE ABİ ALDATMA DEDİĞİM OLAYIN CİNSELLİK BOYUTU

yine aynı şey EĞER BEN ARADIĞIM TADI ONDA BULAMAZSAM BAŞKA YÖNLERE DOĞRU KAYARIM TAKİ ARADIĞIMI BULANA KADAR bu benim dediğim tamamen tatminsel bi olaydır eğer bi kadın beni tatmin edemiyosa yani bana yetemiyosa bana yetebilecek olan birini yada beni doyurabilecek olan birinin arayışına girerim
  • İYİDE JENNİFER LOPEZLE İLGİLEN O ZAMAN DİREK SEN O KADININ TADINA BKIYORUM BEĞENMEDİM BAŞKASI DİYOSUN AYNI ŞEYİ SENİN YAKININA YAPSALAR İYİMİ NAMUSU KİRLENEN BAYANLAR OLUYO NEDE OLSA ERKEKLER İSTEDİKJLERİNİ YAPABİLİYOR.BEN ERKEKLERİ YILANA BENZETİYORUM HANIMLARI SOKUP ZEHRİNİ AKITIYORLAR SONRADA ÇEKİP GİDİP BAŞKA KURBANLAR BULUYORLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brithney spears

İYİDE JENNİFER LOPEZLE İLGİLEN O ZAMAN DİREK SEN O KADININ TADINA BKIYORUM BEĞENMEDİM BAŞKASI DİYOSUN AYNI ŞEYİ SENİN YAKININA YAPSALAR İYİMİ NAMUSU KİRLENEN BAYANLAR OLUYO NEDE OLSA ERKEKLER İSTEDİKJLERİNİ YAPABİLİYOR.BEN ERKEKLERİ YILANA BENZETİYORUM HANIMLARI SOKUP ZEHRİNİ AKITIYORLAR SONRADA ÇEKİP GİDİP BAŞKA KURBANLAR BULUYORLAR.

aslında kadınlar bi yılandır hatta ŞEYTANDIR ben kuaförüm hergün 13 saat kadınların içindeyim herşeylerini bilirim PİSLİKLERİNİ,BAKIMSIZ HALLERİNİ,İŞLEDİKLERİ SUÇLARI, KOCALARINI YADA SEVGİLİLERİNİ NASIL ALDATTIKLARINI gelip bize anlatıyosunuz bi kadın erkeğe cilveyle nazla yada bi sırnaşmayla istediği herşeyi yaptırabilirler ama ben bunları yemem bana bi kadın istediği kadar sırnaşsın yada istediği kadar çekiciliğini kullansın işe yaramaz çünki biliyorum ki onun altından mutlaka kendi menfati için yada kendi deiğini yaptırmak için bişeyler çıkacaktır ŞİMDİ SÖLE BAKALIM KİM YILAN

• Aldatan erkekler karılarını yada sevgililerini başka bir erkeklemi aldatıyorlar,önce bu sorunun cevabını vermek lazımdır ki çok açık hayırdır.Aldatan adamlarında birlikte olduğu bayanların çok ama çok büyük bir kısmı ya evli yada bir ilişkisi olan bayanlar.Bu da bize madalyonun öteki yüzünü gösteriyor.Kadınlar çok iyi gizliyorlar yaptıklarını fakat erkekler böbürlenme aracı olarak kullandıkları için bu hadiseyi, adı çıkan taraf ne yazık ki erkekler olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people34 -- 9 Aralık 2006; 22:29:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar gülümsemiyor mu?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede abi asıl yılan onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: brithney spears

İYİDE JENNİFER LOPEZLE İLGİLEN O ZAMAN DİREK SEN O KADININ TADINA BKIYORUM BEĞENMEDİM BAŞKASI DİYOSUN AYNI ŞEYİ SENİN YAKININA YAPSALAR İYİMİ NAMUSU KİRLENEN BAYANLAR OLUYO NEDE OLSA ERKEKLER İSTEDİKJLERİNİ YAPABİLİYOR.BEN ERKEKLERİ YILANA BENZETİYORUM HANIMLARI SOKUP ZEHRİNİ AKITIYORLAR SONRADA ÇEKİP GİDİP BAŞKA KURBANLAR BULUYORLAR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.