Şimdi Ara

Evlilikte Kızın Erkekten Büyük Olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızın 3-5 yaş büyük olmasını nasıl karşılarsınız?
    Ve kızınızın ya da kız kardeşinizin kendinden 3-5 yaş küçük bir erkekle evlenmesine izin verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Erkekten Büyük Olduğu Evlilikler

Kızın erkekten büyük olduğu evlilikler, günümüzde giderek daha yaygın hale gelmektedir. Bu tür evliliklerde, kadın erkekten 1, 2, 4 veya daha fazla yaş büyük olabilir.

Kızın Erkekten Büyük Olmasının Sebepleri

Kızın erkekten büyük olduğu evliliklerin çeşitli nedenleri olabilir:

• Sosyal Normların Değişmesi: Geleneksel olarak erkeklerin kadınlardan büyük olması beklenirdi. Ancak son yıllarda toplumsal normlar değişmekte ve bu durumun kabul edilmesi artmaktadır.
    • Eğitim Seviyeleri: Kadınların eğitim seviyelerinin yükselmesi, daha geç yaşlarda evlenmelerine ve erkeklerden daha büyük olmalarına yol açabilir.
    • Kariyer Hırsları: Kadınlar kariyerlerine odaklandıklarında, evlenmek için daha fazla zamanları olabilir ve bu da onları erkeklerden daha büyük kılabilir.
    • Kişisel Tercihler: Bazı çiftler, kızın erkekten büyük olmasının ilişki dinamiklerine olumlu katkı sağladığına inanabilir.

Kızın Erkekten Büyük Olmasının Sonuçları

Kızın erkekten büyük olduğu evlilikler, bazı benzersiz sonuçlar doğurabilir:

• Çevresel tepkiler: Bazı kişiler bu tür evlilikleri onaylayamayabilir veya yadırgayabilir.
    • Güç Dinamikleri: Kızın erkekten büyük olması, güç dinamiklerini etkileyebilir ve kadın daha baskın bir rol üstlenebilir.
    • Toplumsal algılar: Toplumsal normlar nedeniyle, bu tür evlilikler olumsuz yargılamalara maruz kalabilir.

Sonuç

Kızın erkekten büyük olduğu evlilikler, çeşitli nedenlerle giderek daha yaygın hale gelmektedir. Bu tür evlilikler, sosyal normların değişmesi, eğitim seviyelerinin yükselmesi ve kişisel tercihler gibi faktörlerden etkilenebilir. Ancak, bu evliliklerin çevresel tepkiler, güç dinamikleri ve toplumsal algılar gibi bazı benzersiz sonuçlar doğurabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Açıkçası ben garipserim. 1 veya 2 yaş büyük olabilir en fazla sonrasında değişir. Tabi benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Açıkçası ben garipserim. 1 veya 2 yaş büyük olabilir en fazla sonrasında değişir. Tabi benim için.

Kızına izin verir misin?

• mümkünse kız erkekten küçük olsun.öncelikle kızın kişiliğini ve kendi kişiliğini değerlendirmeli insan sonrasında karar vermeli
  • Hayır tabi ki ama bu kişiye duruma vs birçok şeye bağlı olabilir. Yani gerçekten güvendiği ve güvendiğim biriyse izin verebilirim. Tabi max 3-4 yaş küçük olsun.

• Neden bilmiyorum ama icgudulerim hep kendimden yasca baya buyuk bir kadinla evlenmek istiyor ben 22 yasindayim esim 30 olursa asiri memnun olurum mesela
  • Hocam genelde evi kontrol eden erkek olduğu için 26-27 de erkek hayatının kontrolünü anca ele geçiriyor. Bayanın küçük olmasi daha ideal bayanlar erken yaşta çöküyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkeğin büyük olması daha iyidir. Ama senin dediğin gibi de olabilir maksimum 2-3 yaş büyük olmalı bence.

• Ben problem etmezdim. Hatta gözlemlediğim kadarıyla "çoğunlukla" kızlar erkek kadar olgun olamıyor , dertleri - kaygıları erkeğe nazaran daha az oluyor. Kızın büyük olması uyum açısından daha iyi bile olabilir.
  • Aynı yaşta olmaları en iyisi bence
  • İlerde pişman olursun kadın erken çöker gözün sürekli dışarıda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

İlerde pişman olursun kadın erken çöker gözün sürekli dışarıda olur.

Tek korkum bu zaten :/

• Erkeğin 2-3 yaş büyük olması lazım yada en kötü eşit olmaları lazım kadın büyükse sıkıntı olur çabuk çöker aldatılır sonra çoculta varsa yuva dağılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kız arkadaşım benden 2 yaş büyük konuşmak istersen özelden konuşalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.