Şimdi Ara

Lazer Epilasyonla İlgili Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Göğüs, omuz kısmı kıllı, sırtı ise az kıllı olan biriyim. Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Beyaz tenliyim ve kıllarım koyu renkte. Bana Ankara’da kaliteli ve fazla pahalı olmayan lazer epilasyon merkezi önerebilir misiniz? Bir de şu evde kullanılabilen lazer aletleri var, sizce onlar nasıl? İşe yarıyolar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 11 Eylül 2024; 12:24:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş geçen sene laser epilasyona gitmişti,

Şimdi hastanede böbrek taşı ameliyatı oluyor...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam bu vesileyle güncel olarak kıllarınıza neler uyguluyorsunuz bilgi verebilir misiniz..

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam lazer epilasyonun böbrekteki taşlarla herhangi bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum, cilde uygulanan ışın nasıl olur da böbreklerde mineral birikimine sebep olur?

• AttOS A kullanıcısına yanıt

Lafa bak çay demle. O öylesine konuşuyor halbuse lazer epilasyonun varlığından dahi habersiz nice taş düşürenleri sorsan cevap veremez...

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

bu birey, qıl deyince uzaklaşıyor, qıldan bıkmış usanmış midesi bulanmış, bunun kalbine giden başka bir yol bulursan ancak o şekilde bir cevap kapabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Eylül 2024; 14:14:32 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Sebebini bilemedik içimiz Yana Yana Yana Yana..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

şu sıralar 20 senelik geleneği tehlikeye girdi, her sene telefon değiştirirdi, tüm kredileri tükettiği için bu sene bankalar buna kredi vermedi, tr deki ayfon 16 ro max fiyatına, usada hem ayfon 16 pro max alıp hem de birkaç gün tatil yapma imkanı kalmadı. şu sıralar bunun derdiyle yanıyor, moraller bozuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Eylül 2024; 9:5:36 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Kıllı forum üyesinin şehrine gitmeyi düşünüyorum ancak karı olmadığım için benle buluşmaz..

• Konuya bir cevabı olan var mıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.