Şimdi Ara

Performans Odakli 10 Laptoptan Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir Toshiba A100-599 kullanicisiyim. Laptobumun bozulmasindan mutevellit yeni laptop alma durumundayim. Bilgisayar muhendisiyim MATLAB gibi agir programlar, oyunlar ve grafik yazilimlari calistirmayi ve HD film izlemeyi dusunuyorum. Biraz arastirma yapma imkanim oldu ve suan icin asagidaki 10 laptop genelde ragbet gorenler arasinda. Laptopu Ingiltereden alicam, Turkiyedeki fiyatlari cok incelemedim, Siz olsaydiniz hangisini secerdiniz, ya da Sony ve veya Toshiba model eklermiydiniz bunlarin arasina.

Asus N53(SN-SV) Serisi
    Asus K53SV-SX071V
    Hp Pavilion Dv6-6030
    Hp Pavilion Dv6-6020
    Lenovo IdeaPad Y570
    Asus N61JQ
    Dell Inspiron 5110 B41F45
    Asus G73JH-BST7-08
    MSI GT683-SSD
    Monster P150HM

• Bütçem yeterliyse kesinlikle Monster alırdım.
  • Alienware alırdım.
  • bunlardan yüksek özellik olarak ve fiyatı uygun olan monster alınabilir senin zevkine göre film oyun program herşeyi yap 4 sene idare eder seni
  • bütceni sölememişsin 2bin tl ise lenovo y570 2 üstü vere biliceksen monster & msi tasarımıda güzel olsun dersen msi bi tık daha üstte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 12 Eylül 2011; 0:22:11 >
  • Asus G73JH-BST7-08
    MSI GT683-SSD
    Monster P150HM

Eğer 3.500 tl varsan monstera iyi bir şekil vererek alabilirsin.Ben çyle yapıcam =)

Asus g73 de fena değil klavyesi ve dış hatları diğelerine fark atıyor.
    MSI GT683 de ise SSD olması büyük avantaj
  • Arkadaslar onerileriniz icin tesekkurler. Asus X53SJ-SX148V aldim ingilteredeyim burda kullanacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.