Şimdi Ara

Ermenistana Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nisanda gerçekleştirilecek System of a Down konseri için Ermenistan'a gitmek istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum. Pasaport çıkartmak zorunda mıyım çünkü sadece bir günden daha kısa bir sürede orada bulunacağım, bir de geçici pasaport diye bir şey duydum bu konuda onu mu çıkartmalıyım? Zaten Gürcistan üzerinden gidildiği için oraya kadar bir sorun yok fakat oradan Ermenistan'a geçişte ne yapacağımı bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitme öldürürler seni orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda türk bayrağı bile yakarlar emin ol orda bunu kaldıracak irade varsa git ayriyeten System downun hepsi Ermenilerin oluşma ve onların türkler adına bir şarkısı vardı ermeni kırımı falancadan boşver git ahmet ozan dinle onları dinleme hatta bülent ersoy tercih ederim müzik evrenseldir ama bunu kaldıracak evrensel olgu varmı onuda sormak lazım sana

• Soad'ın Türkler ve köpekler giremez mottosu var konserlerine Türk izleyici aldıklarına emin misin ?
  • Benim için müzik evrenseldir ve şu Türkler ve kopekler giremez soylentileri hakkında grup binlerce kez oyle bir şey demediklerini belirtti. Her neyse sadece ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak istiyorum o kadar ? :)

• ermenileri çok severim. hiç öyle anlatıldıkları gibi değiller. hatta bazıları benden daha çok bu kültüre aitmiş gibi. ama Ermenistan'daki ermenileri bilemeyeceğim. Çok türk düşmanı var diyorlar ama ne kadar doğrudur ki? Aynısını burada yaşayan ermeniler içinde söylemişlerdi. Belki de biz çok kinciyiz?
  • Ben bu konu hakkında bizzat orada yaşayan Ermenilerle konuştum en fazla dedikleri -sozde- soykırım hakkında ne düşündüğüm. Bundan oteye gitmedi ve gayet sıcak kanlılar. Hem konserde Türk oldugumu kim bilebilir ki sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafaya koydum asyaya gidiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

ermenileri çok severim. hiç öyle anlatıldıkları gibi değiller. hatta bazıları benden daha çok bu kültüre aitmiş gibi. ama Ermenistan'daki ermenileri bilemeyeceğim. Çok türk düşmanı var diyorlar ama ne kadar doğrudur ki? Aynısını burada yaşayan ermeniler içinde söylemişlerdi. Belki de biz çok kinciyiz?

Yav he he cok temiz adamlar aynen sevgi pitirciklari.Hocali Katliamini ne cabuk unuttuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

ermenileri çok severim. hiç öyle anlatıldıkları gibi değiller. hatta bazıları benden daha çok bu kültüre aitmiş gibi. ama Ermenistan'daki ermenileri bilemeyeceğim. Çok türk düşmanı var diyorlar ama ne kadar doğrudur ki? Aynısını burada yaşayan ermeniler içinde söylemişlerdi. Belki de biz çok kinciyiz?

Yav he he cok temiz adamlar aynen sevgi pitirciklari.Hocali Katliamini ne cabuk unuttuk

bu zihniyet yüzünden 100 yıldır komşumuzla kin doluyuz..
  • quote:

quote:

quote:

Sokayım öyle komşuya. Zori Balayan denen homo habilisin yanında biz sütten çıkmış ak kaşığız.

• Gitme

• Hocam pasaport çıkartmak tabiki zorundasın. Pasaport senin yurtdışındaki kimliğindir. Geçici pasaport dediğin şey de günlük pasaporttur, Yunanistan'a felan var günlük pasaportlar, dolayısıyla Ermenistan'a da vardır diye düşünüyorum.
  • Yanlış ülkede yanlış müzik grubu..

• quote:

quote:

quote:

Zihniyet diyor ya.Kac masum kisi oldu haberin var mi senin komsuymus Türkun Türkten baska dostu yok beyinleriniz almiyor olen senin anan baban olsaydi belki o zaman anlardin

• hocalı katlıamını yapan ırk degılmı bunlar ne ısın var ermenıstanda ...
  • Alt tarafı bir konser kimsenin Ermenileri koruduğu yok arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.