< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 3 Temmuz 2019; 17:10:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 3 Temmuz 2019; 17:10:35 > |
Kel adam gibi yapabilir misiniz?
|
benim vücut için amerikanın lazer silahı lazım, yoksa işin içinden çıkamazsınız.
|
syn CaNeRR o konuda sakın düşünme bile işlemi erkek doktor yapacak ve o da ben yani bir genel cerrah:)))sonuçlara katlanırsın valla:))))))
|
Bu işler hep berberlerin b.. yemesi.. ense kılı kulak kılı hep onların yüzünden. .
|
syn ferther ben bir genel cerrahım merakın buysa hem işimi yapıyorum hemde epilasyon yapıyorum. kanunlara göre her türlü lazer işlemi sadece hekimler tarafından yapılabilir. zannımca sen bu kanunu pek bilmiyorsun. hem para kazanmak için iş yeri açmamın sence sakıncası nedir anlamadım. helalinden paramı kazanıyorum kimseyi dolandırmadan kimseyi kandırmadan ve kimseden bıçak parası almadan. namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç veya ayıp oldu da sen tenkit ediyorsun. dikkatini çekerim hırsızlık dolandırıcılık değil edebimle iş yapıyorum. piyasada bu işi bilmeyen sağlıktan anlamayan tonlarla adına estetisyen dedikleri lise mezunu insan varken onların yapması normalde insan anatomisini ve sağlığını en iyi tanıyan bir doktorun yapması neden sana garip geldi ki. kanunları aç bir oku derim.orda derki her türlü lazer uygulamasını hekim harici kimse yapamaz..yasaktır yani kanun koyucu tarafından yasaklanmıştır hekim harici birinin bu işi yapması.....kısaca anlayacağın bu işi yapan hekim dışı kişilere kanunen bunu yapman yasak sen nasıl bunu yaparsın diye sorman lazım yada yasa koyucuya söyle tıp fakültesini bitirenler epilasyon içinmi okudularda epilasyon uygulamasını sadece hekimler yapabiliyor diye...
|
Benim anlamadığım bir konu var etek kısımları yapılırken alette oynama (kalkma) olur onu nasıl halledeceksiniz cok merak ettim doğrusu bayan yapıyosa olur belki ama erkek olursa ıyk
|
|
Testesteron hayatin en yaman celiskisidir. Kafadakini doker geri kalanini ormana cevirir.
|
o bölge açıkken uyutulmayı istemek ne cesaret :))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|