Şimdi Ara

Erkeklerin Kadına Benzemesi İçin Daha Ne Yapması Gerekiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten böyle devam ederse kestirmek moda olucak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlamıyorum. Mağazaya gidiyorum doğru düzgün pantolon yok. Skinny, very skinny, ultra skinny. Kardeşim normal pantolon giyen kimse yok mu??

• Bunların hiçbirini yapmaya ihtiyacım yok çünkü bebek gibi bir suradım var

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Benimki orman gibi post gibi. Ne önerirsin daha dönmediler şükür

• Ben rahat pantolon giyen bir insanım ama mağazalarda dapdar tayt gibi pantolonlar yüremiyorum rahat hareket edemiyorum düşük bel arka açılıyor.

Nasıl rahat edebiliyorsunuz çok merak ediyorum.

Bide hiç tarzım değil kısa pantolon :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Ben de anlamıyorum. Mağazaya gidiyorum doğru düzgün pantolon yok. Skinny, very skinny, ultra skinny. Kardeşim normal pantolon giyen kimse yok mu??
    Ee ne yapsınlar modaya uyuyorlar. Çoğunluk neyse ona göre üretim daha çok. Bol diyon şalvar gibi veriyor.

• İnsanların ne yaptığı seni neden bu kadar alakadar ediyor?
    Toplum tarafından oluşturulan cinsiyet rollerini umursamayıp kendi iyi hissettiği gibi davranan/giyinen insanları tebrik etmek lazım.
    Sen skinny pantolon giymeye cesaret bulamazken o adam çat diye giyiyor. Fiziği de güzel. Ee seni ne kadar alakadar eder?
    Bacak kıllarını alır, belki sporcu? Yazın sıcak ter konusunda hassas belki?
    Hanzo kaşarla niye gezsin, parası var kendine bakıyor?
    yazın hava sıcak belki bunalıyor neden geniş yaka tshirt giymesin?
    Loafer ayakkabıya babet dışında çorap önerin var mı?

Bu dediklerinin hepsini yapıyorum hatta tüm vücut ağda yapıyorum, skinny pantolon giyiyorum, babet çorap giyiyorum, kaşlarımı aldırıyorum.
    Yan yana gelirsek muhtemelen senden de erkeksiyimdir. Kaslı atletik bir vücudum var, sağlıklı besleniyorum,kendime bakıyorum ve eminim Senden çok daha aktif seks hayatım vardır.

İnsanları eleştirirken önce kendinize bakın sonra cidden bu eleştiriye gerek var mı? Benim ederim ne? Diye kendinize sorun.
    İnsanları yargılamadan kabullenmeyi başardığınızda aydınlığı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leobolt -- 29 Ocak 2019; 23:54:34 >

• Dediklerini yapmıyorum ama yapana da karışmam. Beni rahatsız etmiyorsa istediğini yapsın... Ayrıca;

• bahsettiğin erkekler nerede yaşıyor, abartmayın lütfen 3 5 tane çıkar onlarında kendi keyfi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç birini yapmıyorum ancak öyle gezenlerden çok bu ne yeaaa diyenlerden rahatsız oluyorum. kime ne yahu belki o adam da başka tiplerden rahatsız oluyor ,nasıl birlikte yaşayacaksınız bu durumda
  • İsteyen istediği gibi giyinir buna kimse karışamaz ama konuyu açan arkadaş da onları kişilik haklarına saldırı ve hakaret olmadan istediği gibi eleştirir SİZE NE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 30 Ocak 2019; 2:32:22 >
  • Erkeklerin Kadına Benzemesi İçin Daha Ne Yapması Gerekiyor?
  • Herkesin hayatına kimse karışamaz bro, bence senin kendin ile ilgili sorunların var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkekler kadın gibi ,kadınlarda erkekler gibi yapmaya başladı
    başka uğraşacak şey bulamadıklarından galiba
    hele ki yeni nesil gençler değişik görünmek için yapmadığını bırakmıyor ,galiba böyle yapınca çok iyi bir şey yaptığını zannediyor

bu gidişle yakında mini etekte giymeye başlarlarsa hiç şaşmayın (kadınlar pantolon giydiğine göre neden olmasın değil mi)
    ellerinden gelse çocuk doğurmayı bile deneyecekler :)

ama işlerine gelmediği zaman ,otobüste bacaklarımı açıp otururum ,çünkü ben erkeğim şeyim sıkışıyor yoksa demesini biliyorlar
    o kadar dar giyersen sıkışmayan yerin mi kalır
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Tovbe bismillah, bu ne ya? Sabah sabah istahimi kacirdin !...
  • Yorumlara bakınca nasılda isyan etmiş millet, kim ne isterse giyer-yapar sizene gibilerinden.

Adam da size şunu yapın bunu yapmayın dememiş, kadına benziyorsunuz diyerek fikrini beyan etmiş?

Bizim memleket böyle işte yaparsan sıkıntı yok ama birinin yaptığını yüzüne vurursan böyle linç ediliyorsun :)

Katılıyorum sana arkadaşım, kadınlara hoş görünmek için kadınlara benzeyen erkeklerle doldu ortalık. Kimse kendimi iyi hissediyorum yalanıyla burda yer işgal etmesin. Basbaya beğenilmek için süsleniyorsunuz, hepiniz. Etrafınız tarafından onaylanmak takdir edilmek istiyorsunuz ve bu hisler sonrasında kendinizi iyi hissediyorsunuz. Kapiş ? Peki ya bunları yaparken, kadınların elinde kuklaya dönmüş bir erkek profili ortaya çıktığını farkediyor musunuz? Sirk maymununa döndünüz be ....

Herneyse. Sırası gelmişken lafımı edeyim. Her alanda kadınla erkek eşit oldu hatta bizden çok daha avantajlılar. ( Yanlış yüzyılda dünyaya geldik anasını satayım ) Madem ki durum budur hepimiz eşitiz o halde bu kadını koruyan tüm pozitif ayrımcılık ( !!! ) yasaları rafa kalksın. Sözde değil özde eşit olalım....

• bir eşcinsel olarak söylüyorum: kadınsı erkekleri hiç sevmem ve bence hiç de çekici değiller. hele o çorap işi, midem bulandı resmen.

tamam erkek biraz kendine bakmalı, ne bileyim burun, kulak kılını alsın, fazla ise kaşı alsın, ancak öyle erkekler çıktı ki her yerini ağda yaptırıyor. arkadaş sen erkeksin, neden her yerini ağda yaptırıyorsun? kıl senin doğal bir özelliğin! sen o kıldan önce ayağındaki yarım çorabı değiştir.

evet yıl 2019 ve herkes istediğini giyip istediği gibi dolaşır da biraz da insaf ya! kadın olmanın da bir anlamı yok.

not: kadınsı eşcinsellere karşı değilim, onlar istedikleri gibi giyinip makyaj yapabilirler elbette.

not 2: 2019 yılı kadın olma yılı mı? hepimiz kadınsılaşalım o zaman?

not 3: bear tipleri de sevmem, ayı gibi olmanın da bir anlamı yok.
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Eşitlik konusunda sana katılıyorum. Yeri gelir eşitlik isterler, yeri gelir biz kadınız derler. Kadınız ayağına market kasasında bile ite kaka öne geçmeye çalışıyolar, kızıp tepki gösterince de karşında kadın var bağırma diyolar hemen. İlk hakareti de kendileri ediyo tartışmaya girince, hakaret gelirse kadın erkek dinlemeyip misliyle karşılık veriyorum, o zaman biraz kendilerine geliyolar.

• Saçma sapan bir konu daha. Daracık Pantalon giymenin kadına benzemekle ne alakası var. Bende giyiyorum daracık Pantalon. Saçımı uzatıyorum. Renkli renkli çoraplar giyiyorum. Ne var bunda ? Renkli kişilik olamaz mı insanlar ? Bende bütün kıllarımı tuylerimi alıyorum. Bende göğüs dekoltesi veriyorum. Kılsız göğüslerimi göstermek suç mu ? Kaşlarımı incecik yapıyorum, alıyorum her akşam. Hergün sakal tıraşı oluyorum. Ne var bunda ayol.

• Sanane? Herkesin senin inandığın değerlere inanmadığını anlayamıyor musun? Herkesin istediğine inanması, doğru bildiğini yapması konusunda kimseye karışamayacağını bilmiyor musun?
    İnternettede mesela bir video koyuluyor altına binlerce yorum yok şüphesiz biz onları siz ibret alasınız diye yarattık yok nur topu gibi çocuk doğmuş nuru gitmiş topu kalmış falan filan.. Böyle yorumları yazan adamları görünce ortamın görgüsüzlük eskilik seviyesi bin kat artıyor. Sonuç olarak kendi hayatına bak kendin istediğin gibi giyin, yaşa kendi çapına bakmadan kimsenin derdine düşme.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.