Arkadaşlar ben daha öncelerde çift işletim sistemi kurmak için çabalamıştım ve kurmuştum. Ama bilgisiyarı açtığımda ubuntuyu seçince bir sorun olmuyordu. Windowsu seçince başlıktaki hata geliyordu ve bilgisayarı kapatım bios la açıyordum ve boot menü den windows boot manager ile açabliyordum windowsu. Bunu düzeltmek için ubuntuyu sildim. Aynı hata devam etti. Bu sefer win10 iso dosyasını indirip flash belleğime yazdım. Ama boot menüden flashı seçince gine başlıktaki hatayı verdi. Bir başka flash belleğime ubuntuyu yazdırdım ve ubuntuyu kurup windowsu sildim. Ama nafile. Bilgisayarı kapatıp açınca gine başlıktaki hatayı verdi. Biostan açtım ve boot menüyü seçtim orada ubuntu vardı. Onu seçerek başlattım ve ubuntu açıldı. Benim isteğim şu hatayı düzeltmek ve windowsu tekrar kurmak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarı ubuntudan başlatıp terminal'e sırasıyla şu komutları yazar mısınız:
Bu komutlar boot-repair isimli uygulamayı kurmanızı sağlayacak. Uygulama kurulunca arama ekranına Boot-Repair yazıp kurduğunuz uygulamayı açın. Böyle bir ekran gelecek:
Recommended Repair seçeneğine tıklayın ve Boot Succuessfully Repaired yazısının gelmesini bekleyin. Genelde 1-2 dakika içinde onarıyor. Bol şans umarım işe yarar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme