Şimdi Ara

Erkekler neden sevgilisi olan kıza asılır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ışıklılımühendis20 I kullanıcısına yanıt
    Parmağımda yüzük yok. daha takmadık. Ama watsap profilimde facebook profilimde onla resimlerim var.
    Benim sorunum, küçük bi şehre okumaya geldim. Erkek arkadaşım istanbulda yaşıyo. O yüzden yeni girdiğm ortamdaki erkekler tek tek şaNsını deniyor. Uzakta sevgiliyi napıcaksın boşver düşüncesiyle.

Yaş 22 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Privyet kullanıcısına yanıt
    Tamam söylerim bida bakmazlar

• sınavdır geçer kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim. Yanlış anlama ama biraz güzelsen hemen akbabalar gibi üşüşürler başına. Aynı durum erkekler de için de geçerli. Evet bu durumda senin suçun yok ama insanlara bu cesareti veren dizi tiplemeleri ve gerçek hayattaki gerçek dışı insanlar olduğu sürece bu sıkıntıları aşamayız. Acil yüzük takmanı öneririm. Hatta onun adını kolye yaptır tak. Bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı ama taktikler kısmını arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla az da olsa öğrenmeye çalışıyorum. Allah sabır versin
  • Sevgilisi olan kıza asılan adam değildir. Net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Kız izin veriyordur.

Nasıl mı? Sevgilisi olan bir kız bir erkeğe sevgilisi olduğunu netçe belirtir ve yaptığı iltifatlar ve yazma olayından rahatsız olduğunu

imalı biçimde toplu içinde ve açık açık olarak özel yolla bildirirse erkek kıza yazmaz.

Yani sonuç olarak kız sevgilisi olduğunu belli eder ve erkekle seviyesini korursa zaten kendine yazması için imkan tanımamış olur.

Özet:

Kız istemezse erkek yazamaz.

+1

Yavsamalarina izin veriyosa,anind sohbeti kesmiyosa vs halq konusmaya devam ediyosa birak gitsin.Cunki kendine yavsayan biriyle konusmasi bile basitlik,ben yasadim sen yasama

Edit:Mobildeyim yazamamisim,kisa ve net olarak kendine yavsayan biriyle oturup konusuyosa senin onla biseyler paylasman bile hata cidden basit bir davranis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzkagann -- 22 Ekim 2014; 15:34:15 >

• çünkü bi taşla 2 kuş vurmuş olurlar
  • Pfff herkes te bana asiliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Pfff herkes te bana asiliyo.

Evet bildin.

• Henüz olmadı ama birisi ilgimi çekerse herhangi bir engel tanımam.A. Jolie ve Brad Pitt'e bakın.A. Jolie senin dediğine göre kötü rolde yani Brad'i çaldı.Ama şuanda bana kalırsa dünyanın en iyi çiftiler.Özellikle şu sıralar beğendiğim olursa kaçıcağını sanmıyorum.Pek birşey yapmama da gerek yok
  • Sus gız extreme kezban seni =)

• AC-130 kullanıcısına yanıt
    abaza müdafa team was here

• bu doğa da da böyledir,hayvanlar nasıl kapışıyor sevgili edinmek için üremek için onun manitayı hop götürüyor nomissizlar

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Kalede kaleci var diye şut çekmeyelim mi yani ;)

Sen şut bile çekemezsin en iyisi top sektirmeye devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxaaxx

quote:

niye panpa

• Malesef böyle olaylar da kız tarafıda çok hatalı davranıyor. Bence olayda hatanın %80 i kıza ait .erkek eli yüzü düzgün bir çocuksa yapacak pek bir şey olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

niye panpa

Düşüncelerinden ötürü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

niye panpa

Düşüncelerinden ötürü

o kizin erkek arkindan yakisikli olmam benim sorunum degil panpa.

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

Malesef böyle olaylar da kız tarafıda çok hatalı davranıyor. Bence olayda hatanın %80 i kıza ait .erkek eli yüzü düzgün bir çocuksa yapacak pek bir şey olmuyor.

Yanılıyorsun dostum. Benim kız arkadaşımı lavuğun biri sarkıp duruyordu bi ara watsaptan bu erkek arkadaşım var ..vs yazmasina rağmen. Tabi ben mesajlarını gördüm utandiğindan bana söylememiş. Ona ayrı kızdım ayrılma noktasına geldik falan tabi. Tek yaptığım şey kızin yaninda arayıp çocuğu tehdit etmek oldu, buluşup konuşalım dedim -Amacım dövmekti- ona da gelemedi korkusundan :)

Yani demem o ki mert, yürekli, cesur adam zaten sevgilisi olan kıza sarkmaz. Bu naneyi yiyenler "eli yüzü düzgün" diye tabir ettiğin kendine hayrı olmayan höt desen korkacak tiplerdir, ağzını burnunu da kırmak gerekir hepsinin ki bugün benim kız arkadaşıma asılan yarın seninkine de asılmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niye panpa

Düşüncelerinden ötürü

o kizin erkek arkindan yakisikli olmam benim sorunum degil panpa.

O kızın senin yerine başkasını tercih etmesi de sorun olmamalı. Çünkü yerinde bir karar vermiş olur

Milletin sevgilisine sarkmanın iyi bir şey olduğunu savunuyorsun şuan.

• Kız çok seksidir ve çok ama çok güzeldir, iyi niyetlidir bla bla bla uzatmıcam, yanındaki barzo kızı haketmiyordur, o yüzden kıza asılır ve yakasını bırakmaz, aşk budur işte. Yemediğin laf, dayak kalmayacağını bilsende yine de kendini alıkoyamamak, karşı tarafın o müthiş cazibesiyle sarhoş olup akıllane davranamamak. Yine de bu olaydan kızın suçlu olması da kaçınılmazdır tabi, önüne gelene kanka deyip yüz verirse,belki birazda hafif takılırsa elemanı -size göre ahlaksız yapısını- tetiklemiş olur bu hususta.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.