Şimdi Ara

error code: 0x00000000A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun
    not : kurulumun başında alıyorum hatayı

• quote:

Orijinalden alıntı: engindokur

http://support.microsoft.com/kb/2732487/tr
    http://www.technopat.net/sosyal/konu/dur-hatas%C4%B1-0x0000000a-dur-0x0a.1126/
    http://www.msxlabs.org/forum/donanim/22966-hata-kodu-ve-kaynagi.html

kardeş fark ettiysen bende ki hata belirttigim gibi sadece kurulumda en başta çıkıyor normalde pcyi kullanabiliyorum açılıyor hiç hatada wermiyor ama son zamanlarda çok fazla yüklendim format atmak gerekiyor artık

• Windows 7 ve 8 gibi işletim sistemleri sanallaştırılmış sürücü teknolojisine ihtiyaç duyarlar. Bu bizim eskiden tanıdığımız hyper threading teknolojisinden başka bir şey değildir. Bios özelliklerine girip bu seçeneği aktif hale getirirseniz bu uyarıyı almaktan kurtulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Windows 7 ve 8 gibi işletim sistemleri sanallaştırılmış sürücü teknolojisine ihtiyaç duyarlar. Bu bizim eskiden tanıdığımız hyper threading teknolojisinden başka bir şey değildir. Bios özelliklerine girip bu seçeneği aktif hale getirirseniz bu uyarıyı almaktan kurtulabilirsiniz.

kardeşim herkez bios diyor ama dediğiniz ayar yok bu biosta hem bios güncellemeside yaptım ama olmuyor win xp kuruluyor ama win 7 ve 8 hata veriyor. teknik servise götürdüm onlarda yapamadı xp kullan dediler ama hırs yaptım tüm bulduklarımı deniyorum
  • TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    Muhterem arkadaşım,
    bütün bioslar birbirinin aynı olacak diye bir kaide yoktur. Bios üreticileri bir model anakarta koydukları bios çipini başka bir anakarta koyarken dahi yazılım değişikliği yapabilmekte ve menülerini değiştirebilmektedirler. Bu manada benim biosumda böyle bir seçenek yok diye bir cevap olmaz. Seçenek mevcuttur, biosunuzda durmaktadır ancak siz onu bulamıyor olabilirsiniz. Bu aynen şuan benzer; kör bir insana sorsanız ki güneş var mıdır. O da size yok cevabını verir. Sizin bir şeyi görmüyor olmanız onun yok olduğu manasına gelmez. Şimdi bu kadar tasavvufi bilgiden sonra duruma çözüm kısmımıza el atalım. Bios menülerinin fotoğraflarını çekin ve gönderin birde biz bakalım, neredeymiş şu olmayan seçenek birde biz baktık ve göremedik ya da baktık ve işte şuradaymış diye bir cevabımız olsun...
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    kardeş buldum o menüyü zaten aktifmiş kapatıp denedim xp bile kurulmuyor sorun o deyil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScp....

arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun

32 bit mi kuruyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

arkadaşlar win7 ve win8 format atarken şöyle bir hata alıyorum çözümünü bilen warsa yardımcı olsun

32 bit mi kuruyorsunuz?

ewt ama 64 de olabilir fark etmez

• quote:

quote:

quote:

32 bit mi kuruyorsunuz?

bu sorun işlemci 32 bit ama siz 64 bit kurduğunuzda çıkan bir sorun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

32 bit mi kuruyorsunuz?

bu sorun işlemci 32 bit ama siz 64 bit kurduğunuzda çıkan bir sorun.

ama bu kurulum sırasında 32 -64 bit seçim yerinden önce geliyor

• Bulduğunuz ve aktif olan menünün resmini alabilirmiyiz, birde genel manada biosun menülerinin fotoğraflarını koyabilirmisiniz. Problem kesinlikle sanallaştırma teknolojisinden kaynaklı. Bu arada işlemci AMD midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.