< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
erkeklere özel lazer epilasyon (120. sayfa)
-
-
Sizin mesajınızın ertesi günü bana “Neslihan Hanım’dan haber bekliyoruz” şeklinde geri dönüş sağlandığı halde ben ne için geri dönüş yapmalıydım orasını anlayamadım. Mesajlar orada duruyor, yüksek müsamaha ile 1,5 aydır bekletildiğimi görebilirsiniz. Bana hiçbir zaman Şubat başı veya herhangi bir zaman için bir seçenek sunulmadı; şu an ilk defa sizden duyuyorum bunları. Bana şu tarih müsaittir denilseydi ben de ona uyardım. Bana Aralık başından beri her zaman tek bir şey söylendi “Neslihan Hanım’a ulaşınca size geri döneceğiz” ve asla bir geri dönüş yapılmadı.
Belli ki whatsapp ile ilgilenenler ve sizin aranızda bir iletişim kopukluğu var. Çünkü whatsapp’ta yazılanlarla sizin yazdıklarınız arasında tutarsızlık var. Belki durumun aslını öğrenince hicap edersiniz, bu tavrı bir meslektaşıma yakıştıramadım, utandım.
Bu kadar ciddiyetsizlik ve iletişim beceriksizliği sonrası elbette başka bir yerden hizmet alacağım. Neslihan Hanım’ın sağlık durumu için üzüldüm. Esenlikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıbbiyeli7281 -- 21 Ocak 2025; 23:5:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın doktorum size haber alınca ulaşılacak denmiş. Yani ne zaman sağlık durumunun düzelip işe geri dönüş yapacağını bize bildirir bildirmez dönüş yapılacaktı. Bu bildirim uzun bir süre tuttu. Buda Neslihan hanımın durumundan ötürü kendini iyi hissettiğin zaman bize sen dönüş yap, ben seni rahatsız etmeyeyim dediğimden ötürüdür. Bir hekim olarak ona bu hakkı verme zorunluluğu hissettiğim için böyle karar aldım. Bu da bizim kurum içi problemimiz ve bunları ticari bir firma olarak herkesle paylaşmak zorunda değiliz. O nedenle size bana yazın dedim ama tenezzül dahi etmediniz, üstüne niye size dönüş yapacakmışım diye soruyorsunuz. Sizin nick name niz bizdeki hangi hastaya ait bilme şansımız yok. Burda adınız tıbbiyeli diye yazıyor ama bizde kayıtlı hastalardan acaba hangisisiniz nasıl bilelim. İki satır ben size dh den yazan tıbbiyeli nickin sahibiyim diye yazmak aklınıza gelseydi zaten ben sizi direkt arayıp durumu izah edecektim. Ama siz bunu yapmayıp burdan yazmaya devam ettiniz. Her yazınızda bizi ciddiyetsizlik ile suçlayan, bu mecrada afişe etmeye çalışan ve hatta kurumu kötü göstermek için elinden gelen herşeyi ardına koymayan bir meslektaşım olmanıza rağmen olağanüstü sabırla ve saygıyla cevaplamaya çalıştım. Fakat sizin niyetinizin üzüm yemek değil bağcı dövmek olduğu aşikar. Her kurumda aksaklıklar olur ancak bu durumdan mağdur olan diğer hastalarımdan çok daha kaba ve saldırgan olan kişinin benim meslektaşım olması da beni oldukça utandırdı. Sizin durumunuzda olan birçok kişi olayı metanetle kabul edip saygı duydu ama siz ısrarla bu mecrada yazarak afişe etmeye çalıştınız. En azından meslektaşım olan bir şahsın beni kötülemek için diğer mağdur olanlardan çok daha fazla çaba sarfetmesi gerçekten üzücü. Size yolunuzda başarılar dilerim ve daha fazla konuyu uzatmamanızı rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 21 Ocak 2025; 23:54:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce hizmet almışım, memnun kalmışım, hatta tavsiye etmişim. Neslihan Abla’nın tatlı muhabbeti için yine gelinir bir yer. Ben neyi afişe edeyim, niçin kötüleyeyim? Kötülemek istesem, niyetim kötü olsa bunca zaman mı beklerim? Niye çocukça mağduriyet kasıyorsun? Dış güçler filan yok, rahat ol. 😆
Haftalarca bir mesaj atmaya tenezzül etmeyen senin kurumun(!), elbette foruma yazacağım. Senin mesajını ardından ben geri dönüş yapacağım gün, kurumun(!) bana “kusura bakmayın, program yapamadık, bekletiyorum sizi” diye mesaj atmadı mı? Ben de diyorum ki zaten bana geri dönüş yapılmış, geç de olsa iletişim sağlanmış, ben “aynı numaraya” ne için mesaj atayım, bunun tenezzül edip etmemekle alakası yok, şundan bile mağduriyet üretmişsin ya 😂. Basit Türkçe bir mantık kaidesi, ben de “peki haber bekliyorum” demişim.
Abicim senin, kendi kurumun(!) ile iletişimsizliğin var, daha bunu çözememişsin. Burada mağduru oynama. Hala “acaba benim çalışanımın bir görev zaafiyeti olabilir mi” diye kendi kendine sormak yerine üste çıkmaya çalışıyorsun, kendine toz kondurmamak için saldırgan dile sahip olan sensin. Senin kurum dediğin şeyin whatsapp’tan yazdıklarıyla senin burada yazdıkların farklı olmasına rağmen ben, seni yalan söylemekle itham etmiyorum, büyüğümsün; hala iletişimsizlik diyorum, ciddiyetsizlik diyorum; sen bunu bile anlamaktan acizsin.
Evet Abicim müşteriyi bu kadar oyalarsan, bir şey yazdığında senin kurumun(!) cevap yazmaya tenezül etmezse bunun adı, nezaketsizliğin çok ötesinde ciddiyetsizliktir. Burada bana yaptığının adı başka bir şey, onu söylemeye benim dilim varmıyor.
Bu dilde devam edersen ben de bu tonda devam edeceğim. Söyleceğim lafın miktarına da ben karar vereceğim. Ayrıca deontolojiden bihabersin, bana hekimlik öğretme.
Daha önceden memnun kaldığım bir hizmeti devam ettirmek isterken muhattap olduğum vaziyet korkunç. Bu forumu okuyanlar için bu diyalog, hizmet kalitesi açısından iyi bir ipucu olacaktır.
Ne yazdığımı önce okuyup sonra cevap verin lütfen. Amacınızın mağduriyetinizin giderilmesi değil beni aşağılamak, hakaret ederek kendinizi tatmin etmek olduğu çok açık ve ben bunu yazdım. Ben mağduru oynamıyorum. Sizin tavrınızı gösteren başka bir müşterim olmaması umarım dikkatinizi çekmiştir. Benim tek müşterim siz değilsiniz. Sizin durumunuzda olan başka hastalarım da var ama hiçbiri sizin gibi buraya beni aşağılamak için yazmadı. Deontolojiden anladığınız bir hekim arkadaşınıza en ufak bir sorunda ağzına geleni söylemeyi, sen diye hitap etmeyi, ciddiyetsiz herif demeyi içeriyorsa siz o dersten kopya çektiniz diye düşündürür. Biraz uslubunuza dikkat edin. Ben size hala siz diyorum basitleşmeye gerek yok. Konuyu kapatın ve yolunuza bakın. Herkes kimin ne olduğuna kararını verir. Ben bu mecrada 10 yıldır yazıyorum ve burdan binlerce müşterim var. Sizin gibi ufak bir mağduriyeti dünyanın sonu gibi feveranla yazan kimse olmadı. Hiç mi sorun yaşayan olmadı. Elbette oldu ama kimse sizin gibi olayı aman ha bu kurum ciddiyetsiz, ilgisiz, düzensiz, beceriksiz gibi göstermeye çalışmadı. Ne yazık ki bunu yapan bir hekim arkadaşım oldu. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 (bir) tane hakaret ve aşağılayıcı kelime yok. Olmayan şeyi dahi var gibi mağduriyet malzemesi yapıyorsun. Bunun adı sanrıdır. Oysa hakaret, kanunlarımıza göre suçtur, ya beni hakaretten mahkemeye ver ya da senin deyiminle “yoluna bak” ve sanrılarından kurtul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıbbiyeli7281 -- 22 Ocak 2025; 1:16:40 >
Peki öyle yaparım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X