Şimdi Ara

Lazer göz ameliyatı olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü dünyagöz de lazer ameliyatı oldum 3 numara miyop”umu düzelttirmek için, 3 gün sonrasında gözlerimin iyileşeceğini söylediler, bugün kontrolüm vardı, gidene kadar iyiydim hafif batma oluyordu arada ama dayanılmayacak gibi değildi. Koruyucu lensi çıkarıp bakacaktı lensi çıkarınca aşırı yanma batma oldu gözlerimi açık tutamadım bile yeni koruyucu lens taktılar o yüzden Pazartesi gününe de kontrol verdi. Sizde de benzeri bi durum oldu mu, gözlerinizin iyileşmesi kaç gün sürdü?

• Hocam bende lazer ameliyat düşünüyorum gözlerim 2.5 miyop. Ne kadar tuttu senin ameliyat masrafları acaba?
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Normalde 6000 lira ama bu ay kampanyamız var 4500 lira dediler dünyagözde, 265 liraydı bide sanırım ilk gün muayene ücreti aldılar.
  • kuzenlerden teki oldu göz derecesi düşeğine yükselmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahit.37

Normalde 6000 lira ama bu ay kampanyamız var 4500 lira dediler dünyagözde, 265 liraydı bide sanırım ilk gün muayene ücreti aldılar.
    Teşekkür ederim

@Greenmil -- Evet yaklaşık 9 senedir
  • Ben de olacağım ama yaş 20. Yükselme ihtimalini göze alarak biraz daha bekleyeceğim.
  • 2.00 miyopum gözlükten lense geçtim lens çok rahat ama çıkarıp takmaya üşeniyor insan
    ben korkarım aga gözümden ameliyat olamam
    nasıl cesaret ettin sen?
  • Hocam benim gözlerim de 7 derece miyop, bir de az da olsa astigmat da var, kaç yaşında ameliyat olabilirim? 20 yaşında mı duruyor göz derecesinin büyümesi?
  • Altıpatlar kullanıcısına yanıt
    Daraldom lensten gözlükten dersler başlamadan olayım dedim karar verdikten 1 hafta sonra ameliyat oldum insan düşündükçe çekiniyor
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok onun için ameliyata uygunluk muayenesi yapıyorlar
  • 21 yaşından sonra olunması tavsiye ediliyor.
  • 20'li yaşlarda duruyor miyop. Göz kontrolünüz yapılır. Kornea kalınlığı, topografisi falan uygunsa yapılıyor. Tekrar artma ihtimali varsa bir kaç ay bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

20'li yaşlarda duruyor miyop. Göz kontrolünüz yapılır. Kornea kalınlığı, topografisi falan uygunsa yapılıyor. Tekrar artma ihtimali varsa bir kaç ay bekleniyor.
    15-16 yaslarinda 0,50'lerle gozluk kullanmaya basladim.

30 yasina geldim numaralar 1,75-2,00 civarinda. hala her birkac yilda bir ya miyobum degisiyor ya da sag gozdeki astigmatim. Bir turlu sabitlenmedi. 6-7 yildir Gozluk lens karisik kullanmanin da etkisi olabilir.
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Gözlük lens değişiminde bende baş dönmesi oluyordu. Dereceye etki ediyor mu bilemiyorum. Sizinki bu yaştan sonra ekstrem olarak artmaz. Artarsa maks 0,75 falan artar. Ancak astigmat durmuyor maalesef. Miyoptan daha berbat bir şey. Dereceleriniz yüksek değil doktora danışıp ameliyat olabilirsiniz yaşınız da uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

20'li yaşlarda duruyor miyop. Göz kontrolünüz yapılır. Kornea kalınlığı, topografisi falan uygunsa yapılıyor. Tekrar artma ihtimali varsa bir kaç ay bekleniyor.
    Yalan, 24 yaşındayım 2 senede 0.50 arttı miyopum dün doktora gittim
  • Hocam artmayacak diye bir şey yok. 20'li yaşlarda durma noktasına kadar gelir genel olarak. 0.50 artış olması normal ancak makineden makineye fark olabiliyor. Hatta sabah farklı akşam farklı dereceler çıkabiliyor.
  • kuruluk yapar her zaman damla kullanacaksın
  • 2 günde düzeldi lens falan kullanmadım. En ufak ağrı kuruluk batma yanma olmadı. Aksine aşırı sulanma oldu bende. 2bin tl ye olmuştum hem de. Sahte doktor falan mı denk geldi acaba? Koruyucu lens olayı falan garip çünkü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.