Şimdi Ara

Erkenden evlenesim yok ama çocuğumla aramda 40 yaş olsun da istemiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaştan ziyade kafa yapısı önemli, 20 yılda olsa 100 yılda olsa, senin kafa yeniliklere kapalı , dönemin şartlarına ayak uyduramıyor, o an yaşadığı zamanı algılayamıyorsa her türlü anlaşamazsın. Bir de "ulan yaşımı başımı aldım"cılardansan anlaşamazsın, o da bir etken.

Nitekim atasözümüz var, "Akıl, yaşta değil baştadır." diye.
  • tipik bir ergen isteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Babam 62 yaşında ben 19. Bir komşumuz adam 70-75 yaşında var çoçukları 14-16.

Yuh dede mi diycen babamı o adama

Adamın 2.evliliği karısı çok yaşlı değil 50-55 yaşlarında ama adam yaşlı işte :)
  • bana gore en uygunu 18 de üni ye başlasan 4 sene sonra 22 olursun yukseklisans yapsan olursun 24 yukseklisans bittikten sonra 5 ay askerlik yaparsın sonraki ailenle kalırsın olursun 25

eğer doktora yapacaksan sonraki sene gidersin 29 unda bitirirsin çalışırsın 35 gıbı evlenırsın

artık okumak yeter dersen en ideal 26-28 de evlenırsın

ben boyle dusunuyorum en azından
  • başlığa ne güldüm ya

not: yaş 26 4 yaşında oğlum var.
  • Erken evlilikler genelde çabuk boşanmayla sonuçlanıyor.20'li yaşlar insanın tam olarak ne istediğini bilemediği,bazı şeylerin sonucunu önemsemediği,sorumluluk bilincinin tam oturmadığı yaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.