Şimdi Ara

+++ ERROR 340 İÇİN YARDIM LÜTFEN. OYUNA GİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen fikri yada önerisi olan yardım etsin. 2 gündür giremiom oyuna..
    "issue regarding Game Guard Error 340" hatası veriyor.
    Windows güvenlik duvarını kapatıp oyunu sildim. restart edip tekrar yükledim ama hala aynı hatayı verior. Ayarlarımdan olabilir. Nasıl düzelteceğimi bilen varsa lütfen yardım etsin...
    Tşk.

• valla bndede oluuyo error 350 error 345 valan ama bi kaç kez dene geçer oyuna girer
    (olmazsa bilgisayara reset ) oda ılmazzsa bilmem valla
  • arkadaşlar ben oyunu yeni yükledim. update i yüklerken %98de eror(4) veriyor. sildim baştan yükledim oyunu ama gene aynısını yaptı ne yapmalıyım?(şuan gene yüklüyorum tekrar eror vericektir ozaman tam olrak ne yazdığını eklerim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarxos

arkadaşlar ben oyunu yeni yükledim. update i yüklerken %98de eror(4) veriyor. sildim baştan yükledim oyunu ama gene aynısını yaptı ne yapmalıyım?(şuan gene yüklüyorum tekrar eror vericektir ozaman tam olrak ne yazdığını eklerim)

bendede olmustu senı anlıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bora563

quote:

Orjinalden alıntı: sarxos

arkadaşlar ben oyunu yeni yükledim. update i yüklerken %98de eror(4) veriyor. sildim baştan yükledim oyunu ama gene aynısını yaptı ne yapmalıyım?(şuan gene yüklüyorum tekrar eror vericektir ozaman tam olrak ne yazdığını eklerim)

bendede olmustu senı anlıyorum

ok deüzelttim sitedeki manual patch yükleyip yapınca oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarxos -- 5 Eylül 2006; 16:59:05 >

• güvenlik duvarını kapatman bence çözüm olamaz
    kapatmaman da bence senin yararına (hiç tavsiye etmiyorum)
    sen bence o makinayı formatla be kardeşim (burada da çıktım karşına)
    iyi oyunlar
  • haaaayııııır 3 buçuk yıl oldu aslan gibi çalışıyo makinem.. formatlamam formatlamaaaaamamamammam hahahahaaaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede oldu aynısı bi süre bekledim düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.