Şimdi Ara

Erkeklerin Kadına Benzemesi İçin Daha Ne Yapması Gerekiyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesin kendi tercihi diğerlerine brişey diyemem ama babet çorap nedir ya hele büyük ayaklılar giyiyor insanı hayattan soğutur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skinny mevzusu benim de canımı sıkıyor. pantolon bulmakta çok zorlanıyorum. tamamen kapitalistlerin moda meraklısı enayilere kitlediği olay. artık ne kadar cok kisi kullanıyorsa normal pantolon bulmakta zorlanıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aresblade kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem önce git bir coğrafya dersi al. İlk linlte 5 avrupalı var, ikinci linkte ise 1.
    İsveçteki mülteci yoğunluğunu herkes biliyor, şaşırtıcı değil.

Şunu düşünmemen tam bir aptallık, Türkiye ve türevi gelişmemiş ortadoğu ülkelerinde tecavüz vakalarının çok büyük kısmı ortaya çıkmıyor. Çoğu gizli gizli oluyor, çoğundan haberimiz yok. Avrupa da öyle değil, tecavüz vakalarının çoğu kayıtlı.

Ya arkadaş daha geçen Müge Anlı'da Palu ailesini gördünüz, bunun gibi birçok kayıtlı olmayan vaka var. Düşünemiyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Ben de anlamıyorum. Mağazaya gidiyorum doğru düzgün pantolon yok. Skinny, very skinny, ultra skinny. Kardeşim normal pantolon giyen kimse yok mu??
    O pantolonları nasıl giyiyorlar anlamıyorum, ha bi de yaşı başı geçmiş erkekler de giyiyor, o ayrı iğrençlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana ne ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dağları kazıp vadi yapması gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Batida ortbas etme bile bile goz yumma hatta karisi veya kocasi veya yakini turlu turlu sapiklari yapar yine de susar aksini ifade eden de malesef Turkiye de az olmasa gerek. Bir kismi medyaya yansidi ...

Turkiye de Kur'an kurslarinda yapilanlar ciddi oranda artis vardir cok azi da haber olmakta veya bazilari unutturulmaktadir!

Olayi nicel- nitel kiyaslamasi yapmak hos degildir sonucta Avrupa gibi BATI ulkelerinde de neyse orani ise pek gizliligi yoktur yapanin yaninda kari kalmaz. Vatikan daki pisliklerde bile seffaflar . Benzeri denk seyler Turkiye olsa kattiyen duyurulmaz gibi .

Turkiye deki bazi kendini Musluman gorenler basit bir saci acik veya mayolu kadin gordugunde halleniyorsa benzer seylerde BATI medeniyetlerinde hallenme bu derecede basit detaylarda olmuyorsa veya sokakta rahat giyip istedigi saate gezinen de varken benzeri Turkiye de o saatte ne isi vardi filan diyen bir Turkiye de neyini oveceksin ?

Ornekler cogaltilir... Mesele ayrica suc islenmesi degil. Potansiyel suca megilli nice sozde Musluman sozde Dindarlar da vardir malesef :/ .

Bir de Musluman Ortadogu gibi ulkelerden batiya goc edip suc subyancilik isleyenleri de BATILI diye bir gormek ne kadar dogrudur ?

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Ya be gerizekalılar bunlara tecavüz ve rapistlerin en yüksek oldugu y er İskandinavya deyince Avrupa putlarını sarstıgımız icin cılgına dönüyprlar diyorlar ki tr de daha cok ama insanlar korkuyor ispatlanamıyor o eskidendi şimdi yok öyle birşey al güncel veriler işte en cok rapist İskandinavyada napalım yav siz nasıl yalıyorsunuz su Avrupanın götünü avrupalılar deyyus diye yavastan deyyusluga ayarlıyorsunuz kendini daha gecen gördüm türkçülerin bir derneğinin baskanı karısına abiye giydirmiş bacakları cıpkak facebooka asenam diye atmış 500 e yakın begeni var ve bu adam ben erkeğim diye geziyor eger Türklük buysa ben türklükten istifa ettim tövbe türklügüme

• Bir pantolon alayım dedim bol kesim yok anasını satayım.

Özellikle sordum hepsi mi dar kesim yok mu hiç bol kesim bir pantolon reyon görevlisi yok diyor.

Ulan bunlar yüzünden mağazada kendimize göre pantolon bulamıyoruz.

Konu sahibinin yazdıklarına ek olarak da : Bu tipler yarın öbür gün topuklu ayakkabı da giyerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Batida ortbas etme bile bile goz yumma hatta karisi veya kocasi veya yakini turlu turlu sapiklari yapar yine de susar aksini ifade eden de malesef Turkiye de az olmasa gerek. Bir kismi medyaya yansidi ...

Turkiye de Kur'an kurslarinda yapilanlar ciddi oranda artis vardir cok azi da haber olmakta veya bazilari unutturulmaktadir!

Olayi nicel- nitel kiyaslamasi yapmak hos degildir sonucta Avrupa gibi BATI ulkelerinde de neyse orani ise pek gizliligi yoktur yapanin yaninda kari kalmaz. Vatikan daki pisliklerde bile seffaflar . Benzeri denk seyler Turkiye olsa kattiyen duyurulmaz gibi .

Turkiye deki bazi kendini Musluman gorenler basit bir saci acik veya mayolu kadin gordugunde halleniyorsa benzer seylerde BATI medeniyetlerinde hallenme bu derecede basit detaylarda olmuyorsa veya sokakta rahat giyip istedigi saate gezinen de varken benzeri Turkiye de o saatte ne isi vardi filan diyen bir Turkiye de neyini oveceksin ?

Ornekler cogaltilir... Mesele ayrica suc islenmesi degil. Potansiyel suca megilli nice sozde Musluman sozde Dindarlar da vardir malesef :/ .

Bir de Musluman Ortadogu gibi ulkelerden batiya goc edip suc subyancilik isleyenleri de BATILI diye bir gormek ne kadar dogrudur ?
    anlatmaya çalıştığım bizde az onlarda fazla demek değildi, bu pisliği yapanların dininin, meşrebinin olmadığı idi. pislik pisliktir, bunu kimin veya hangi dine mensup olanın yaptığı değiştirmez. örtbas etme çabalaması kadar iğrenç bir olay yoktur ama ne yazık ki bunu herkes yapıyor.

mesela chp yapıyor, ak parti istismar ediyor, insanımız göz yumuyor vs. vs.

tekrar edeyim (anlaşılmadım sanırım): bunu her milletten ve dinden insan yapıyor ve bu iğrenç olayı yapanlar nedense her millette ve dinde örtbas edilmeye çalışılıyor. bu iğrençliği yapanlar kesinlikle en ağır şekilde cezalandırılmalı.

not: @Rust in Peace bu sana da bir cevap olsun!@Rust in Peace.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresblade -- 31 Ocak 2019; 9:4:49 >

• 14 yıldır forumdayım , donanım konularında destek aldığım ve yardımcı olduğum noktalara değindim hep.

Lakin başlığın sahibi arkadaş ne gibi bir hizmet verdi de; kıdemli yarbay rütbesini alacak bir kıvama geldi?

Bende kendisinden bu sorunun yanıtını merak ediyorum. 2. el ilan başarımda %100 (gs konularında atışmışlığım vardır tabi , ceza yemedik değil )
  • Külotlu çorap giymemiz gerekiyor.

• Bence kıl sadece sakal olarak erkeğe yakışıyor Allah erkeği niye kıllı yaratmış bilmiyorum ama kıl vücudu örtüyor ve güzel göstermiyor tüm vücudu kıllardan kurtarmak için ne yapmak lazım ?

• gay modacılar cizimciler oldukca gidişat iyi değil.pantlon bulamıyoruz.dap dar pantlonlar.kısa pantlonlar.normal pantlon istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 31 Ocak 2019; 13:10:35 >
    Ben de ozellikle az coktur dan daha da vahimi ortbas etmenin Turkiye de yaygin olduguna vurgulamistim :/

CHP MHP HDP filan hepsi ithal degildir bu topraklardan cikmadir cikmadir. Bu topraktakilerin aldigi gida belli sonuclari da belli ...

Siyasettte uzunca bir sure kalinmasi guc zehirlenmesi karaktere kadar etkilemektedir. O yuzden medeni ulkelerde uzunca bir sure basa gecen siyasi sistemler yoktur!
    Konu dallanmasin.

Turkiye de sistematik kuresel bir guc var onun yansimalaridir hem kadinda hem de erkekte ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

gay modacılar cizimciler oldukca gidişat iyi değil.pantlon bulamıyoruz.dap dar pantlonlar.kısa pantlonlar.normal pantlon istiyoruz.
    bir eşcinsel olarak; bu bahsedilen giyim tarzından nefret ediyorum.

ayrıca diğer bir konu da; giyenlere de zorla giydirmiyorlar ki? bunun neresini güzel buluyorlar bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresblade -- 31 Ocak 2019; 15:17:32 >
  • Kıyamet Alametlerı bunlar hep...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.