arkadaşlar ben şubat 2010 askere gitmek istiyorum dün kendime en yakın askerlik şubesine gittim ve tecilimi bozdum muaynemi oldun şubatta gitmek istediğimi belirttim onlarda şubat celbini işaretledik dediler kendi askerlik şubende şubat alıyor dedi...
bir arkadaş askerlik durum kağıdı alıcağımı erken sevk dilekçesi yazıp ankaraya yollamak gerektiğini söyledi bende bunu işlemimi yapan kıza söyledim oda artık öle yapılmıyor dedi biz burdan yapıyoruz dedi bunun doğruluk payı nedir beni aydınlatırmısınız lütfen 31 aralık son başvuru tarihiymiş ozamana kadar halletmem lazım şubatta gitmek istiyorum yardım..
Ayriyetten başka birşey yapmana gerek yok. Bende öyle yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetyücel
Ayriyetten başka birşey yapmana gerek yok. Bende öyle yaptım.
yani erken sevk işlemi artık şubelerden mi yapılıyor yoksa dilkçeyle ankaraya bildirmek mi gerekiyor
Evet şubelerden yapılıyor.
benimde bilgisayardan yaptılar gidersin insallah ama 3 ay kadar önce basvurmak gerek diye duymustum subat celbi için ama belli olmaz.
ben netten baktımda şubat celbi son başvuru tarihi erken sevk için 31 aralık yazıyordu inşallah giderim işsizlik artık etti
ya bişi sorucm erken sevk için şubeye gitmk yeterlimi ? ayrıcada benm sözlüm 89lu ama kmlikte 91li o yzdn 91liler gitmesi gerek ancak dilekçe yazıp 2010da gitmek istedğni belrtck hem yaşı gçmesin diye hemde ailevi sbplerden dolayı ? sizce kabul edilirmi.