başka bi konuyada yazdıklarımı burayada yapiştırayım umarım yardımcı olur
erken boşalma sorunu ilaçla sunla bunla geçecek bi sorun gibi gelmiyo bana ben erkenmi boşaliyodum onuda bilmiyorum 30 sene önce askerden yeni geldim dul bi bayanla tanışip ilişki kurmaya başladim ben tabi terjübesiz ama aradan zaman geçince söle bi baktim ki kadinla 50 kere birleşmemizde kadin 5 kere boşaldı ben düşünmeye başladım neden kadın bana aşırı düşkün sevmedigınden olamaz tek sebebi vardı ben ilişkıyı uzatamıyodum
o sıralarda okudugum bı yazı aklıma geldı ilişkı sırasında başka seyler düşünerek ilişkiyı uzatmak hemen o akşam denemeye koydum ilişki esnasında ben başladım ödeyemedigim vergilerimi kiramı işde ne bilim her insanin hayatinda bazi sikintili durumlar olmuştur o anda onlari düşünüyorum ve bölece başardım ilişkiyi dakkalarca uzatmayi aradan günler geçti ben iyice kaptırdim bu olaya boşaltamadıgım kadını her pozuzyonda boşaltıyorum artık yeter deyince kendimi toplayim 1-2 dakkada kendimi tatmin ediyodum
aradan aylar geçti bi baktimki bi seyler düşünmedende ilişkiye hakim istedigim zaman boşalan biri oldum
bakın arkadaşlar bi çogunuz okumuşunuzdur yada duymuşunuzdur insan oglu beyninin çok az bi bölümünü kullanabiliyomuş beynimiz tüm vucuda kumanda eden bi organ olduguna göre bu boşalma sorunuda beyinle alakalı bi olay benim yaptigim sanirim beynimi bu konuda egıtmek
bazı insanlar beynıni egiterek metal bi tencere yada bi tabagı bile dokunmadan egdigine göre beynimiz erken boşalmayamı kumanda edemicek
bakin bu söylediklerim bi kaç denemede olacak hemen olacak diye bi sey yok ama sürekli denediginizde kesin basşarılı olacak tır
hadda söle bi olayda başima geldi anlatayım aradan 2 sene geçti başka bi bayanla munasebetim başladi benim bu ilişkiyi uzatmam konusuna açti bi gün sen benden hoşlanmiyomusun dedi geç boşaliyosun gibilerinden yorumlar yapti bende ayak üstü ilişkilerimizi örnek göstererek 2 dakkada boşaldigim anlari gösterdim inandi ve iddaya girdik o gün ben bu bayandan ters ilişki istiyodum yanaşmiyodu idda ugruna kabul etti iddiamız söle idi ben yaticam o beni tahrik edip penisi kaldirip içine sokarsa kazancak ozamanlar benim yaş 25 içinden çikarmadan 3 kere boşalabilen biriyim neyse ben soyunup yattım hatun başladi yalamaya okşamaya 15 dakka uraştı tam kalkacak gibi oluyo üstüne oturcak kıvrılıp girmiyo ben o 15 dakka boyunca sırtüstü yatmış gözler kapalı ben sanki orda gegilim askerdeyim işimdeyim hayatimda sikintili ne kadar dönem varsa onları düşünüyorum DDD
SAKIN AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN BEYIN GÜCÜNÜZ VE İRADENIZ HER İŞİ BAŞARIR