Şimdi Ara

EROVİZYON VE ATV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erovizyonda 13.olmamıza sebeb olan kanal ve sayın ali kırca!!
    hayatımda böyle rezil bir haber anlayışı görmedim..
    erovizyon yarişmasına kadar 8-9 ay karalama aşşalama kucuk düşürme kampanyası her akşam başarıyla
    canlı ana haber bültenınde uyguladıgı ıcın ATV'YE VE ALİ KIRCAYA tşk ederiz..
    türk halkının bu şarkı ve gülseren hakkındakı görüşlerini etkilemeyı başardılar..
    her akşam gülsereni kucuk düşüren laflarla haberlerle bir yere gelmeye çaliştilar ve başardılar.
    Ali kırca kıme çalişiyor acaba merak ediyorum...
    yurduna hizmet etmedigi ap acık ortada..
    bir insanın damarlarında zerre kadar milliyetcilik olsa ülkesini bu kadar kötü bir şekilde medya yardımıyla kücük düşürmez..
    13. olmamızın sebebi kendi ülkesinde bile begenilmemesi icin her akşam ana habere cıkaranlardır
    ....
    kaldıkı kesinlikle kesinlikle vurguluyorum şarkı berbat degildi... en az 5. bile olurduk en kötü ihtimalle..
    gülserenın yerınde olsam bu insanları mahkemeye verirdim...şahsına bile hakaret ettiler..
    atv ana haberi takip edenler bilirler........

umarım gereken cezayı alırlar er gec........

• 13. olmakla atv'nin ne alakası var..
    oy verenler tr dışındaki ülkeler..
  • ikinize de katılıyorum,atv nin yaptığı çok yanlış.
    ama 13.lükte etkisi olduğunu düşünmüyorum.

yine de atv ye bi uyarı gelmeliydi o yayınlar için.
  • medyayı takip ediyolarsa kafadan zaten notu vermişlerdir.
  • olan olmuş geçmiş olsun artık önümüzdeki erovizyonlara bakacaz.
  • bir dahakı erovizyonda hakaretleri kıme edecekler merakla bekliyorum...
  • 13 fazla bile o şarkıya...

milliyetçiliğin adını kirletmeyin bari...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamayın.Bu şarkı normalde ilk 20 ye girmezdi.Hollanda almanya fransa sayesinde 13. olduk.Siz hala kılıf arıyorsunuz.Atv nin yaptığınıda destekliyorum böyle bir şarkıyı seçen jüri o haberleri izleyip belki utanıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

13 fazla bile o şarkıya...

milliyetçiliğin adını kirletmeyin bari...

+1....

ben o şarkıdan utandım...Milliyetçiliği yanlış yönlere çekmeyin

Halkı bilinçlendirdiği için teşekkür etmeli bence...
  • gülserenı maymunluk yaparken görmedım ama sen şu an maymunca laflar ediyosun..
    şarkı süper olmasada her akşam her akşam bunu kötü bir şekilde insanlara empoze etmeye ne hakkı var ali kırcanın?

sonucta bu trt nın kabul etmiş oldugu bir şarkıydı cokda berbat degildi..
    resmen abartıyolar...
    yurt dısındakı erovizyon takipcileri Türkiyenın kendı şarkısını her akşam ana haber bültenınde aşşalandıgını görünce neden oy versınler bıze....
    kendını begenmeyenı kımse begenmez..
    yunanlıların şarkısı cokmu güzeldi..
    gülserenede çamur atmayı kesın.
    şarkıyı yorumladı sadece...
  • Yaa sacmalamayın oraya bir maymun cıksaydı ben desteklerdim sonucta TÜRK BAYRAGI adı altında ....

edit : BU ARADA BENDE SEVMEM GÜLSERENİ
  • anlamadıgım gülseren ne yaptı size.....
    konu başka yere kayıyo.
    gülseren savunmak ıcın acmadım topici
    ATV VEDE ALİ KIRCAYA

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

gülserenı maymunluk yaparken görmedım ama sen şu an maymunca laflar ediyosun..
    şarkı süper olmasada her akşam her akşam bunu kötü bir şekilde insanlara empoze etmeye ne hakkı var ali kırcanın?

sonucta bu trt nın kabul etmiş oldugu bir şarkıydı cokda berbat degildi..
    resmen abartıyolar...
    yurt dısındakı erovizyon takipcileri Türkiyenın kendı şarkısını her akşam ana haber bültenınde aşşalandıgını görünce neden oy versınler bıze....
    kendını begenmeyenı kımse begenmez..
    yunanlıların şarkısı cokmu güzeldi..
    gülserenede çamur atmayı kesın.
    şarkıyı yorumladı sadece...

ya sen kimsin ve neye dayanarak bana maymun dersin?! Sorun mu var sende anlamıyormusun?? Onca başlık açıldı rezil bi şarkı dendi... Sırf YERLİ MALI YURDUN MALI diye bi şarkıya oy vermem... Sırf türk şarkısı diye oy verenler de benim gözümde utanç kaynağıdır...

Şarkı rezil bi şarkı kadın kötü söyledi ne yani iyi mi diyim?Gülseren ne yaptı size demişsin..Bi şey yapmadı... Kadın açık ve net bi şekilde UMRUMDA BİLE DEĞİL!! REZİL BİR ŞARKIYA SIRF YERLİ MALI DİYE OY VERMEK SAÇMALIKTI DİYORUM SEN BANA MAYMUN DİYOSUN???

Saygılı ol kimseye hakaret etme...

• 13.lük bile başarıydı bence...
  • cernennos topicime yazma.
    sinirlerimi hoplatma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 6 Haziran 2005, 13:53:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

cernennos topicime yazma.
    sinirlerimi hoplatma.

güzel kafiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 6 Haziran 2005, 13:55:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

onca başlık açıldı rezil bi şarkı dendi... Sırf YERLİ MALI YURDUN MALI diye bi şarkıya oy vermem... Sırf türk şarkısı diye oy verenler de benim gözümde utanç kaynağıdır...

kesinlikle. bir şarkı kötü ise illa ona oy vereceğiz diye birşey mi var. o zaman bu yarışmanın ne anlamı var? Yarışmanın amacı yurt dışında en çok insanı olan ülkenin birinci olması değil ki? hala anlayamadınız mı bunu?
    Güzel olan şarkıyı seversin, oy verirsin.
    Güzel miydi ki rimi rimi rey midir nedir o dandik şarkı? trt diyorsun bide. zaten bunca insan onun için trtyi suçluyor. halkın beğendiği ya da beğenileceğini düşünülen bir şarkı yapılsın? kim bilir kimden torpili vardı gülserenin. gerçi diğerleri de boktandı ya neyse.

• şarkı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    trt süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demiyorum..

eleştirinin dozu var.

ben bunu eleştiriyorum.

erovizyon cokda umrumda dil..
  • ya şimdi şarkı kötü onda bi anlaşalım

bence atv nin yaptığı yayınlarında sonuca direk etkisi olmamıştır... o yayınlar olmasaydı bile şarkı bundan daha iyi bi derece alamazdı bence... hadi aldı diyelim nereye kadar... gidipte ilk 5 e girecek değildi... bence şarkı hakettiği yerin çok üzerinde bi derece aldı.... bu bile çok... sadece yerli malı diye şarkıyı desteklemek zorunda değilim sözüne de yürekten katılıyorum... yerli malı diye her kötü şeyi, her yanlış şeyi desteklersek vay halimize...
  • yukarda dendiği gibi 13. olmak bile fazlaydı bize , şarkı zaten kötü . . . bir de gülseren detone bi şekilde ıkına ıkına söyleyip , sesi yetmediğinden hah - heh - hey falan gibi ciyaklayıp şekil yapmaya çalışınca iyice gürültüye döndü.

hem burası bi yarışma , iyi olan kazanmalı . . . zaten öyle olmayacaksa çıkaralım ajdar-nane şarkısını Türk diye destekleyelim . . . olur mu öyle şey yaw

Atv'ye dikkat etmedim ama yapmışsa da iyi yapmış , burda suçlanması gereken atv ya da ali kırca değil , bu kadar güzel şarkıların bestelendiği bir ülkede o rezalet şarkıyı seçip gönderenlerdir.

(yok yok iyi oldu böyle , ders olsun bunlara ..seneye zaten elemeden geçecekleri için böyle uyduruk bi şarkıyla çıkamazlar )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.