Şimdi Ara

Erkeklerin Kızları Dikizlemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universitede algida secicilik dersi vardir. Sen dekolte , 3 parmak mini , apartman topuk, guzel bir elbise, topuz sac , kirmizi , mavi sac , yuksek sesli muzik, karanliktaki isik gibi normal gidisattan farkli seylere sadece ama sadece 3-5 sn kafan ister istemez gider. Yas cinsiyet farketmez. Ama arkadaslarinda dedigi gibi bakma suresinin uzamasi , donup bakmalar, yanindakini uyarmalar = hanzoluktur cahilliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 10 Ağustos 2014; 19:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

O degilde dun plajdaydim kizin teki bana bakiyormus hani insana izlenme hissi gelir ya bi döndum gozluklerini cikarip bana bakti felan sonra kezban bakisi atti.hem sen bakiyorsun insan bi gulumser felan.hem bakan o hem kezban bakisi atan o. Not:erkek arkadaslari yaninda oldugu halde.

kaç yıldan beri sosyal fobik veya asosyalsin ?

Aslinda hic degilim ne asosyalim ne cok sosyalim yazarken biraz abartttim.:)

çekingensin o zaman biraz benim gibi

Evet o cok vardi simdi yine azalttigim halde var guvenirsem konusurken rahatim ama tanimadiklarimdan cekinirim cunku binbir turlu insan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kız olarak tek diyeceğim;açmasaydı bakmazlardı .tabi bu bakanıda doğru bulduğum anlamına gelmez.
  • Burası özgür bir ülke kardeşim isteyen istediğine bakar.Zaten dekolte giymekteki amaç da ilgi çekmek değil mi?
  • Bakılması iğrenç birşey. Biz ülke olarak bu kadar açıklığa hazır değiliz apaçık ortada. Dışarı çıktığında bi kadına dikilen gözlerden ben utanıyorum resmen rahatsız oluyorum o kız nasıl rahatsız olmuyor da hala böyle açık giyinmeye (açık dediğim malum kısacık şortlar vs.) devam edebiliyor diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılması anormal olan giyinmesi değil, yanından çıplak biri bile geçse o senin ahmaklığındır ki bakıyorsun. Ancak demek istediğim bunu görüp de rahatsız olmayan kadınlar da var, bu da en çok bizi rahatsız ediyor.
  • Gözün kayması var, delip geçen bakış var. Şimdi dışarı çıktığında kimin gözü kaymıyor allah aşkına kabul edin işte en azından 1 defa bakmışsızdır bu kaçınılmaz ama abaza gibi hiç görmemiş gibi bakıyorsa kınayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySins

Bakmak da mı suç kardeşim çok rahatsız oluyorsan istediğin yere şikayet edersin ;)

Ben ne zaman dışarıya çıksam milletin manitasına bakarım kimse de bir şey yapamaz hak var hukuk var hele bir vurmaya kalksınlar şikayet edip nasıl tazminat alıyorum :D

umarım bir gün karşılaşırız
  • Yaşlılar ı çocuğu geç kadınlar bile bakıyor alışmış artık umursamıyordu
  • Böyle şerefsizler çok var, kesinlikle bu tacizcileri savunmuyorum ama teşhirci insanlardan da nefret ederim. İnsan gibi giyinmeyen kadın erkek farketmez nefret ediyorum birde şu yanlışı düzelteyim, Türkiye halkı denmez, Türk halkı denir anayasaya görede böyledir. Türkiyede yaşayan herkes Türk vatandaşıdır ;)
  • Bence bu olay tamamen içgüdüsel. Bu içgüdüyü kontrol altına alma eğitimi alınmazsa böyle olmaya devam edicektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatlarında kız görmüyo onlar merak etme sen çarpılmışlardır
  • Şuan Yunanistandayım burada herkes açık giyiyor herkeste istediği gibi bakıyor kimse umursamıyor. Problem ?
  • Erkektir bakar demişler.

Ananıza, bacınıza, karınıza, kızınıza bakılmasına izin vermiş olmanız ne kadar kötü.
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Şimdi size avatarınızdaki kişi gibi davransak hoşunuza gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

evet yaptıkları edepsizlik, bakmamaları gerek ama baktılar diye de bir şey diyemezsin. En iyisi bakılmayacak şekilde giyinmeleri

• haksızlığı çekemiyosan durdurmicaksın kendini, sana yazık olur sınır hastası olursun

hırsın içinde kalmasın yeter, dayak yiyince de rahatlarsın farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 10 Ağustos 2014; 22:46:00 >
  • Arkadaşın dekolteyi neden giymiş acaba ?
    Bir yorum vardı çok hoşuma gitmişti.
    Vücut kişinin her istediğini giyer özgürdür.
    Göz de kişinin istediği yere bakar özgürdür.
  • öyle bakılan biri görsem genelde çevresindeki bayanların ona nasıl baktığını gözlemlerim , farklı bir bakış açım var bu konuda

edit :
    quote:

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Vücut kişinin her istediğini giyer özgürdür.
    Göz de kişinin istediği yere bakar özgürdür.

çok doğru, onu engelleme gibi bir durum olamaz. kişinin giydiğine ve bakışına karışmak kişiye kalmış bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 11 Ağustos 2014; 0:03:21 >
  • Herkes, herkese bakabilir bunda bir anormallik göremiyorum. Kadında erkeğe, erkekte kadına bakar. Uzun süreli dikkatli ve izleyici bakışlar rahatsız edici olabilir tabi.
    Karşı cinslerin birbirine bakması dahada doğal bir durum. Tabi biz insan olduğumuz için nezaket kurallarımız var.
  • geçen manitayla geziyorum 7-8 kişi manitaya bakıyorlar sonra laf atmaya başladı onun bunun çocukları dalsam 3-4 ünü alırım rahat ama şimdi heriflerde emanet felan vardır diye dalamadım zaten manita da tuttu bir de bunu merkezde saat akşam 5 te yapıyorlar

teker teker gelmezler ki onun bunun çocukları
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.