Şimdi Ara

Erkeklerdeki Yer Verme Hastalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadce kadın değil kimseye yer vermiyorum.He çok ekstrem bir durum olur ayakta duramayacak kadar sakattır hamiledir orası ayrı.Ama onun dışında yoksa yaşlıymış yok büyükmüş yok bilmem neymiş hiç umrumda değil.Hiç duygu sömürüsüde yapmayın ayağım sakatlandı otoböse indim kimseden yer istemedim.İnsanlar bana zorla vermeye çalıştı yok Oturun ayakta durmak istiyorum dedim bana yer vermenize ihtiyacım yok dedim oturmadım.Başkasına nasıl davranıyorsam aynı şekilde davranıyorum.Toplumun kendince ahlaki değerine uymuyorum.Otobüse para veriyorsa herkesin oturmak hakkıdır.O otobüsden insanlar hizmet alıyorlar parasını verip.Benim sorunum için başka kimseyi aptalca yargılamaya hakkım yoktur medeni kanun medeni ahlak böyledir.Dincilerin ahlağından tiksiniyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt

aynısı benimde başıma geldi.güneşten dolayı koridor tarafında oturdum.birisi yan tarafta otur ,başkalarına da otursun dedi.bende oturmak isteyen söylesin, geçmesi için yol veririm, oturur. dedim .oturmak istemeyene gel zorla otur diyemem.bazıları birinin yanında oturmaya çekinir.her bka illa maydonoz olacaklar

• ayrıca bazı kadınları görüyorum.yanlarında kimse oturmasın diye küçük çocuklarını oturtuyorlar.bu kadınlara daha yer veresim gelmiyor.zaten çok yaşlı ,engelli olmayanlar dışında kimseye de yer vermiyorum.devamlı gözlerime bakıp duruyorlar.çok beklersiniz  

• bende otururken yanım boş olsada kadınlar bazen oturmuyor yanıma.  böyle tekinsiz korkutucu bir tipmiyim nedir alındım gücendim   Yer boş otursana ayakta gidiyor mal mal.

• Bende hamile yada hasta olmadığı sürece bende pek verenlerden değilim ama bence verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Nedeni ise milletimiz fordculuk yapmasın.Hatta bazı durumlar oluyor ki hiç bişey yapmadığın halde taciz iftırası yeme ihtimali yüzünden linçlenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 16 Ekim 2023; 19:25:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.