Şimdi Ara

Erkeklerdeki Yer Verme Hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veren versin sen kendi işine bak bence. bazıları yalakalık olsun diye, bazıları belki bi iletişim olur tanışırız diye, bazıları da centilmenlik olsun diye yer veriyor olabilir.

benim en çok uyuz olduğum tip şu:

ineceği durağa kadar oturarak gidip, o kalktıktan sonra yakınındaki insanların oturma fırsatı varken, kalkan şahsın ilerideki kadına, yaşça büyük birine, teyzeye gel teyze buraya otur diye çağırıp kendi yerini tapulamışçasına o kişiye vermesine ifrit oluyorum. Dalasım tekmeleyesim geliyor o kişiyi.... adam veya kadın hem ineceği yere kadar oturarark gidiyor hem de tam ineceği zaman gel buraya otur diye ısmarlama yapıyor. in madem kardeşim hemen yer ver. ineceğin yere kadar da ayakta git....

• maroonedd kullanıcısına yanıt

Başka kızların ne düşündüğünü umursamıyorum açıkçası. Benim düşündüğüm konu tamamen taciz olayı. Ülke sapık doldu. Ben göz yumamam. Başkası yumarsa yumsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maroonedd kullanıcısına yanıt
    sen de bi kadin misin .d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kere de başıma şu olay gelmişti. Şehir içi otobüsünde gidiyoruz. Yaz günü hava aşırı sıcak olduğu için güneş vurmasın diye pencere kenarına oturmuyorum, koridor tarafına oturuyorum. Yanım da boş. Arkamdan bir eleman omzuma dokundu kardeşim kenara otursana bak burada bayanlar var ayakta onlar oturamıyor dedi. Oturmak isteyen bunu söyleyebilir ben de kalkarım pencere kenarına geçer dedim. Yine bir şeyler mırıldandı senin yüzünden ayaktalar bak diye ben de gelmek isteyen pekala iletişim kurabilir ve oturabilir dedim. Sonra "bayanlar" diye hitap ettiği üç beş kişiye döndü burası boş oturun lütfen gibi bir şeyler dedi. Abi sana ne ya :D Kızlar da yok iyiyiz gibi bir şey dediler ama ben de dahil herkes rahatsız oldu bu durumdan. Kafayı yyieceğim yaranacağım diye bu kadar kendini yırtmak da gereksiz yani

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Hocam biz sizin ne demek istediğinizi anlıyoruz burda dalga geçenlere bakmayın büyünce onlar da anlayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğru söylüyor, çoğu davranışımızın altında evrimsel psikoloji kuramları yatıyor.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Yer verip vermeme olayında çok fazla durum var. Örneğin kendi açımdan otobüs çok dolu değilse ve ayakta iken sıkışık durumda kalmayacaksam belli yaş ve üzerine ya da ihtiyacı olan biri görürsem yer veririm. Sıkışık ortamda ayakta kalırsam dışardan bakanlar için gayet sağlıklı görünsem de geçirdiğim rahatsızlıktan ötürü nefes alma güçlüğü çekebiliyorum. Benim için eziyet oluyor. Ya da dolmuşta isem boyum uzun olduğundan iki büklüm gidip boyun ve sırtımı ağrıtmaktansa yer vermiyorum. Bazen de oturacak yer olsa da boşluklar olan otobüste arkaya doğru geçip ayakta gidiyorum. ineceğim durağa kadar. Benim için öncelik kendi durumuma göre karar almak. Dediğiniz gibi sarkıntı durumlarda da hızlı tepki verirlerse zaten yapan kişinin emdiği sütü burnundan getirmesini de biliriz. Testi kırmalık bir durum oluşmasına gerek yok.

• Erkeklerin arasında sıkışmış kız gördüğümde yer veririm. Ortam rahat ve sıkışık değilse vermem. İlla bir isim bulacaksanız centilmenlik diyebilirsiniz.

Bu mevzu ne zaman açılsa rahmetli Kemal abinin bu sahnesi gelir aklıma. Yad etmiş olalım.

Erkeklerdeki Yer Verme HastalığıEfsane Film Sahneleriyoutube
    Şaban saflığı yüzünden girdiği hiçbir işi başaramamakta ve çok kısa sürede kovulmaktadır. Ailesi ise onu çalışıp para kazanması için zorlamaktadır. Oya ise bir reklam firmasında çalışmakta ve önemli bir firmanın ürünlerini tanıtmak için halktan birini kullanmayı düşünmektedir. Bir gün trende Şaban'a rastlar ve onu reklam filmlerinde oynaması için ikna eder. Yönetmen Osman F. Seden Senaryo Osman F. Seden Yapımcı Fatma Girik , Kemal Sunal Müzik Erkin Koray Görüntü Yönetmeni Cahit Engin Vizyona Giriş Tarihi 01 Ocak 1979 Süre 83 dk Filmin devamını izlemek için tıklayınız.
    https://www.youtube.com/watch?si=rfHItZv_GoDCHFf_&v=7_l0WJMcqU4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 14 Ekim 2023; 21:36:52 >
  • Geçen 50 yaşlarında bir kadına yer verdim

Kadın oturunca "7-24 Gıybet" isimli whatsapp grubuna girdi.

Gıybet yüzünden başıma gelenler ve ablam olacak alçak aklıma geldi.

Bir daha yer vermeme kararı aldım.

• İşte bunlar hep Meriçlikten.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

Onlardan çok var, lisede okul çıkışı gidiyoruz biri arkamdan omzuma delercesine dokunuyor döndüm bana dedi bayana(30 yoktur kadın) yer versene ben de sen ver öyleyse dedim döndüm önümü sonra buz gibi oldu bu. Yerini verdimi vermedimi hatırlayamadım.

• Yer vermesen ayrı dert yer versen ayrı dert…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşlılara bile çok gerekmedikçe yer vermem yaşıtım kızlara yer verecem öyle mi centilmenlik yapma ayağına bir nevi enayi olacam hmm

Bir de yukarda biri gelmiş evrimsel psikoloji yok feminenleşmiş erkekler felan fistan erkek kadını koruma içgüdüsü demiş.Elin kadınını koruma içgüdüsü mü var bizde kendi kadının olur eşin sevgilin neyse yer verirsin ama tanımadığım kız kadın neyse niye koruyayım neyin erkekliğini yapayım banane biraderim.Feminen olan sensin haberin yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerdeki Yer Verme Hastalığı

Erkeklerdeki davranışların değişmesi'nin temel sebebi genel olarak dünyada Testosteron Seviyesinin hızla düşmesi bununda sebebi yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz herşeyde zararlı maddelerin miktarının hızla artması. Bu durum Bir noktada erkeklerin kadınlara bakış açısını tamamen değiştirecek, dünya nüfusu ve ekonomik sistemini tehdit eder hale gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 15 Ekim 2023; 18:15:53 >
  • 0LDB0Y kullanıcısına yanıt

Sadece yemek değildir nedeni, hareketsizlik ve obezitenin de katkısı vardır sanıyorum. 1 kat yürümemek için asasöre binen insanlar veya metroda insanların%95'inin yürüyen merdiveni tercih etmesi, çocukların bile sadece evde bilgisayarla oynaması gibi durumların da etkisi olabilir.

• Ne konuşuyonuz burda :D ders calısın gelecek kaygınız yok mu ? Kimse kimseye iyilik yapmak zorunda değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.