< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 27 Ocak 2019; 18:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 27 Ocak 2019; 18:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de anlamıyorum. Mağazaya gidiyorum doğru düzgün pantolon yok. Skinny, very skinny, ultra skinny. Kardeşim normal pantolon giyen kimse yok mu??
|
İnsanların ne yaptığı seni neden bu kadar alakadar ediyor?
Toplum tarafından oluşturulan cinsiyet rollerini umursamayıp kendi iyi hissettiği gibi davranan/giyinen insanları tebrik etmek lazım. Sen skinny pantolon giymeye cesaret bulamazken o adam çat diye giyiyor. Fiziği de güzel. Ee seni ne kadar alakadar eder? Bacak kıllarını alır, belki sporcu? Yazın sıcak ter konusunda hassas belki? Hanzo kaşarla niye gezsin, parası var kendine bakıyor? yazın hava sıcak belki bunalıyor neden geniş yaka tshirt giymesin? Loafer ayakkabıya babet dışında çorap önerin var mı? Bu dediklerinin hepsini yapıyorum hatta tüm vücut ağda yapıyorum, skinny pantolon giyiyorum, babet çorap giyiyorum, kaşlarımı aldırıyorum. Yan yana gelirsek muhtemelen senden de erkeksiyimdir. Kaslı atletik bir vücudum var, sağlıklı besleniyorum,kendime bakıyorum ve eminim Senden çok daha aktif seks hayatım vardır. İnsanları eleştirirken önce kendinize bakın sonra cidden bu eleştiriye gerek var mı? Benim ederim ne? Diye kendinize sorun. İnsanları yargılamadan kabullenmeyi başardığınızda aydınlığı göreceksiniz. |
kısa çorap bazı ayakkabılarda işe yarıyor. ama o çorabı gıydıgını kimse görmemeli.
onun dışında insanlar çok sapıttı. daha neler göreceğiz bilmiyorum ama çok daha iğrenç şeyler göreceğiz gibi geliyor. |
Maşallah hepsine bir bahane bulmuşsunuz, bu tipleri dışarda çok sık görmenin sebebi anlaşıldı.
|
Yorumlara bakınca nasılda isyan etmiş millet, kim ne isterse giyer-yapar sizene gibilerinden.
Adam da size şunu yapın bunu yapmayın dememiş, kadına benziyorsunuz diyerek fikrini beyan etmiş? Bizim memleket böyle işte yaparsan sıkıntı yok ama birinin yaptığını yüzüne vurursan böyle linç ediliyorsun :) Katılıyorum sana arkadaşım, kadınlara hoş görünmek için kadınlara benzeyen erkeklerle doldu ortalık. Kimse kendimi iyi hissediyorum yalanıyla burda yer işgal etmesin. Basbaya beğenilmek için süsleniyorsunuz, hepiniz. Etrafınız tarafından onaylanmak takdir edilmek istiyorsunuz ve bu hisler sonrasında kendinizi iyi hissediyorsunuz. Kapiş ? Peki ya bunları yaparken, kadınların elinde kuklaya dönmüş bir erkek profili ortaya çıktığını farkediyor musunuz? Sirk maymununa döndünüz be .... Herneyse. Sırası gelmişken lafımı edeyim. Her alanda kadınla erkek eşit oldu hatta bizden çok daha avantajlılar. ( Yanlış yüzyılda dünyaya geldik anasını satayım ) Madem ki durum budur hepimiz eşitiz o halde bu kadını koruyan tüm pozitif ayrımcılık ( !!! ) yasaları rafa kalksın. Sözde değil özde eşit olalım.... |
Dar pantolon ve bacak kılı almak saçma olmuş kıl gerekli bir şey değil hoş görünmüyorsa alırsın pantolonda kalçaların dışarı sinyal atmıcak kadar dar giyilebilir her insan aynaya baktığında kendini beğenmek ister.
|
erkekler kadın gibi ,kadınlarda erkekler gibi yapmaya başladı
başka uğraşacak şey bulamadıklarından galiba hele ki yeni nesil gençler değişik görünmek için yapmadığını bırakmıyor ,galiba böyle yapınca çok iyi bir şey yaptığını zannediyor bu gidişle yakında mini etekte giymeye başlarlarsa hiç şaşmayın (kadınlar pantolon giydiğine göre neden olmasın değil mi) ellerinden gelse çocuk doğurmayı bile deneyecekler :) ama işlerine gelmediği zaman ,otobüste bacaklarımı açıp otururum ,çünkü ben erkeğim şeyim sıkışıyor yoksa demesini biliyorlar o kadar dar giyersen sıkışmayan yerin mi kalır |
İçlerinden sadece babet çorap beni iğrendiriyor fakat giyen giyer yani yıl olmuş 2019 hala giyime göre kişilik yargılayamam.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 27 Ocak 2019; 21:45:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |