Şimdi Ara

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi: “Herkes gibi sıradan bir aileyiz”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi: “Herkes gibi sıradan bir aileyiz”

Dağlık Karabağ Cumhuriyetinin başkenti Stepanakert’te yaşayan Azat ve Nora Sarkisyan ”Yerkir” gazetesine özel demeç verdi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi Nora Sarkisyan "Yerkir.am" muhabirine yaşamları, oğulları hakkında anlattı..

”Nora Hanım, siz korumasız geziyorsunuz, evinizde de koruma yok, beni de içeriye aldınız. Gerçekten şaşırdım..

-Ya biz kime ne yaptık ki? Biz herkes gibi sıradan bir aileyiz. Ben dokumacıyım, kocam ise demirci. El ele verip çalıştık, 3 çocuk yetiştirdik . Tanrı korusun , şimdi onlar da bize yardım ediyorlar.

Neye ihtiyacınız var?

Hiç bir şeye de ihtiyacımız yok, öyle oğullara sahip olan birinin neye ihtyacı olabilir ki?
    Kızlarım yok, fakat yengelerim Rita, Avriga, Armine bana kız oldular.

Oğullarınızdan ve torunlarınızdan kim daha sık ziyaret ediyor sizi?

Hepsi de çok sık geliyorlar. Biri gidiyor, diğeri geliyor. Oğullarım ve yengelerim her gün bizi telefon ediyorlar.
    ora Hanım oğlunuzun, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın falliyetine takip ediyor musunuz? Nere gitti, ne yaptı, ne konuştu?

Serj’e hep diyorum ki ben Cumhurbaşkanımızı her gün görüyorum. O da soruyor “Nasıl görürüyorsun” , “TV’de görüyorum” diyorum, o da gülüyor.

Cumhurbaşkanı annesi olmak zor mu?

Ben oğlumun Cumhurbaşkanı olmasını hiç istemiyordum. Bir anne olarak beni sadece oğlumun sağlığı ilgilendiriyor. Ben oğlumun yanımda olmasını, onun için sabahleyin kahvaltı hazırlamamı isterim. O ise başka bir şey istiyor. O vatansever çalışkan biri, onun istediği gibi de olsun . O agacın yaprağını görüyor musun? Gönlüm de yavrularım için öyle titriyor.

Not: Konuyu yayınlayan üye olarak...Ben her zaman ermeni halkı ve zulum gören maslumlar için üzüldüm.Ana her yerde kutsaldır.Sadece ilgili haberi içimdeki temiz duyularla paylaşmak istedim...Zulum gören herkese üzülüyorum.
     Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi: “Herkes gibi sıradan bir aileyiz” Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi: “Herkes gibi sıradan bir aileyiz” Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın annesi: “Herkes gibi sıradan bir aileyiz”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisturboline -- 10 Mart 2014; 22:45:04 >

• yine mi turboline...
    ne zulum görmüşler dağlık karabağda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderrr

Ermenileri dağlık karabağ'a işgalden sonra mı yerleştirdiler, yoksa işgalden öncede bölgede yaşayan Ermeni var mıydı acaba.

önceden de karabağ'da varmışlar.

o zamanlar ermeni ve azeriler huzurla yaşarmış. karabağ savaşından önce
  • Konuyu açan turbolinea, ciddi cevap verecektim bir an.
  • Bu adam bıkmadı mı forumu trollemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderrr

ne güzel bir konu açmış işte ne var niye uzaklaştırıldı acaba.

Nora Sarkisyan'nın oğlu Serj Sarkisyan hakkındaki görüşlerinin güzel olan tarafı ne?.

Üstelik bu adamlar hala müstakil bir ülkenin bir bölümün işgal altında tutuyorken.
  • Bu adamın ermeni sevdası da bitmiyor, ermeni forumunda türkleri mi ne şikayet ediyordu bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.