Şimdi Ara

Lazer Ameliyatı Hakkında Bilgi Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya göz hastanesine mail attım ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara faydalı olması için gelen cevabı paylaşıyım dedim.

Dünya Göz Hastanesi en iyi hekim kadrosu, en son teknoloji ve en kaliteli malzemelerle hizmet vermeyi hastalarına karşı en büyük sorumluluğu olarak görmektedir. Sizlerden gelen yoğun talep üzerine lazer tedavi fiyatlarında %40 indirimli uygulamalarımız başlamıştır. Dilerseniz 01.04.09 tarihine kadar lazer tedavilerinde bu uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Lazer ameliyatı 1 ile 10 derece arası miyop, 1 ile 7 derece arası hipermetrop ve astigmat rahatsızlığı bulunan gözlere uygulanabiliyor. Hangi operasyonun gözünüze uygun olduğunu ilk muayeneniz sonucunda doktorunuz size söyleyecektir. Ve bu secimde belirleyici olacak ölçüt numaralarınız değil kornea yapınız olacaktır. Operasyon sonucunda gözleriniz bandajlanmıyor görerek ve yürüyerek hastanemizden ayrılacaksınız. Lazer ameliyatı FDA( Amerikan Gıda ve Sağlık İdaresi) tarafından onaylanmış sağlıklı bir teknolojidir. Hastanelerimiz de günde 80 ila 100 arasında sorunsuz lazer ameliyatı gerçekleşmektedir. Lazer ameliyatı ileride olmanız gerekecek herhangi biz göz tedavisine (katarakt dahil) engel yada sebep değildir.

%40 İndirime Varan İki Göz Lazer Operasyon Fiyatları (01.04.2009 tarihine kadar):

Prk-Lasek-Standart lasik Q-mode-Topolazer: 480 Euro

Intralase Lasik: 900 Euro

Intralase Wavefront VISx(i-lasik): 1350 Euro

Yapı Kredi Worldcard’la yapılan ameliyat ödemelerinde 10 taksit imkânı sunulmaktadır. İş Bankası (Maxımum) ,Garanti Bankası (Bonus) ve Finansbank (Card Finans) kredi kartlarına ise 4 taksit yapılabilmektedir.

Hangi operasyonun sizin gözünüze uygun olduğunu ilk muayeneniz sonucunda doktorunuz size söyleyecektir. Ve bu secimde belirleyici olacak ölçüt numaralarınız değil kornea yapınız olacaktır. Operasyon sonucunda gözleriniz bandajlanmıyor görerek ve yürüyerek hastanemizden ayrılacaksınız.

Emekli Sandığı’nın lazer operasyonlarını karşılaması gözleriniz aşağıdaki maddelerin en az birine uygun olması gerekmektedir.

Her iki göz -5 derece miyop ve üzeri olup, iki göz arasında 3 derece fark var ise,

Her iki göz +3 derece hipermetrop ve üzeri olup, iki göz arasında 3 derece fark var ise,

Bir göz emetrop (sıfır) diğer göz 3 derece ve uzeri olup miyop-hipermetrop-astigmat var ise,

Her iki göz arasında 4 derece ve üzeri siferik (SPH) fark var ise,

Hastalarımız excimer Laser ile Miyop, Hipermetrop ve Astigmat tedavisi için standart lasik, Topolazer ve Q-value ameliyatlarını ücret farkı ödemeden olabilirler.

Bilmeniz gereken bir diğer konu ise muayene sureci; gözlükten kurtulma ameliyatı için bize en az üç gün ayırmanız gerekmektedir.

Birinci gün muayene

İkinci gün operasyon

Üçüncü gün kontrol

İlk üç günün sonunda normal hayatınıza geri dönebilirsiniz.

Yumuşak lens kullanıyorsanız muayeneden 1 hafta önce yumuşak lens kullanmayı bırakmış olmanız gerekmekte eğer sert lens kullanılıyorsanız bu sure 3 haftaya çıkmaktadır. Lazer ameliyatları için 19 yaşından gün almak gerekmektedir.

Etiler, Levent, Ataköy ve Altunizade hastanelerimiz için Emekli sandığı çalışanı iseniz kurum doktorundan alınmış sevk ve sağlık karnesi ile geldiğiniz takdirde muayene ücreti olarak Uzman doktorlarımızda 90 YTL ödemek durumundasınız. Şehir dışından gelen hastalarımızın kurum doktorlarından aldıkları sevki devlet hastanesine onaylatmaları gerekmektedir. Şehir dışından alınan sevkler( Pazar dahil) 5 gün, şehir içinden alınan sevkler 3 (Pazar dahil) gün geçerlidir. Sevk bilgisini internet sitemizden alabilirsiniz.

https://www.dunyagoz.com/devlet_memurlari.php

Maltepe, Feneryolu, Beylikdüzü, İzmit ve Gaziosmanpaşa polikliniklerimizde ise yukarıda belirtilen belgelerle hastanemize gelen 657’ye tabi hastalarımızın, uzman doktorlarımızın yapacağı muayene için 75 YTL ödemeleri yeterli olacaktır.

Şubelerimiz arasında yapılan muayenelerde teknik bir fark bulunmamaktadır. Maltepe, Feneryolu, Beylikdüzü, İzmit ve Gaziosmanpaşa poliklinik olduğu için bu şekilde bir ücretlendirme yapılmıştır.

İlk muayenenizden sonra gözünüzde farklı bir rahatsızlık bulunur ya da göz yapınıza uygun farklı bir operasyon önerilirse yukarıdaki ücretlerde değişiklikler olabilir.

Aşağıdaki adresimiz kanalıyla randevu talebinde bulunabilirsiniz ya da irtibat telefonunuzu bize bildirirseniz randevunuz hakkında sizinle görüşebiliriz.

www.dunyagoz.com
    Dünyagöz Hastanesi | 444 4 469 | Gözün Tüm Branşlarında Tedavi
    https://www.dunyagoz.com/uye_randevu.php

• hocam sağolasın. tam da buna ihtiyacım vardı. bugun muayene oldum ben de dünya göz ataköy şubesinde. intralasik dediler 900 euro hala. ama bana çok fazla gelmişti bu fiyat. lasik 480 euro olduğunu bilmiyordum.
  • bende düşünüyorum paylaştığın için çok tşk ben lens 3 4 ay önceden bırakılıyor sanıyordum 1 hafta iyiymiş
  • arkadaşlar 900 euro kaç tl ye tekabül ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

arkadaşlar 900 euro kaç tl ye tekabül ediyor?

900 euro şuan için yaklaşık 2100 lira civarında yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

arkadaşlar 900 euro kaç tl ye tekabül ediyor?

900 euro şuan için yaklaşık 2100 lira civarında yapıyor.

2 yıl aradan sonra verdiğin cevaptan ötürü teşekkürler
  • olmanızı tavsiye etmem. çok araştırdım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.