Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
210
Favori
419.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin işlem için Neslihan hanım tatilde olduğu için teline ulaşamıyoruz. Onunla İletişime geçer geçmez size dönüş yapıcaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt

Doktor olmanız güzel. Fakat yazım konusu bir hayli sıkıntılı.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    Evet yazım hatalarım oluyor ama bilgi hatası olmaması, istifade edecek kişiler için daha önemli diye düşünüyorum. Yinede uyarı için teşekkürler. Doğru Türkçe yazım ben beceremesem de önemli. Virgülü umarım doğru yere koymuşumdur🙂🙂

• hocam merhaba, epilasyon yaptıracağım fakat 0506 114 91 11 no'lu telefonunuzdan whatsapptan herhangi bir geri dönüş veya bilgi alamıyorum. iyi çalışmalar kolay gelsin. geri dönüşünüzü bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norphy kullanıcısına yanıt
    Sayın norphy WhatsApp dan son 24 saattir gelen tüm mesajlara dönüş yapıldı. Acaba bir karışıklık olmasın. Tekrar bir mesaj atabilir misiniz nickinizide yazarak.

Geri dönüş sağlandı hocam, teşekkürler erkeklere özel lazer epilasyon 

• Norphy kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Merhaba Kadir bey,

İğneli epilasyon hakkında ücretlendirme nasıl yapılmaktadır.

Çalışma saatlerini (haftasonu dahil) yazabilir misiniz

Kısa zamanda gelip soğuklar başlamışken ziyaret etmek istiyorum şimdiden teşekkürler

• carso kullanıcısına yanıt
    İğnelide 20 saatlik paket ücretimiz şuan 16.000 TL dir. Pazar hariç 10.00 ile 20.00 arası kurum faaliyet gösteriyor. İşlemler randevu ile yapıldığı için gelmeden önce 0 506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor.

merhabalar.Hala devam ediyor musunuz epilasyona daha önce konuşmuştuk zaten hatırlarsanız.? Şu an için nerede şubeniz ve erkek olarak tüm vücut başlamak istiyorum.

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyoruz. Yerimiz Avcılar'da. WhatsApp üzerinden 0506 114 91 11 nolu telden irtibata geçerseniz konum ve adres bilgilerini gönderebiliriz.

• Ben öncelik makat bölgesine yaptırmak istiyorum..
    Antalyada bulabildiğim ve aldığım fiyatlar (max 2-3 taksit):
    - Dr Alex Ice SHR-OPT, Seans 250 (buz diod dedi. başlığı IPL e benziyordu, boşta birkaç atış yaptı ışık patlamalı idi)
    - Cihazi görmediğin başka bir yer (buz diod dedi) Seans 650
    - Leda Epi 808, Seans 1K (çok eski teknoloji gözüküyor bunu geçtim)
    - Tuuy (buz diod dedi), 3 bölge (tüm vücutda aynı paraydı) 8 seans 4000 (En uygun bura)
    - Soprano Platinum 3 bölge (kalça ara dahil, k. altı, parmak üstü) 12 seans 15300

Şimdi sopranonun videolarına baktım o da ışık patlamalı 🤔
    Konudaki yanıtlarınızdan okuduğum hangisi olursa olsun seanslar tamamladığında yine diğer senelerde hatırlatma seansı dediklerine gitmemiz/almamız gerekecek çünkü yeniden çıkacaklar.

İğneli epilasyon düşünmüyorum belkide yapan bile yoktur oraya. Soprano için 4 kat fiyat farkı vermeye değer mi? Bütçe dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Ucuz olanlar apt. dairesi tarzı üst kattaki yerler, Soprano bulunan normal dükkan idi.

• kriptoymus kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kalça bölgesinde anüs etrafında yanık en büyük sorundur. Bu bağlamda dikkat etmeniz gereken en önemli şey işi bilen bir uzman seçmek. Yine kasık bölgesindeki işlemlerde, özellikle testis üzerinde yapıldığında, sperm kanallarında hasar oluşturabilecek derecelere çıkılmaması lazım. Gerçi her ne kadar literatürde lazere bağlı sperm kanalı hasarı bildirilmese de teorik olarak bu alanda aşırı ısınmanın, sperm kanallarında hasara neden olabileceği düşünülmektedir. Bu nedenle işi bildiğine inandığınız kurum ilk tercih olsun. Sonrasında maddi kısım geliyor ki bu seferde orijinal teknoloji kaygısı ön planda olmalıdır. Soprano tescilli bir marka olup epilasyon işleminde rüştü ispatlı bir cihazdır. Ancak maddi olarak bu kadar fark biraz abartılı. Diyod başlıklar ile ıpl başlıkları ayırt etmek, işi bilmeyen kişiler için oldukça zor. Hangi makineyi kullandıklarını öğrenip İnternete yazdığınızda diyod makineler göğsünü gere gere diyod olduklarını yazarlar. Ancak ıpl makineler bu bilgiyi asla veremez. Ayrıca diyod olsa bile buz lazer özelliği apayrı bir güç katar. O nedenle makine hakkında buz lazer yazması yanısıra, diyod sistem olduğunu mutlaka görmeniz ve cihazın fda onayı veya ce sertifikası sahibi olduğunu teyid etmeniz gerekir. Piyasada maalesef diyod buz lazer olup korsan olarak yapılan ve ne derecede sağlıklı olduğu bilinmeyen cihazlar mevcut. Bu hususlara dikkat ederseniz güvenli bir satınalma yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 27 Kasım 2024; 23:19:50 >
  • Merhaba, güncel fiyatlar ve kampanyalar hakkında bilgilendirme alabilir miyim? Teşekkürler

• tjdillshaw T kullanıcısına yanıt
    Tüm vücut (kalça kasık dahil) 8 seanslık paket fiyatımız 24.000 TL olarak devam ediyor. 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden ulaşabilirseniz fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Merhabalar Hocam. 20 gün önce, randevu talebime haber vereceğiz, denilmişti. Halen bir geri dönüş yapılmadı. Bu süre içinde belki gözden kaçmıştır, unutulmuştur diye hatırlatma mesajı da attım, ona da olumlu/olumsuz hiçbir dönüş yapılmadı. Siz ne olarak kabul edersiniz bilmiyorum ama bunu nezaketsizlik olarak görüyorum.

• tıbbiyeli7281 T kullanıcısına yanıt
    Çok özür dileyerek başlamak istiyorum. Konuyu inceledim. Çalışanların hatası bildirmemişler bana. Elbette hiç hoş olmayan birşey ama olan olmuş ve telafisi şart. Ben yarın kendim ilgilenicem. Yarın sabah bir mesaj atarsanız sevinirim.

• Hocam merhabalar, uzun zamandır başlığı takip ediyorum ilginiz ve alakanızla ne kadar profosyonel olduğunuz çok belli, yakın zamanda Anadolu yakasından müşteriniz olacağım kısmetse.

Sormak istediğim 1-2 şey var.

Kol ve bacak bölgesi için gelmeyi düşünüyorum. Amacım tamamen sıfırlamak değil ortalama bir seviyeye seyreltmek/inceltmek. Bu şekilde yapabiliyor muyuz? Yani sıfırlamazsak uzun vadede eski kıl yoğunluğuna geri döner mi?

Seanslara en yakın ne zaman başlayabilirim?

Kol ve bacak bölgeleri için fiyat nedir?

• UmutCan_34 U kullanıcısına yanıt
    Bacak ve kol lazer epilasyon açısından en başarılı olunabilecek bölgelerdir. Genelde sonuçlar kalıcı olur. Biz zaten genel olarak erkekte kıllarda azalma ve seyrelme talep edildiği için bu alanda uzmanlaşmış bir kurumuz. O nedenle bu konuda kafanız rahat olabilir. Seanslara dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Buz lazerlede yaz kış farketmez her mevsimde uygulanabilir. Fiyat konusunda yeni yılda fiyatlar revize olacak. O nedenle 0506 114 91 11 nolu telden WhatsApp üzerinden bize ulaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 31 Aralık 2024; 7:58:38 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.