Şimdi Ara

erkeklerin yaşından küçük göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
35.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yaşımdan Küçük Gösteriyorum: Ne Yapmalıyım?

Yaşımdan küçük göstermek, bazıları için sinir bozucu olsa da bazıları için de bir avantajdır. Yaşınızdan daha genç görünmenin çeşitli nedenleri vardır ve bu görünüme sahip olmak konusunda endişeniz varsa yapabileceğiniz bazı şeyler vardır.

Yaşından Küçük Göstermenin Sebepleri

• Genetik: Aile üyeleriniz yaşlarından küçük görünüyorsa siz de aynı özelliği taşıyor olabilirsiniz.
    • Cilt Bakımı: Cilt bakım rutininize dikkat etmek, cildinizin genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olabilir.
    • Sağlıklı Beslenme: Besleyici gıdalar yemek, cildinizin sağlığını iyileştirebilir ve yaşlanma belirtilerini geciktirebilir.
    • Sigara ve Alkol Tüketiminden Kaçınmak: Sigara ve alkol, cildinize zarar verebilir ve sizi daha yaşlı gösterebilir.
    • Yeterli Uyku Almak: Yeterli uyku almak, cildinizin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olur.
    • Stresten Kaçınmak: Stres, cildinize zarar verebilir ve yaşlanma belirtilerini hızlandırabilir.

Yaşımdan Küçük Göstermek İçin Ne Yapmalıyım?

Yaşınızdan daha genç görünmenize yardımcı olabilecek bazı şeyler şunlardır:

• Cilt Bakım Rutini Oluşturun: Cilt tipinize uygun bir cilt bakım rutini uygulayın. Günde iki kez yüzünüzü temizleyin, nemlendirin ve güneş kremi sürün.
    • Sağlıklı Beslenin: Meyve, sebze ve kepekli tahıllar açısından zengin bir beslenme şekli benimseyin.
    • Sigara ve Alkolden Uzak Durun: Sigara ve alkol tüketimi cildinize zarar verebilir, bu nedenle bunlardan kaçının.
    • Yeterli Uyku Alın: Her gece 7-9 saat kaliteli uyku almaya çalışın.
    • Stresi Yönetin: Yoğun olduğunuzda yürüyüşe çıkmak, yoga yapmak veya kitap okumak gibi stres atma tekniklerini uygulayın.

Yaşımdan küçük görünmenin bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu kişiden kişiye değişir. Ancak daha genç görünmek için yapabileceğiniz şeyler vardır ve bu ipuçlarını takip ederek yaşıtlarınızdan daha genç görünmenize yardımcı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

iyi ve kötü yönleri nelerdir ?

iyi yönü kuzeydoğudur, kötü yönü güneybatıdır
  • Ben yaşıma göre baya küçük göstermekteyim. 24 yaşındayım ama gören 18-19 zannediyor. Şu ana kadar pek bir avantajını görmedim.
  • pek bi avantajı olmaz la onun ben büyük gösteriyorum çok işime yarıyor mesela
  • Kesinlikle avantaj değil, kızlar kıllardan mı hoşlanıyordur nedir anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

iyi ve kötü yönleri nelerdir ?

iyi yönü kuzeydoğudur, kötü yönü güneybatıdır

erkeklerin yaşından küçük göstermesi

• valla beyler dersanede sınıfta ki kızların hepsi kardeşi gibi görüyor beni hatta biri oğluşum dedi bazen yaşımı küçültsem diyorum karışayım küçüklerin aralarına başka bir şehir başka insanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla beyler dersanede sınıfta ki kızların hepsi kardeşi gibi görüyor beni hatta biri oğluşum dedi bazen yaşımı küçültsem diyorum karışayım küçüklerin aralarına başka bir şehir başka insanlar

+1
  • 22 yaşındayım 17-18 yaşında gibi gösteriyorum bende sakal falan yok daha bazen hala birine sigara alırken kimlik soruyorlar avantaj dersen ne bileyim yok gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Kesinlikle avantaj değil, kızlar kıllardan mı hoşlanıyordur nedir anlamadım gitti.

Gitmiyom lazerle killari yok etmeye o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle avantaj değil, kızlar kıllardan mı hoşlanıyordur nedir anlamadım gitti.

aynen oyle kardes aşırısı degil tabi ama bence bayanlar kılı seviyor :D vucut calışmadıktan sonra kılsızlık dezavantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: da_boss

quote:

aynen oyle kardes aşırısı degil tabi ama bence bayanlar kılı seviyor :D vucut calışmadıktan sonra kılsızlık dezavantaj

Aynen kaslı kılsız yada kassız kıllı (Abartmamak lazım) olmak lazım kesinlikle
  • Sakal yoksa öyle olur.
  • Kötü yönleri;

- Küçük gösterdiğin için adam yerine koymazlar
    - Kızlar genelde daha olgun kişilerden hoşlanır buna bağlı olarak o kişi ile sevgili olmazlar.
    - Okulda itilen kakılan tip olursun
    - Seni sadece beğenen yaşlı kişiler olur
    - Markete sigara almaya girdiğinde kaç yaşındasın sorusunu sorarlar

İyi yönü aklıma gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kötü yönleri;

- Küçük gösterdiğin için adam yerine koymazlar
    - Kızlar genelde daha olgun kişilerden hoşlanır buna bağlı olarak o kişi ile sevgili olmazlar.
    - Okulda itilen kakılan tip olursun
    - Seni sadece beğenen yaşlı kişiler olur
    - Markete sigara almaya girdiğinde kaç yaşındasın sorusunu sorarlar

İyi yönü aklıma gelmedi

30 yaşından sonra genç gözükürsün , faydasıda bu.
  • 40 yaşında filansan avantajı olabilir ama gençsen dezavantaj...
  • Sakal çok fark ettiriyor, küçük görünenlere sakal bırakmalarını öneririm,
    Küçük göstermek beybifeys falan filan bi halta da yaradığı yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Sakal çok fark ettiriyor, küçük görünenlere sakal bırakmalarını öneririm,
    Küçük göstermek beybifeys falan filan bi halta da yaradığı yok bence.

bencede dostum sakallar var ama tam çıkmadı çıksın hacı gibi gezicem
  • 25 yaş askerlik yaptınmı diye soran var
    sakal yok tam bir sakalsız japon cocukları gibiyiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka da iş görüşmesi vardı geçen hafta 26 yaşındayım dedim inanmadılar kimlik gösterdim :( bazen çok gurur kırıcı olabililiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.