BMW X1 vs BMW X3 vs Volvo XC60 (3M bütçe)
Merhabalar, 2 çocuklu bir aileyiz, bagaj kapasitesinin yetmemesi, otomatik vites olmaması ve artık yaşlanması gibi sebeplerle elimdeki Golf'u geçen ay sattım. Bir miktar finansmanla beraber araç için ayırabileceğim bütçem 2.8M ila 3.0M arası.
Bir süredir aslında araştırıyorum, ve bagaj hacmi 500 litre ve üzeri premium SUV'lardan 3 alternatife düşürdüm, bunlar (elektrikli ya da M-Sport paketler düşünmüyorum):
- BMW X1: Sıfırını alamıyoruz fakat 20 bin km 1-2 yaş civarı benzinli X-Line paketler (3. jenerasyon U11 kasa)
- BMW X3: Nadir de olsa 3. jenerasyon G01 2021 facelift kasa, 50 bin km 3 yaş civarı X-Line paketler
- Volvo XC60: 90 bin km 4 yaş civarı 2.0 B4 Inscription dizel ilanlar bu fiyat aralıklarında var
İstanbul'da ikamet ediyoruz, idealde diğer 2 sine göre daha kısa olması, 1 yaş civarı olacağı için bir süre garantisinin devam edecek olması vs sebeplerle X1 daha uygun seçenek gibi görünüyor. Fakat uzun vade baktığımda büyük SUV'lara talebin giderek artması vs sebeplerle aklım X3 ve XC60'ta da kalıyor. Sizin gibi deneyimli arkadaşların ne düşündüğünü merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Performans Odakli 10 Laptoptan Hangisi
|
"parametre hatalı" hatasına çözüm varmı?
|
connections tray hatası
|
fat32 ile biçimlendirme sonucu görülmeyen videolar
|
|
|
sanyo xactti hd1 ve hd2 karşılaştırma
|
sony hdr-hc5e- sony hdr-hc3e karşılaştırma
|
ep 630 kulaklık veren mp3 player varmı?
|
Meslek: Yonetici, PhD
İlgi Alanları: teknoloji,müzik(enstruman),sinema,matematik
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.208 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar