Şimdi Ara

N95 mi dokunmatik ekranlı PDA lar mı? (limit 1300 ytl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknosanın internet mağazasından 2000 ytl ye kadar limitli alışveriş yapacağım. sizlerin yardımı ile en iyi alışverişi yapacağımı düşünüyorum. şartlar şunlar:

1- yalnızca şuan stokta olan mallardan alabilirim (stokta olan malların yanında "satın al" ibaresi var olmayanlarda haberdar et yazıyor.)
    2- bu 2000 ytl ye video kamera + cep telefonu(yada pda) almayı düşünüyorum.
    3- kameraya karar verdim (sanyo xacti hd1a 700 ytl)
    4- telefon(pda) ya karar vermek üzereyim (1 aya yakın araştırıyorum)
    5- telefonda N95 almaya yakınım (sony ericson p1i stoklarda olsaydı ah! o da ilgimi çekiyor) fakat dokunmatik ekran olmaması ve şarzının az gitmesi hasebiyle gönlüm pda lara da gitmiyor değil
    6- pda lardan stokta olanlardan hp6815 uygun görünüyor.

benim için telefon ve pda da kriterler:

1- ekranı 2.6 inç ve üzeri ve renk sayısı 262k dan yüksek
    2- performansı çok yüksek olması
    3- wireless i b/g olsun
    4- gps, edge desteklesin
    5- media özelliği yüksek olsun
    6- boyut mesele değil
    7-şarz da o kadar mesele değil

her türlü görüşe açığım. bugünlerde alacağım. bilenler sanyo kamera için de beni uyarabilirler. şimdi den teşekkürler

• n95 te dokunmatik ekran olmaması tam bi saçmalık yön tuşlarıyla wi-fi gps i kullancan
  • dostum ben sana n95 almanı öneririm niyesini sorarsan senın bahsettiğin özellikler mevcut işlemcisi hızlı pdalar yavaş teller ekran çözünürlüğüde cok iyi n95 in pdalarınkı genelde düşük okadar bilgim yok pdalar konusunda ama hp kullandım pda olarak ekran berbat ii bi kameralı pda bulmanda zor ben 2 mpden yukarısını gormedım wirelles var hafızası yeterde artar sana kartla genısletmende mevcut multimedya özellikleri cok iyi ses görüntü vs ... ben olsam n95 alırım su fiyatı 1280 ytl olması lazım gerci ben 1120 ytlye alabılıyorum ama neyse ben kafanı karıstırmıyım sımdı sen teknosadan alıyorsun nasıl olsa:)
  • arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için. şu an ben de araştırmaya devam ediyorum hala. yukarıda dediğim gibi performans ve media özelliği benim için önemli. diğer bir nokta ise genelde pdaların renklerinin 65000 ve 262000 civarında olmaları. halbuki n95 ve bu civardaki telefonlarda 16 milyon renkli ekranlar var. neden bu böyle yada bunun gözle görülür çok bi etkisi yok mu?
  • arkadaşlar yardımcı olalım lütfen. benchmark testlerine bakılacak olursa n95 in 3d oyunlarda ve video frame sayılarında bariz üstünlükleri var. sizlerin de görüşlerini merak ediyorum.
  • Nokia N95 8GB düşünebilirsiniz. Zira önceki modele göre bir kaç takım yenilikleri var.

-2.8" ekran
    -Daha iyi pil
    -8GB hafıza
  • Toshiba G 900 25 aralıkta türkiyede.Süper bi cihaz.Beklerim biraz dersen öneririm.Gerçi ben de hala karar veremedim.N 95 8 gb-Toshiba g 900 ikisi arasından seçim yapamıyorum.İki cihazda harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Nokia N95 8GB düşünebilirsiniz. Zira önceki modele göre bir kaç takım yenilikleri var.

-2.8" ekran
    -Daha iyi pil
    -8GB hafıza

teknosa nın internet mağazasında yok sizin dediğiniz. olsa onu da düşünürdüm. ama n95 in performansı daha iyi diye biliyorum
  • n95 8gb nin tek üstünlüğü 2.8'' olmaı bence nasıl olsa 8 gb hafıza kartları çıktı bende n91 8 gb kullandım ama anca 2 gbsini doldurabildim ... ben n95 almanı tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Nokia N95 8GB düşünebilirsiniz. Zira önceki modele göre bir kaç takım yenilikleri var.

-2.8" ekran
    -Daha iyi pil
    -8GB hafıza

Ayrıca Nokia N95 8 GB'ta 128 MB RAM bulunuyor.
  • arkadaşlar teknosada n95 8gb yok. onun için düşünmüyorum onu zaten. benim merak ettiğim hp6815 benzeri pda larla karşılaştırılması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayomer

arkadaşlar teknosada n95 8gb yok. onun için düşünmüyorum onu zaten. benim merak ettiğim hp6815 benzeri pda larla karşılaştırılması...

arkadaşlar yarın siparişi veriyorum. n95 + sanyo xacti hd1 yok mu beni vazgeçiren?
  • verdim gitti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.