Şimdi Ara

Erkekler neden sevgilisi olan kıza asılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık beyler. Bunalıma girmeme az kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavdır geçer

Güzel olduğumu düşünmüyorum. 34-36 beden de değilim. Ama küçük bi şehire okunmaya geldin. Daha hiç arkadaş edinemedim bu erkekler yüzünden.
    Kız izin veriyordur.

Nasıl mı? Sevgilisi olan bir kız bir erkeğe sevgilisi olduğunu netçe belirtir ve yaptığı iltifatlar ve yazma olayından rahatsız olduğunu

imalı biçimde toplu içinde ve açık açık olarak özel yolla bildirirse erkek kıza yazmaz.

Yani sonuç olarak kız sevgilisi olduğunu belli eder ve erkekle seviyesini korursa zaten kendine yazması için imkan tanımamış olur.

Özet:

Kız istemezse erkek yazamaz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilisi Olan Erkekler Neden Başka Kızlara Asılır?

Sevgilisi olan bazı erkeklerin başka kızlara asıldıkları gözlemlenmiştir. Bunun arkasında yatan birkaç olası neden vardır:

• Duygusal Talihsizlik: Erkek, mevcut ilişkisinde duygusal olarak tatmin olmayabilir veya sevgilisinin ilgisini veya sevgisini yeterince alamadığını hissedebilir. Bu, dışarıda ilgi arayışına yol açabilir.
    • Fiziksel Cazibe: Erkek, başka bir kızı fiziksel olarak çekici bulabilir ve bu da onu ona yaklaşmaya yöneltebilir.
    • Statü Arzusu: Bazı erkekler, başkalarına ilgi göstererek veya başka kızlarla flört ederek statülerini veya erkekliklerini artırmaya çalışabilirler.
    • Egolarını Tatmin Etme: Erkekler, başka kızlardan ilgi görmekten hoşlanabilir ve bu da egolarını tatmin edebilir.
    • Fırsatçılık: Bazı erkekler, sevgilisi olmadığını düşündükleri veya ilişkilerinde mutsuz görünen kızlara yönelebilirler.
    • Düşük Benlik Saygısı: Erkek, mevcut ilişkisine değer vermiyor olabilir veya kendine olan güveni eksik olabilir. Bu, başkalarına ilgi göstererek kendilerini daha iyi hissetme arayışına yol açabilir.

Ayrıca, bazı erkeklerin başka kızlara asılmalarının nedeni kültürel veya toplumsal normlar da olabilir. Bazı kültürlerde, erkeklerin çok eşli olmaları veya birden fazla ilişkileri olmaları kabul edilebilir.

Bununla birlikte, sevgilisi olan bir erkeğin başka bir kıza asılması her zaman uygun değildir. Bu, mevcut ilişkiye zarar verebilir ve güven sorunlarına yol açabilir. Erkekler, bir ilişki içindeyken başkalarına ilgi göstermekten kaçınmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Halk dilinde onlara y ile başlayıp k ile biten kelime deniliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi kendin gibi sanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş armutun da sapı var ama koparıp yiyoruz.

• Kalede kaleci var diye şut çekmeyelim mi yani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bks35

Herkesi kendin gibi sanma

Bana mı dediniz? Ben kız tarafıyım.

• Bunu yapan erkekler soysuz ve namussuzdur. Geneli barzodur takmamak gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar gülümsemiyor mu?
    geçen ay açıldı
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-882A17036

Bunu yapan erkekler soysuz ve namussuzdur. Geneli barzodur takmamak gerek
    Kızın sevgilisiyle kavga etme isteği.
  • +1.Bu tip adamlari carmiha geresim geliyor,uckur duskunu serefsizler.

• Erkekler güzel kızlara asılır..

Erkekler özel olarak sevgilisi olan kızlara asılmıyor. :D Varsa sorun sor.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Güzel olduğumu düşünmüyorum. 34-36 beden de değilim. Ama küçük bi şehire okunmaya geldin. Daha hiç arkadaş edinemedim bu erkekler yüzünden.

• quote:

Kız izin veriyordur.

Nasıl mı? Sevgilisi olan bir kız bir erkeğe sevgilisi olduğunu netçe belirtir ve yaptığı iltifatlar ve yazma olayından rahatsız olduğunu

imalı biçimde toplu içinde ve açık açık olarak özel yolla bildirirse erkek kıza yazmaz.

Yani sonuç olarak kız sevgilisi olduğunu belli eder ve erkekle seviyesini korursa zaten kendine yazması için imkan tanımamış olur.

Özet:

• Asılmakmı yoksa aşkınımı itiraf etti

• quote:

Bizim erkeğimiz abazalıktan,yüzsüzlükten ötürü bakar bence.Öten yandan da şu var.Bayanlar neden sevgilisi olan veya evli olan erkeklere daha çok ilgi gösterir? İstiklal caddesinde kolunda sevgilinle yürüdüğünü düşün.Karşıdan gelen çoğu kız seni kesiyor.Birde yalnız yürüdüğün o Ağustos akşamları var ya.Niye kimse bakmıyor ya da bakanların sayısı çok daha az?Onlara göre de daha seksi,çekici bir durum.Yanındaki kızla kendini kıyaslamaya çalışan sapkınlar da yok değil tabi.Kısaca ne hikmetse,bir çift,bir insanın daha çok ilgisini çekebiliyor.

• Show your BOOBS

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Kız izin veriyordur.

Özet:

Erkek arkadaşımın resmini gösterip yakışıyoruz mu bile dedim...
    Lütfen banaverkekleri savunmanın.
    Kız kuyruk sallamazsaymış.

• quote:

Hmm.. Biz bu erkeklere nefes alsıncılar diyoruz.. Kız olmanız yeterlidir yani

Hiç yüz vermeyin, sevgiliniz olduğunu belirtin yaklaşmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bunun bas sorumlusu kadinlar sevgilisi olan kadinlar o zaten elimde sunlarinda tadina bakim tarzinda dusunup daha cok kuruk salliyorlar bence

• sınavdır geçer kullanıcısına yanıt
    Kuyruk sallamazsa demedim.İş atmak vs. demedim.

Dediğim şu şayet çocuk sana bu tarz yaklaştığında tepkini koyarsan adam olan bir daha bir şey yapmaz.

Açık açık söylersen böyle davranmanı istemiyorum diye biter.

Ama bunu açık açık söylemezsen düşünür durursun.

Açık açık söylemen lazım ben bunu diyorum hala sana yazıyorsa izin vermeyip söylemen lazım.

Söylemezsen çocuk şöyle algılar kızın sevgilisi var ama rahatsız olmuyor o zaman yazmamda bir sakınca yok.

Ama bunu belirtmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Kuyruk sallamazsa demedim.İş atmak vs. demedim.

Dediğim şu şayet çocuk sana bu tarz yaklaştığında tepkini koyarsan adam olan bir daha bir şey yapmaz.

Açık açık söylersen böyle davranmanı istemiyorum diye biter.

Ama bunu açık açık söylemezsen düşünür durursun.

Açık açık söylemen lazım ben bunu diyorum hala sana yazıyorsa izin vermeyip söylemen lazım.

Söylemezsen çocuk şöyle algılar kızın sevgilisi var ama rahatsız olmuyor o zaman yazmamda bir sakınca yok.

Ama bunu belirtmen lazım.
    Mesela şöyle bir durum var ise, çocuk hoşlanmıştır.
    Kıza yazmıştır söylemiştir, kız güzelce derse erkekte anlarsa problem yok.
    Ama şöyle hıyarlar var ise, örnek benim üniversitede çok var.
    Kız diyor sevgilim var, adam daha çok inatlaşıyor.
    Valla ne adamlar var ya, o biraz karakter ile ilgili.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.