hayır profesyonel futbolcular futbolu 39-40 yaşlarında bırakıyor 35 te bırakmıyorlar.fiziksel açıdanda çökmüyorlar hatta 20 lerinden daha fit oluyorlar.bak cristiano ronaldoya messiye ibrahimoviçe luka modrice? hepsi 35 inde prime dönemlerindeydiler.35 te çökersen ve yorulursan allah niye insanların vücut sistemini böyle yaratsın ki? |
Erkeklerin en prime oldukları yaş hangi yaş? (2. sayfa)
Erkeklerin en prime oldukları yaş hangi yaş?
(En Son Oy Tarihi: 7.7.2024)
-
-
Çoğu futbolcu 20 30 yaşlarında daha hızlıyken 35 civarında bitiyor Türk futbolcular mesela 35'ten sonra birçoğu hızlı koşamıyor çabuk yoruluyor bırakmak zorunda kalıyor gençlerse hızlı tesadüf mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediklerinin hiçbiri doğru değil.35 te yorulmuyorlar hatta 30 yaşlarındaki kadar hızlı koşuyorlar.
-
Zengin oldukları yaş.
-
Nasıl golcülerin geneli 20 30 yaşında prime döneminde gol kralı oluyor 35 civarında formdan düşüyor şu anki forvetlerin çoğu 20 30 yaşlarında milli takıma bak ilk 11 kemik kadro 35'ten daha genç hepsi 20 30'larında milli takımda neden ilk 11'de doğru düzgün 35 yaşında futbolcu yok bu da mı tesadüf? 2-3 kişi var 35'inde onlar da yedek.
Futbolu bırak 35'te çoğu insanda göbek çıkıyor formdan düşüyor 20 30 gibi atik olamıyor koşunca çabuk şişiyor 20 yaşındaki delikanlıya göre hareketleri yavaşlıyor daha çabuk yoruluyor hala savunuyorsun
Yok bu anlamıyor. Onlar istisna herkesin metabolizması ayrı spor yapıyor. Hadi hepsini geçtim seni videodan hatırlıyorum full yağdın göbeğin vardı o zaman bu da tesadüf olamaz. Milli takım ilk 11 20 30 yaşlarında çünkü 35'ten sonra hızı kondisyonu azalıyor 1 tane ilk 11'de başlayan 35 yaşında yok olsa bile adam çabuk yorulduğu için yedek zaten.
Alakası yok.30'dan sonra testosteron hormonu düşüşe geçer.Erkekliği zirvesi 25-30 yaş arasıdır.
hayır 30 dan sonra testesteron hormonu düşüşe geçmez.niye geçsin ki zaten? testesteron hormonu 35 te zirvededir.
-
35 ten sonra hız azalmaz.çünkü günümüzde ortaçağ savaş sporcularının yaş aralığı 28-40 tır.o adamlar nasıl deli gibi hızlı?
-
40-45 arasıdır muhtemelen. 25 yaşında üni mezunu meslek sahibi olsan, istikrarlı olsan 45 inde 20 yıllık deneyim, birikim oluyor. 27-28 gibi evlensen 17-18 yıllık evlilik deneyimin oluyor. Parasal anlamda da birikim ve yatırım anlamında tecrübe sahibi oluyorsun. Enerjinde fena seviyede değildir o yaşlarda. Biraz daha yaşayıp 55 ten sonra rahat ölebilirsin.
-
35 olabilir neye göre prime ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence 40. Ben 42 yasindayim benden küçük erkeklerin yapabildigi ve benim yapamadigim hicbirsey yok.
Sporda, yatakta, zekada, başarıda genceleri suya goturur susuz getiririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X