Şimdi Ara

erken mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde ygs fem konu özetli mat sorubankası var. 2. dönem bunu bitirmeyi planlıyorum. ayrıca ygs geo ve türkçe bitirmeyi planlıyorum tabii 11 i boşlamadan. sizce erken mi? özellikle matematikte bana bir yararı dokunmayacağından endişeleniyorum

• 11. sınıfım bu arada
  • Matın ygs kısmının zaten 12 ile bir alakası yok. Neden erken olsun ki?
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    unutmak anlamında diyorum. yazın başlamak daha mı mantıklı olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 444ege444

Tam zamani hocam bende ygs mat ince ince basliyorum hedef mf3 15k 10.sinifim hedef ne senin ?

hedef mf3 12k ve altı da 10. sınıf mısınız ben mi yanlış anladım??
  • Biz nerden bilelim senin unutup unutmayacağını? O iş senin kendini ne kadar tanıyıp ne kadar tanımadığına kalmış.
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    valla unuturum ben neyse haklısınız
  • 444ege444 4 kullanıcısına yanıt
    inşallah
  • Ya manyakmısınız siz adam gibi 11i öğrenin öyle geçin ygs de 2 net fazla yapıcam diye lys de 2 net eksik yapacaksın. 11 i adaö gibi bitir 3 ay boş vaktin var herşeyi yaparsın
  • peki teşekkür ederim
  • YGS mati ve fenin bir kaç dersini bitir çok rahat edersin.
    Arkadaslarin YGS calisirken sen deneme cozersin 12 de
  • bitir ve yapamadiklarini sor, her gun turkce denemesi coz, geometriye de guzel bi temel at, 11i tertemiz kapat, yazinda ygs feni bitir yayarak, pismanim bunu yapmadigim icin
  • saçayapışansakız kullanıcısına yanıt
    Cok zor senin için 10.sınıfım yazmış benmi yanlis anladim diosun sorularıda anlaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlk15k

Cok zor senin için 10.sınıfım yazmış benmi yanlis anladim diosun sorularıda anlaman
    kimsenin morali bozulmasın yada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuqq -- 24 Ocak 2016; 15:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuqq

kimsenin morali bozulmasın yada

Alıntıları Göster
    Hocam bende 11. sınıfım bu yarıyıl tatili ile başlamayı düşünüyorum birçok tavsiyeye göre ,tabi aynı kitap bende de konu özetli mat haftada 1 konu bitirsem diye düşünüyorum tabi sınav haftaları hariç malum 11i de boşlamamak lazım şöyle bir durum var bildiğin üzere en iyi soru bankalarndan bir tanesi karekök bunu bitirdikten sonra yazın karekök kasmayı düşünüyorum ki konular otursun sonra da zaten denemelere asılıcam Allah'ın izniyle yaşıyor olursak. Tabi ara ara yine denemeler çözücem kapsül falen öyle yani . Yazın tabi son bir kaç ay kala lys kasmak lazım o sıralar işte ygs için denemeler falen öyle geçiricem malum lys ygs den sonra 2 - 3 aylık bir durumla olucak iş değil Böyle yani hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: grandprime

Hocam bende 11. sınıfım bu yarıyıl tatili ile başlamayı düşünüyorum birçok tavsiyeye göre ,tabi aynı kitap bende de konu özetli mat haftada 1 konu bitirsem diye düşünüyorum tabi sınav haftaları hariç malum 11i de boşlamamak lazım şöyle bir durum var bildiğin üzere en iyi soru bankalarndan bir tanesi karekök bunu bitirdikten sonra yazın karekök kasmayı düşünüyorum ki konular otursun sonra da zaten denemelere asılıcam Allah'ın izniyle yaşıyor olursak. Tabi ara ara yine denemeler çözücem kapsül falen öyle yani . Yazın tabi son bir kaç ay kala lys kasmak lazım o sıralar işte ygs için denemeler falen öyle geçiricem malum lys ygs den sonra 2 - 3 aylık bir durumla olucak iş değil Böyle yani hocam

Alıntıları Göster
    Hocam birde geometriye ne zman başlamayı düşünüyorsun ve kullanacağın veya elinde bulunan geo kaynağı var mı önerilere göre konu anlatım simetri diyorlar soru da birey sb

• İlk15k İ kullanıcısına yanıt
    sen cidden yanlış anladığımı mı düşündün? orada bir şaşırma durumu vardı. 10. sınıfa giden birinin YGS çalışması ve benim 11. sınıfın 2. dönemine gelip daha YGS başlamamış olmam garip geldi. bu yüzden. hemen hüküm vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandprime

Hocam birde geometriye ne zman başlamayı düşünüyorsun ve kullanacağın veya elinde bulunan geo kaynağı var mı önerilere göre konu anlatım simetri diyorlar soru da birey sb

o dediklerini aynısı var bende fem simetri konu anlatımlı geo ya başladım, memnunum. birey ygs soru bankasına henüz başlamadım ama hocam önermişti diye aldım ben de
  • grandprime G kullanıcısına yanıt
    mat YGS üçdörtbeş soru bankasına da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçayapışansakız

mat YGS üçdörtbeş soru bankasına da bakabilirsin.
    Hocam konu özetliyi bitirelim birde bakarız geometiryi hocam yaza doğru başlarım daha yeni kitap aldım kimya biyoloji falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.