Şimdi Ara

EROVİZYON VE ATV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya böle bi şarkının üstüne bu kadar yorum bile yapılmaz bence direk rezalet şarkı
    atv ve ali kırca da aslında böle bi şarkının nasıl eurovisionda TÜRKİYE yi temsil edeceğini sorguluodu ve bunuda kamaoyuna sunuyodu.bence bu şarkıyı eurovisiona seçenler atv ve ali kırca'dan daha çok zarar verdiler.
    bu topic'i açan arkadaşım gerçekten bu şarkıyı keyif alarak dinliyormusun???
    eğer bu bi yarışmaysa ve gerçekten sanat söz konusuysa bizim şarkı ilk 20 ye bile girmemeliydi.oy verenlerde eminim türkçe'yi anlamayan insanlardır
    'rimi rimi ley'bu ne yaaa

• atv şarkıyı doğru analiz etmiş. bu şarkı rezalet. Zaten bir söz vardır güneş balçıkla sıvanmaz. (eğer ortada bir güneş olsaydı hakkettiği yeri alırdı.)
  • titilmiş dötün davası olmaz
  • forumun seviyesini düşürmeyelim lütfen. söyleyecek bir şeyin yoksa yazma kardeş
  • şarkı berbatta olsa, şarkıcı kötü de olsa(atv yi seyretmem pek) ama arkadaşın dediği gibi devamlı yerden yere vurdularsa ayıp etmişler...habercilik, silahşörlük değildir. şarkının berbat olması ayrı bir şey , onu devamlı yerden yere vurmak ayrı bir şey...
  • Ali Kırca'nın yaptığı gayet normal...

Adam son bir senedir iyice sapıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 6 Haziran 2005, 17:47:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Ali Kırca'nın yaptığı gayet normal...

nasıl sapıttı örnek verebilirmisin?
  • siz hala bunu mu tartışıyosunuz?geleceğinize bakın bırakın artık geçmişte yaşanan başarısızlıkları tartışmayı.
  • Eurovision 2006 Yunanistan da bir daha şansımızı deneriz.

Tabi yarı finallerden başlayacağız.
  • egzantirig arkadaş ben geldim fikrimi yazdım sen bana hakaret ettin...Ben sana gene öyle i karşılık verebilirken - ki sana hakaret etsem senin cevabın olurdu - vermedim... Ben yazdıkça daha çok laf etmeye başlamışsın ama kendi açtığın 30 mesajlık başlıkta bile en az 20 tane kötüleyen var şarkıyı.. Sen kendinle çelişiyorsun.Belki taraftar toplamaya çalışıyorsun kendine belki şarkıyı çok sevdin ya da vs... Topicime yazma sinir etme demişsin... SANA NE!? İstediğim yere yazarım..Rezalet bir şarkıyı savunuyorsun ben de şarkıyı kötülüyorum.Sen işi milliyetçilik boyutuna getiriyorsun ben buna bağnazlık denir diyorum.Sen bana hakaret ediyorsun ve ben hala inatla sana bişi demiyorum ama açık söylüyorum sırf sinir ol bana diye yazıyorum bu son cümleyi tamam mı? Sinir ol bana...Senin zihniyetinde biri beni sevceğine nefret etsin benden oldu mu?Cehenneme kadar yolun var diyip yolunun açık olmasını dileyip burdan defolup gitmeni öneririm...

• quote:

Orjinalden alıntı: *gonca

siz hala bunu mu tartışıyosunuz?geleceğinize bakın bırakın artık geçmişte yaşanan başarısızlıkları tartışmayı.

doğru söze ne denir
  • bencede sarkı berbattı son 2 yıldır yaptıgımız sarkılardan sonra yaptıgımıza bakın. ali kırca az bile yaptı kadın seneye bizi yarı finale katılmak zorunda bıraktı. zaten ali kırca sadece gülserene degil onu oraya secenlerede yüklendi. sarkıyı niye halk secmiyo eskiden oldugu gibi. bu forumda cogunluk bizim sarkı rezalet yunanistan birinci olur diye aylar önceden topikler actı. demekki iyiden kötüden jüriden daha iyi anlıyoruz yada gercegi söylemek gerekirse maddiyat dusunmeden cıkar beklemeden seciyoruz. juridekiler gibi binlerce dolar kazanmak için sahtekarlık yapmadan yapıyoruz. milletimin sectigi sarkının arkasında sonuna kadar dururum 3 dandik jürinin sectigi sarkı turk milletini nasıl temsil eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

erovizyonda 13.olmamıza sebeb olan kanal ve sayın ali kırca!!
    hayatımda böyle rezil bir haber anlayışı görmedim..
    erovizyon yarişmasına kadar 8-9 ay karalama aşşalama kucuk düşürme kampanyası her akşam başarıyla
    canlı ana haber bültenınde uyguladıgı ıcın ATV'YE VE ALİ KIRCAYA tşk ederiz..
    türk halkının bu şarkı ve gülseren hakkındakı görüşlerini etkilemeyı başardılar..
    her akşam gülsereni kucuk düşüren laflarla haberlerle bir yere gelmeye çaliştilar ve başardılar.
    Ali kırca kıme çalişiyor acaba merak ediyorum...
    yurduna hizmet etmedigi ap acık ortada..
    bir insanın damarlarında zerre kadar milliyetcilik olsa ülkesini bu kadar kötü bir şekilde medya yardımıyla kücük düşürmez..
    13. olmamızın sebebi kendi ülkesinde bile begenilmemesi icin her akşam ana habere cıkaranlardır
    ....
    kaldıkı kesinlikle kesinlikle vurguluyorum şarkı berbat degildi... en az 5. bile olurduk en kötü ihtimalle..
    gülserenın yerınde olsam bu insanları mahkemeye verirdim...şahsına bile hakaret ettiler..
    atv ana haberi takip edenler bilirler........

umarım gereken cezayı alırlar er gec........

resmen saçmaladın ha nasıl 5. olacaktık yahu bu şarkıya 13. olmak bile bir mucize !!!!senin müzik anlayışın falan yok...

• YA ŞARKI BERBAT USTUNE USTLUK bide bu kadın(karı)yı secmişler
    oooooo
    mucizeydi ya 13.lük
    ama atv de hergün ana haberde 10 dakika bu konuyu veriyordu
    sakız etmişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiww -- 14 Haziran 2005, 13:13:59 >
  • Çıkarın abi Grup Hepsi - Yalan 'ı olsunlar birinci işte...
    Ne o Gülseren Mülseren saçmalığı.. ben sevmedim ki Allahın yabancısı sevsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Ali Kırca'nın yaptığı gayet normal...

nasıl sapıttı örnek verebilirmisin?

ATV haberi izle görürsün.

• sagır degilim körde degilim yarışmaya katılan şarkılar cokmu güzeldi

yunanlılarda hırsızlıkla başarılı oldular vede şarkılarını hıc begenmedim..

erovizyon bir yana ,tamam begenmedik diyelım.

ben ali kırcaya sinir oluyorum...

dozunu kaçiriyor bazı şeylerın ve cok taraflı davranişları var..
    medya tarafsız bir şekilde bize haberleri iletmekle görevli..
    ali kırca taraflı biri.

• nedir bu eurovision saçmalıgı yaw..yeter artık milletce eurovisionla yatıp kalkıyoz..boş bi olay..
  • lütfen bilmeden konuşmayalım gülsereni seçen jüri gerçekten çok kaliteliydi kimse katılmadıysa jüri ne yapsın yaniii
    ayrıca ne olursa olsun ATV nin yaptığı çok yanlış bir kere söylersin adamlar eurovision bitene kadar şarkıcıyı ve şarkıyı yerden yere vurdular. istinasız her gün bunu yaptılar hava durumu sunar gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

sagır degilim körde degilim yarışmaya katılan şarkılar cokmu güzeldi

yunanlılarda hırsızlıkla başarılı oldular vede şarkılarını hıc begenmedim..

erovizyon bir yana ,tamam begenmedik diyelım.

ben ali kırcaya sinir oluyorum...

dozunu kaçiriyor bazı şeylerın ve cok taraflı davranişları var..
    medya tarafsız bir şekilde bize haberleri iletmekle görevli..
    ali kırca taraflı biri.

kastın sadece ali kırca ya ise konuyu ona göre aç, saçma sapan bi şarkıyı kötülediğini belirterek olayı karıştırma... Kısaca Ali kırca böyle böyle de o zaman... Ne diye milletin vaktini öldürüyorsun ki...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.