Arkadaşlar bu ameliyattan sonra net görebilirmiyim puslu görüyorum ışığa karşı hassasiyet başladı benzer tonları ayıramıyorum pek düzelir mi bu ameliyattan sonra birde ameliyat nasıl oluyor deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler..
katarak ameliyatı çok basittir sizin yaşınız kaç 20 dakikada bider bi fısfıs sıkıyorlar gözüne sonra şırınga ile yagbezesini çekip alıyorlar yada lazerlede yakabilirler ama küçükse eger kataraktan önce nasıl görüyordu isen kataraktan sonrada öyle görürsün normalde gözlerin saglam ise katarakdan göremiyorsan 2 güne hiçbirşeyin kalmaz sıkıntı yapma basit bir iş...
dünya göz hastanesine gidin ayrıca bi kac doktora daha gidin katarkt kesnmi degilmi baktırın ..
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Arkadaşlar bu ameliyattan sonra net görebilirmiyim puslu görüyorum ışığa karşı hassasiyet başladı benzer tonları ayıramıyorum pek düzelir mi bu ameliyattan sonra birde ameliyat nasıl oluyor deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler..
Katarakt basit ameliyattır ama senin yaşlarında görülmez. Astigmat filan olmasın bahsettiğin, sen doğru düzgün bir muayene ol önce.