tainted love; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: İstanbul Yatakta eşime arkadan sarıldım. Kulağına, "Canım, aşkım, bitanem" gibisinden sözler fısıldadım. Cevap olarak da uyanıp dönmesini, mırıldanarak bana sarılmasını bekledim. Çok şiddetli bir şekilde gaz çıkardı! Zaten ne bekliyordum ki? Adam normalde romantik değil, uyurken mi olacak? Evet, öküzün karısıyım. Biliyorum!
itiraf.com
ne yani osurmak suçmu. adam bi de uyuyor. olsun o kadar
biz böyleyiz onlar ne yapsın
itiraf.com, seviyesiz bir yerdir. Yalan üzerinde yükselen alçak bir site.
quote:
Orjinalden alıntı: was
itiraf.com, seviyesiz bir yerdir. Yalan üzerinde yükselen alçak bir site.
SEN BURDA YALAN SÖYLEMİYON MU HİÇ
lan ne güldüm yaa töbe rabbim yarabbim
Ne sapık karılar var ya adam uyuyur olamazmı sanki siz hiç ossurmuyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: sexy boi
tainted love; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: İstanbul Yatakta eşime arkadan sarıldım. Kulağına, "Canım, aşkım, bitanem" gibisinden sözler fısıldadım. Cevap olarak da uyanıp dönmesini, mırıldanarak bana sarılmasını bekledim. Çok şiddetli bir şekilde gaz çıkardı! Zaten ne bekliyordum ki? Adam normalde romantik değil, uyurken mi olacak? Evet, öküzün karısıyım. Biliyorum!
itiraf.com
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün...
süper
adam ne kadar doğal
karısına içini dökmüş işte
quote:
Orijinalden alıntı: korncu21
adam ne kadar doğal
karısına içini dökmüş işte
AZUHAAAAAAA KOPTUM YAW!!! MÜTHİŞSİN!!!
ilginçç...
al sana romantizm demiş adam resmen
siçmadiğina şukret
olay komik ama sizin verdiginiz cvplar daha komik gece gece güldürdünüz ya elinize saglık
yaw bu forumu seviyorum niye seviyorum yorumlar mükemmel bu yorumlar resmen bir sanat abidesi yaw.süpersiniz dh üyeleri böle devam
arkadan sarılırken çok sıkmış olmasın olur yani insanlık hali..........
quote:
Orijinalden alıntı: turgut_tus
siçmadiğina şukret
karı kokudan patlamıstır herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme