Şimdi Ara

Erkeklerde Göğüs Ucu Şişkinliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18. 2 senedir bu durumdan şikayetçiyim. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Göğüs ucum arada bir şişiyor ve bastırınca iniyor. Düz tshirt giydiğimde kabak gibi ortaya çıkıyor dalga konusu oluyorum. O kadarda şişman değilim, şişman arkadaşlarımın bile göğüsleri düz. Jinekomasti de değil, spor hocama sorduğumda yağ bezi dedi çok antrenman ile gideceğini söyledi yalnız hala var ve gittikçe büyüyor. Ne yapmam gerek ?

• Göğüslerini hocana emdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben emerim
  • Jinekomasti olmadığını hocan nereden bilecek, git hastaneye aklında kalmasın. Zayıfsan başka bir sebep gelmedi aklıma. Üstelik sadece ucunda şişkinlik var diyorsun.
  • Spor hocanın anlayacağını sanmıyorum. Jinekomasti medikal bir durum. Ss koyarsan sana teşhis koyabilirim

• gecia doneminde olur boyle seyler. yakinda artik olmayacaktir henuz 18 yasinda oldugun icin ergenlik donemini tam olarak atlatamamis olabilirsin, yani gelisimin hala devam ettigi icin normal seyler bunlar.

• No ss no guven

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ergenlik döneminde hormonların çok aktif olduğu için göğüs ucunda şişkinlik olabilir.Zamanla düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 19 Haziran 2016; 16:07:02 >
  • her şişkinliğe jinekomasti demek yanlış olur. Hocan haklı yağ birikmiştir antrenmanla düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.